Η συμφωνία αναβολής προβολής της συνέντευξης σε περίπτωση θανάτου του Φίλιππου

 

 

Ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λονδίνου, όταν προβλήθηκε η συνέντευξη βόμβα Harry - Meghan στην Οprah - Η βασιλική οικογένεια κρύβει από τον Δούκα του Εδιμβούργου το πλήρες περιεχόμενο της συνέντευξης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Αν και έχουν δέκα μέρες από την εκρηκτική συνέντευξη του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ και της Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού στην Όπρα Γουίνφρεϊ, νέες αποκαλύψεις βλέπουν κάθε μέρα το φως της δημοσιότητας και στριμώχνουν το Παλάτι, που με μια λιτή ανακοίνωση προσπάθησε να υποβαθμίσει τις σοβαρές καταγγελίες των Σάσεξ κατά της βασιλικής οικογένειας.

Πάντως, η συνέντευξη βόμβα δεν θα προβαλλόταν την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου από το CBS και την επόμενη Δευτέρα από το βρετανικό δίκτυο ITV, αν ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, που εκείνη την περίοδο νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λονδίνου, έφευγε από τη ζωή. Η συνέντευξη είχε μαγνητοσκοπηθεί προτού ο βασιλικός σύζυγος μεταφερθεί για παρακολούθηση στο νοσοκομείο King Edward και ο βρετανικός Τύπος καλούσε τους Σάσεξ να την αναβάλλουν από σεβασμό στον παππού του Χάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όμως, η Γκέιλ Κινγκ, παρουσιάστρια στην εκπομπή This Morning του CBS και φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, αποκάλυψε πρόσφατα στη ραδιοφωνική της εκπομπή Gayle King In The House του δικτύου SiriusXM πως ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν συνάψει συμφωνία με το CBS και το ITV να αναβληθεί η συνέντευξη στην Όπρα, αν ο πρίγκιπας Φίλιππος πεθάνει.

Η Κινγκ, επίσης, ξεκαθάρισε τον λόγο που ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ παραχώρησαν την συνέντευξη στην Όπρα. «Νομίζω πως ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν και οι δύο περάσει τόσα πολλά τα τελευταία τρία χρόνια και πραγματικά, προσπάθησαν να το λύσουν ιδιωτικά. Προσπάθησαν, αλήθεια, να λάβουν βοήθεια, αλλά τίποτα δεν έγινε. Έτσι, νομίζω, πως ήθελαν ο κόσμος να κατανοήσει γιατί αυτοί έλαβαν την απόφαση που πήραν (το Megxit) και τι έχουν περάσει και θεωρώ πως το πέτυχαν. Θεωρώ ότι ήταν πολύ γενναίο για εκείνη και τον Χάρι να αποκαλύψουν όσα είπαν», ανέφερε η Κινγκ.

 

Η ίδια, τόνισε πως το βράδυ της συνέντευξης μέτρησε έξι με επτά βόμβες που οι Σάσεξ έριξαν στο παλάτι. Η Μέγκαν εμφανίστηκε αρχικά μόνη στην Όπρα και αποκάλυψε πως αφέθηκε χωρίς καμιά βοήθεια από τη βασιλική οικογένεια να μελετά το πρωτόκολλο και να αναζητά στο Google τον... εθνικό ύμνο της Αγγλίας! Κατηγόρησε τους αξιωματούχους του παλατιού πως δεν της παρείχαν στήριξη όταν είχε τάσεις αυτοκτονίας, πήραν τα κλειδιά, το διαβατήριο και την άδεια οδήγησης από εκείνη, μέλος της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσε για το χρώμα του μωρού κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και η Κέιτ Μίντλετον την έκανε να κλάψει παραμονές του γάμου της.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits υποστήριξε πως παντρεύτηκε σε μυστική τελετή τον πρίγκιπα Χάρι τρεις ημέρες πριν τον γάμο τους, γεγονός που διαψεύδουν πηγές από την Εκκλησία της Αγγλίας, αφού για να τελεστεί γάμος χρειάζεται η παρουσία μαρτύρων. Η Μέγκαν είχε αναφέρει πως παντρεύτηκε τον Χάρι κρυφά παρουσία του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι. Στη συνέχεια πήρε μέρος και ο Χάρι, που κρατώντας το χέρι της συζύγου του, κατηγόρησε την βασιλική οικογένεια πως του έκοψε την οικονομική βοήθεια και τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, επειδή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

 

Ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος δεν γνωρίζει όλη την αλήθεια για την συνέντευξη των Χάρι και Μέγκαν

Η πολύκροτη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην βασίλισσα των talk show, Όπρα Γουίνφρεϊ, συγκλόνισε το παλάτι του Μπάκιγχαμ και προκάλεσε πονοκέφαλο στους Βρετανούς γαλαζοαίματους, όμως ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, ακόμα δεν γνωρίζει το πλήρες περιεχόμενο της επίμαχης συνέντευξης.

Ο υπέργηρος βασιλικός σύζυγος, μόλις, την Τρίτη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο King Edward του Λονδίνου μετά 28 ημέρες νοσηλείας και επιτυχή επέμβαση στην καρδιά στο εξειδικευμένο θεραπευτήριο Άγιος Βαρθολομαίος της βρετανικής πρωτεύουσας. Ο δούκας του Εδιμβούργου, που τον Ιούνιο θα γίνει 100 ετών, αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο King Edward για παρακολούθηση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Άγιος Βαρθολομαίος, όπου υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση στην καρδιά. Το τελευταίο διάστημα ο σύζυγος της Ελισάβετ είχε μεταφερθεί πάλι στο King Edward από το οποίο και έλαβε εξιτήριο την Τρίτη.

«Ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν γνωρίζει το πλήρες εύρος των κατηγοριών του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ», ανέφερε η βασιλική συντάκτρια του Vanity Fair και βιογράφος του Χάρι, Κέιτι Νίκολ σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα της Αυστραλίας 9 Honey. Η Νίκολ εξήγησε πως η βασιλική οικογένεια θέλησε να προστατεύσει τον δούκα του Εδιμβούργου, η κατάσταση της υγείας του οποίου παραμένει εύθραυστη, αν και λόγω της έκτασης που έχει λάβει η συνέντευξη, είναι αδύνατον να του κρύψουν εντελώς την ύπαρξή της.

Η αναχώρηση του πρίγκιπα Φίλιππου από το νοσοκομείο συνέπεσε με νέο «πονοκέφαλο» στο παλάτι καθώς την ίδια μέρα η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Γκέιλ Κινγκ, στενή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ αλλά και της Όπρα Γουίνφρεϊ, αποκάλυψε στην εκπομπή του CBS This Morning πως τελικά ο Χάρι, μετά την συνέντευξη, μίλησε στο τηλέφωνο με τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, αλλά «οι συζητήσεις δεν ήταν παραγωγικές». Η Κινγκ ανέφερε, επίσης, πως η Μέγκαν δεν ήταν ικανοποιημένη, επειδή κανείς από την βασιλική οικογένεια δεν της τηλεφώνησε μετά την εκρηκτική συνέντευξη στην Όπρα. Το παλάτι είναι δυσαρεστημένο που το περιεχόμενο των ιδιωτικών συνομιλιών του Χάρι με τον πρώτο και τον δεύτερο στην διαδοχή του θρόνου είδαν το φως της δημοσιότητας. Ανώτατος αξιωματούχος του Μπάκιγχαμ δήλωσε στον βρετανικό Τύπο πως κανένας από τους γαλαζοαίματους, ούτε η βασίλισσα, ούτε ο πρίγκιπας της Ουαλίας, αλλά ούτε ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, θα έδιναν στη δημοσιότητα ιδιωτικές συνομιλίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»