Στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Βέρτης! Η ανακοίνωση του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια

 

Απάντηση σε δημοσίευμα που αποκάλυπτε δικαστική απόφαση σε βάρος του Νίκου Βέρτη, η οποία αφορά σε αντιδικία του με συνεργάτη του, εξέδωσε ο συνήγορος του Αλέξης Κουγιας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο ποινικολόγος κάνει λόγο για «οργανωμένη ομάδα» που συνεργάζεται ενάντια στον τραγουδιστή και προαναγγγέλει προσφυγή στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε αυτό το δελτίο τύπου, γιατί μία οργανωμένη ομάδα, με επικεφαλής την πρώην δικηγόρο του και έναν οικονομοτεχνικό σύμβουλο, ο οποίος παραπλανούσε τον κο Βέρτη ότι είναι λογιστής, σε συνεργασία μ’ ένα δημοσιογράφο που συνεργάζεται μαζί τους και οι οποίοι επί σειρά ετών προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα από έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων τραγουδιστών, τον κ. Νίκο Βέρτη, παράνομα, αφού αυτό απαγορεύεται και είναι και ποινικό αδίκημα, δημοσιοποίησαν το περιεχόμενο μιας αποφάσεως, την οποία εξέδωσε μόνο ένας Εφέτης (Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης) και η οποία δεν είναι αμετάκλητη, βάσει του σκεπτικού της οποίας ο ένας και μοναδικός Δικαστής δέχτηκε, χωρίς κανένα μάρτυρα, που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του οικονομοτεχνικού συμβούλου και χωρίς καμία έγγραφη συμφωνία περί αποκλειστικής απασχολήσεώς του ως υπαλλήλου του κου Βέρτη, ότι αυτός δεν ήταν ελεύθερος επαγγελματίας, αλλά αποκλειστικός υπάλληλος του κου Βέρτη, αγνοώντας αδιάσειστα στοιχεία (μάρτυρες, έγγραφα), τα οποία προσκόμισαν οι συνάδελφοί μας, που χειρίστηκαν την υπόθεση μέχρι σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στον επικεφαλής του γραφείου μας κο Αλέξιο Κούγια και στους συνεργάτες δικηγόρους του γραφείου μας ανετέθη χθες από τον κ. Νικόλαο Βέρτη η σύνταξη του δικογράφου της αναίρεσης κατά αυτής της αποφάσεως του μοναδικού αυτού Δικαστή, ενώπιον του Προέδρου και των μελών του Αρείου Πάγου, ώστε την αμετάκλητη απόφαση επί αυτής της υποθέσεως να εκδώσουν όχι ένας δικαστής αλλά πέντε ανώτατοι Δικαστές με επικεφαλής τον Πρόεδρο ή έναν εκ των Αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου.

Ο κ. Βέρτης θα στραφεί δικαστικά εναντίον όλων εκείνων που δημοσιοποίησαν παρανόμως αυτήν τη μη αμετάκλητη απόφαση. Σημειωτέον ότι ο κ. Βέρτης έναντι αυτής της οργανωμένης ομάδος έχει δικαιωθεί δικαστικά με σειρά δικαστικών αποφάσεων και είμαστε βέβαιοι, βάσει των στοιχείων που τέθηκαν υπόψη μας, ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα. Η δικαιοσύνη απονέμεται από ανθρώπους και τα ανθρώπινα λάθη των Δικαστών πάντοτε διορθώνονται από ανώτερους δικαστές και δικαστήρια με τελικό σταθμό τον Άρειο Πάγο». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»