Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η απόπειρα βιασμού της Λυδίας Κονιόρδου όταν ήταν 15 ετών έξω από το σπίτι της

  07/03/2021 11:35
Η απόπειρα βιασμού της Λυδίας Κονιόρδου όταν ήταν 15 ετών έξω από το σπίτι της

Η απόπειρα βιασμού της Λυδίας Κονιόρδου όταν ήταν 15 ετών έξω από το σπίτι της

  07/03/2021 11:35

«Αρχισα να φωνάζω και γάβγισαν κάποια σκυλιά και έτσι κατάφερα να σωθώ» - Η Λυδία Κονιόρδου αποκαλύπτει αν γνώριζε για τον Λιγνάδη 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Λυδία Κονιόρδου, γνωστή ηθοποιός αλλά και πρώην υπουργός Πολιτισμού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, το κίνημα #Metoo αλλά και για την νυν υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Θεωρώ σημαντική στιγμή για την ελληνική κοινωνία το κίνημα του metoo. Yπήρχε για πολλά χρόνια μια σιωπή και μια κατάχρηση εξουσίας που στρέφεται ενάντια σε κάθε αδύναμο άνθρωπο.

Η πρώην υπουργός απάντησε στο ερώτημα αν στη θητεία της ως υπουργός γνώριζε για τον κ. Λιγνάδη: Θα πω τη στάση μου απέναντι στις φήμες. Αν δεν ερχόταν κάποιο θύμα να μου πει κάτι και δεν μπορούσε να αποδειχθεί. Δεν ήθελα να δηλητηριάζομαι από φήμες. Υπήρχαν φήμες. Αλλά δεν μπορεί κάποιος να μείνει στις φήμες. Ακουγόντουσαν πράγματα αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήξερα.   Συνεργάστηκα με τον κύριο Λιγνάδη πρόσφατα όταν ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού όπως και 30 άλλα άτομα. Η συνεργασία μου δεν ήταν ικανή έτσι ώστε να έχω γνώμη. Ήταν άτυχη η αναφορά στο όνομά μου από την κ. Μενδώνη και έγινε για μικροπολιτικούς λόγους. Η κυρία Μενδώνη όφειλε από την πρώτη στιγμή να αντιδράσει θεσμικά. Όφειλε η κ. Μενδώνη να διατάξει έρευνα όταν άρχισαν να ακούγονται οι φήμες. Εγώ προσωπικά δεν ήξερα, δεν γνώριζα. Θεωρώ ότι τώρα που είναι στη δικαιοσύνη το θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η προσωπική της μαρτυρία για την απόπειρα βιασμού που βίωσε: Όταν ήμουν 15 χρονών, αποπειράθηκαν να με βιάσουν έξω από το σπίτι μου. Άρχισα να φωνάζω και γάβγισαν κάποια σκυλιά και έτσι κατάφερα να σωθώ την τελευταία στιγμή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας