«Θα παλέψω για την υπόληψή μου και για σένα Σοφία μου»

 

 

Ο Κώστας Δόξας αποχωρεί από το #YFSFgr μετά τις σοκαριστικές εξελίξεις - Δημοσιεύει τις δικαστικές αποφάσεις- Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μήνυση για ξυλοδαρμούς και κακοποίηση ακόμα και στην εγκυμοσύνη.

Η φρίκη που ζει τα ταλευταία χρόνια από τα ίδια τα χέρια του συζύγου της είναι ανομολόγητη. Η Μαρία Δεληθανάση περιγράφει σε 20 σελίδες τον ψυχικό αλλά και τον σωματικό πόνο που της έχει προκαλέσει ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Δόξας.

Υποτιμιτικές συμπεριφορές, εκφοβισμοί, απειλές και ξύλο, καταγγέλονται στη μήνυση που υπέβαλλε η σύζυγος του γνωστού καλλιτέχνη. Η Μαρία Δεληθανάση τον περιγράφει ως «κυκλοθυμικό, αλλοπρόσαλλο και απειλητικό», όχι μόνο προς την ίδια αλλά και προς τον ίδιο του τον πατέρα.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα όπου φιλοξενεί δηλώσεις της πρώην συζύγου του, ο Κώστας Δόξας προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής σε μια ανακοίνωση μέσω της οποίας απάντησε στην καταγγελία της για κακοποίηση όσο ήταν παντρεμένοι.

«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου. Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. «Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα «αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά», καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ωστόσο, ο Κώστας Δόξας επανήλθε με μια νέα ανακοίνωση. Σε αυτήν γνωστοποιεί πως αποφάσισε να αποχωρήσει από τον νέο κύκλο του YFSF. «Προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας. Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αναφέρει: «Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας. 

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου.

Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει». 

Ο ANT1 ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF – Πώς οδηγήθηκε στην απόφαση

Χθες δεν μεταδόθηκε το επεισόδιο της εκπομπής «Χιούστον το λύσαμε», με κεντρικό καλεσμένο τον Κώστα Δόξα ενώ το κανάλι πήρε την απόφαση να μοντάρει το αυριανό επεισόδιο της Κυριακής το οποίο όπως διευκρινίστηκε στην ανακοίνωση είναι μαγνητοσκοπημένο, και να κοπεί η εμφάνιση του Κώστα Δόξα.

 

Δημοσιεύει τις δυο δικαστικές αποφάσεις και ξεσπά! «Θα παλέψω για την υπόληψή μου και για σένα Σοφία μου

Μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του ο Κώστας Δόξας απάντησε με δυο ανακοινώσεις για την υπόθεση ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου, ο τραγουδιστής δημοσίευσε αποσπάσματα από δυο δικαστικές αποφάσεις, μια του 2019 και μια του 2020. Στην πρώτη απόφαση μάλιστα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ο Κώστας Δόξας έχει κυκλώσει με κόκκινο μελάνι στο οποίο αναφέρεται ότι η πρώην σύζυγός τον είχε κλωτσήσει στη βουβωνική χώρα και ότι ήταν αβάσιμη η μαρτυρία ότι εκείνος ασκούσε σωματική βία. 

Ο Κώστας Δόξας έγραψε κάτω από τις τεκμήρια που δημοσίευσε:

«Κατηγορίες – δικαστικές αποφάσεις . Δύο μέχρι τώρα απο το 2019 , με στοιχεία και μάρτυρες , οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη ! ! Και συνεχίζουμε ... Αυτή είναι η αλήθεια , άσχετα από τον τροπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά».

Διάβασε τις αποφάσεις  

 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν