O Νίκος Κοσμάς μιλά on camera για την πρώην του Μαριαλένα του #SurvivorGR

 

Ο Νίκος Κοσμάς μιλά on camera για την πρώην σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και σχολιάζει την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο #SurvivorGR - O Γιώργος Λιβάνης εισέβαλε στο Καλό Μεσημεράκι και ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση του με τη Μαριαλένα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συνέντευξη στο «Πρω1νό» και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη παραχώρησε ο πρωταθλητής του καράτε Νίκος Κοσμάς. 

Αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και στον φετινό κύκλο, τον οποίο παρακαλουθεί και μάλιστα γνωρίζει προσωπικά κάποιους από τους παίκτες.

«Ξέρω άτομα πίσω από τις κάμερες, αλλά και κάποιους αγωνίζονται φέτος στο Survivor. Ο Γιώργος Ταβλαδάκης είναι καλός μου φίλος τα τελευταία χρόνια και γνωρίζω και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία υπήρξαμε πολλά χρόνια συναθλητές στην ίδια ομάδα», αποκάλυψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος με αφορμή τα όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Κοσμάς στο faysbook.gr, τον ρώτησε για την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μας που ήμασταν ζευγάρι, για έναν χρόνο περίπου», απάντησε ο πρωταθλητής του καράτε.

Όσο για την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο ριάλιτι, ο οποίος ήταν σε σχέση με την αθλήτρια, σχολίασε: «Ήρθε σε μια αμήχανη και άβολη θέση η Μαριαλένα… Παρόλα αυτά θεωρώ ότι στο Survivor δεν υπάρχει η δυνατότητα για προσωπικά θέματα»

Για την πορεία της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε: «Έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Ήταν ταλαντούχα αθλήτρια παρότι σταμάτησε νωρίς τον πρωταθλητισμό».

Τέλος, μίλησε και για τη στιγμή που κόντεψε να χάσει τη ζωή του όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 
Δείτε μέρος της συνέντευξης του:

Το Survivor είναι ξανά στην επικαιρότητα και εσύ είσαι ένας από τους πρώην παίκτες. Τι γεύση σου άφησε το ριάλιτι επιβίωσης; 

Το Survivor έχει μια πολύ ωραία θέση για μένα στο μυαλό και την ψυχή μου. Μου έδωσε πολύ όμορφα πράγματα. Κυρίως εμπειρίες, τόσο έντονες που σε ακολουθούν για μια ζωή. Το μεγαλύτερο κέρδος όμως που μου άφησε το Survivor, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, πέρα από τα οικονομικά δεδομένα και τις αναμνήσεις, είναι η αγάπη του κόσμου. Είναι ασύλληπτο συναίσθημα όταν μετά από τόσο καιρό με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο να μου μιλήσει γι αυτό,να μου δείξει τη στήριξη και την αγάπη του. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια άγνωστη ηλικιωμένη κυρία στον δρόμο που με αγκάλιασε και μου είπε οτι προσευχόταν για μένα όσο ήμουν στο παιχνίδι και ότι ήμουν κάθε βράδυ η παρέα της μιας και έχει χάσει τον σύζυγό της και είναι μόνη της. Εκεί λύγισα! Είναι κάτι που σίγουρα μπαίνοντας σε όλο αυτό δεν το είχα σκεφτεί καν.

Παρακολουθείς τον φετινό κύκλο; Ξεχώρισες κάποιους από τους παίκτες; 

Έχω παρακολουθήσει αρκετά επεισόδια. Είναι αρκετά διαφορετικό το φετινό από τον κύκλο που συμμετείχα εγώ. Το δικό μας ήταν πολύ αγωνιστικό. Ήμασταν μια επίλεκτη ομάδα από την Ελλάδα ενάντια στην αντίστοιχη της Τουρκίας. Οι περισσότεροι πρωταθλητές και όλοι με αθλητικό υπόβαθρο. Οι ταχύτητες ήταν πολύ υψηλότερες. Από το φετινό αγωνιστικά μου αρέσει ο Ηλίας Μπόγδανος. Νομίζω είναι και από τους λίγους που θα μπορούσε να σταθεί και στο δικό μας. Αυτόν που έχω ξεχωρίσει όμως πιο πολύ από όλους φέτος είναι ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος έχει δώσει μια διαφορετική χροιά στο Survivor με το αστείρευτο χιούμορ του και τις ατάκες του. Νομίζω φέτος πως έχει λυθεί και έχει ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του!

Γνωρίζεις προσωπικά κάποιο από τα άτομα που συμμετέχουν; 

Ναι, γνωρίζω αρκετούς. Καταρχάς με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουμε υπάρξει συναθλητές στην ίδια ομάδα. Με τον Γιώργο Ταβλαδάκη που μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι είμαστε φίλοι. Έχω γνωριστεί με τον Ηλία και την Χριστίνα.

Έχω μια πληροφορία ότι στο παρελθόν, εκτός από συναθλητής υπήρξες και ζευγάρι με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ισχύει;

Ναι, ισχύει. Συνέβη πριν αρκετά χρόνια βέβαια, αλλά ναι ήμασταν σε σχέση για ένα διάστημα. Γνωριζόμασταν από μικρά παιδιά λόγω του αθλήματος και πριν 9-10 χρόνια ήμασταν και ζευγάρι.

Πώς σχολιάζεις τη συμμετοχή της στο Survivor; Πώς σου φαίνεται η πορεία της σε αυτό; 

Καταρχάς είναι ένα πολύ καλό παιδί και πάντα ήταν πολύ ταλαντούχα αθλήτρια αν και σταμάτησε νωρίς τον πρωταθλητισμό. Νομίζω πως αγωνιστικά είναι από τις καλύτερες γυναικείες παρουσίες στο φετινό Survivor.

Θεωρείς ότι η παραγωγή επενδύει περισσότερο στο κομμάτι του ριάλιτι; 

Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο σε όλους. Όπως είπα και προηγουμένως δεν έχει επενδύσει τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όπως στον κύκλο που συμμετείχα, αλλά στη συλλογή διαφόρων και έντονων προσωπικοτήτων, ώστε να δημιουργήσει αυτό το “παζλ ανθρώπων” που βλέπουμε στις οθόνες μας. Εκ του αποτελέσματος και σύμφωνα με την τηλεθέαση που ακούω πως έχει, το εγχείρημα κρίνεται επιτυχημένο θεωρώ!

Αν σου γινόταν πρόταση να μπεις ξανά στο Survivor, θα το έκανες; 

Αν μιλάμε για το φετινό, δεν νομίζω. Αν γινόταν με κάποια άλλη μορφή, όπως ένα All Star Survivor θεωρώ πως θα ήμουν θετικός ναι. Θα ήθελα πολύ να ανταγωνιστώ με τους καλύτερους. Πιστεύω πως η δίκη μας version ήταν η πιο δύσκολη και το βασικότερο επιχείρημα αυτου είναι ότι ανταγωνιζόμασταν κορυφαιους αθλητές από την Τουρκία καθημερινά,οι οποίοι όπως είναι γνωστό εδώ και 15 χρόνια το Survivor το έχουν κάθε μέρα στα σπίτια τους.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες στον Άγιο Δομίνικο;

Δεν θα πω για την πείνα, τις στερήσεις, την έλλειψη καθαριότητας και επικοινωνίας με τους δικούς μας, γιατί όλα αυτά ήταν πράγματα που τα περίμενες πηγαίνοντας. Είχα μια πολύ δύσκολη στιγμή όσο βρισκόμουν στον Άγιο Δομήνικο που λίγοι την γνωρίζουν και άλλη μια ακριβώς μόλις βγήκα από το παιχνίδι. Η μια είναι ότι όσο βρισκόμουν στο παιχνίδι μια μέρα χρειάστηκε λόγω πυρετού να νοσηλευτώ, τότε από μια ιατρική αστοχία στην κλινική, μου χορηγήθηκε μια αντιβίωση και όντας αλλεργικός (χωρίς να το γνωρίζω) έπαθα αλλεργικό σοκ και κόντεψα να χάσω τη ζωή μου. Ήταν κάτι που με έκανε για ένα χρονικό διάστημα να αποσυντονιστώ από το παιχνίδι, μη μπορώντας να προσφέρω στην ομάδα μου τα μέγιστα. Η άλλη πολύ δύσκολη στιγμή ήταν ακριβώς μόλις βγήκα από το παιχνίδι, όταν ενημερώθηκα πως κατά τη διάρκεια των μηνών που έλειπα είχα χάσει ένα από τους κολλητούς μου, τον Γιώργο. Είναι κάτι που μου στοίχισε πολύ γιατί ήμασταν πολύ κοντά από μικρά παιδιά και εγώ έλειπα μακριά χωρίς τη δυνατότητα επικοινωνίας.

Αρκετοί παίκτες αποκάλυψαν πως δεν δίστασαν να φάνε ακόμη και από τα σκουπίδια. Συνέβη κάτι αντίστοιχο και με εσένα; 

Συνέβη και σε εμένα! Όταν βρίσκεσαι εκεί υπό αυτές τις συνθήκες, πιστέψτε με δεν είναι κάτι περίεργο να ψάξεις στα σκουπίδια, έστω για μια μπουκιά φαγητό. Η βιολογική ανάγκη για φαγητό είναι τεράστια. Είχαμε καταλήξει να βρίσκουμε κάτι στις λάσπες να το καθαρίζουμε πρόχειρα και να το τρώμε!

Γίνεται λόγος περί φλερτ και σχέσεων στο Survivor. Θεωρείς ότι υπάρχει διάθεση για έρωτα σε ένα τέτοιο παιχνίδι και με τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν;

Θα σου μιλήσω προσωπικά για εμένα. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο στο μυαλό μου καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορεί σε άλλους παίκτες να τους έβγαινε, εμένα πάλι όχι. Ο βασικός λόγος όσον αφορά εμένα θεωρώ πως ήταν πρώτον πως ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο να φέρω εις πέρας τον στόχο που είχα θέσει από την αρχή και δεν μου περνούσε κάτι τέτοιο από το μυαλό και δεύτερον η έλλειψη καθαριότητας.Ήδη από την πρώτη εβδομάδα που δεν κάναμε μπάνιο δεν ένιωθα όμορφα με τον εαυτό μου, πόσω μάλλον να φλερτάρω κιόλας.

Πολλά ακούγονται και για τις αμοιβές των παικτών. Τελικά ισχύουν τα υπέρογκα ποσά που γράφεται ότι λαμβάνουν οι συμμετέχοντες ανά εβδομάδα; 

Δεν νομίζω πως είμαι ο πλέον αρμόδιος για να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Καλό είναι να άπευθυνθειτε στην Acun Medya για τέτοιες πληροφορίες. Αν ισχύουν πάντως, σε καλή μεριά σε όλα τα παιδιά.

Σε ενδιαφέρει ο χώρος της τηλεόρασης; Σου έγιναν προτάσεις μετά το τέλος του Survivor; 

Η αλήθεια είναι ότι είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις. Για να είμαι ειλικρινής, όμως, δεν έχω κάποιο τρελό καημό να βρίσκομαι στην τηλεόραση. Μου αρέσει σε ότι κάνω να είμαι καλός.Το Survivor ήταν ένα πρόγραμμα που μου ταίριαζε και για αυτό το έκανα. Δεν λέω ότι δεν θα μπορούσα να βρεθώ σε κάτι τηλεοπτικό, απλά θα ήταν σίγουρα κάτι που μου ταίριαζε, μου άρεσε και ένιωθα καλός σε αυτό.

Αν σου γινόταν πρόταση να είσαι ο επόμενος Bachelor, θα την αποδεχόσουν; 

Όχι, ευχαριστώ. 

Το οικονομικό κομμάτι θα επηρέαζε την απόφαση σου; 

Όχι. Δεν είναι πάντα το οικονομικό που παίζει ρόλο σε μια κατάσταση. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για εμένα.

Είσαι δραστήριος στα social media και έχεις αρκετούς followers στο Instagram. Δέχεσαι φλερτ μέσω αυτών; Θα μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις σε μηνύματα που λαμβάνεις; 

Ναι συμβαίνει και αυτό μερικές φορές. Γενικότερα προσπαθώ να έχω όσο είναι δυνατόν μια επικοινωνία με τους ανθρώπους που θα μου στείλουν και με ευγένεια να διαχειριστώ την κάθε κατάσταση.

Το πιο περίεργο και το πιο γλυκό μήνυμα που έχεις δεχτεί; 

Ας θέσουμε στην κατηγορία “περίεργα” όλες τις ερωτικές εξομολογήσεις, γυμνές φωτογραφίες και προτάσεις γάμου που μπορεί ανά διαστήματα να δέχτηκα μέσω μηνυμάτων. Τα πιο γλυκά μηνύματα είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τα παιδιά τους ή τα αδερφάκια τους ή και τους ίδιους, πως για παράδειγμα ξεκίνησαν το καράτε επηρεασμένοι από εμένα ή που μπορεί να μου στέλνουν ζωγραφιές τους με εμένα. Είναι απίστευτο πώς μπορεί ένας άνθρωπος χωρίς να σε γνωρίζει προσωπικά να συνδεθεί τόσο μαζί σου μέσω ενός μέσου όπως η τηλεόραση ή τα social media.

 

Ο Γιώργος Λιβάνης εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» και απάντησε στον Νίκο Μουτσινά για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ένα 24ωρο, μετά τις… πικάντικες ερωτήσεις του Ατζούν Ιλίτζαλι στην 25χρονη γυμνάστρια και τον πρώην αγαπημένο της, Σάκη Κατσούλη, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης.

«Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία, μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης.

Το παρακολουθώ το Survivor, γιατί είμαι φαν του παιχνιδιού, μου αρέσουν τα αθλήματα. Όχι, δεν είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor. Σαν χαρακτήρας εγώ ζηλεύω τα αθλήματα, αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο, λόγω του φαγητού, να βγάλω στον… τάκο έναν άνθρωπο. Οπότε, σε εμένα δεν θα ταίριαζε. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά δεν είναι στη δική μου ιδιοσυγκρασία» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»