Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τουλάχιστον 10 οι καταγγελίες για τον γνωστό κωμικό - Σοκαριστικές περιγραφές

  04/03/2021 11:13
Τουλάχιστον 10 οι καταγγελίες για τον γνωστό κωμικό - Σοκαριστικές περιγραφές

Τουλάχιστον 10 οι καταγγελίες για τον γνωστό κωμικό - Σοκαριστικές περιγραφές

  04/03/2021 11:13

Ποιοι καταγγέλλουν το γνωστό κωμικό και γιατί - Τον καίνε οι δυο καταγγελίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σεξουαλικά αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Δυο φάκελοι με υποθέσεις κακουργηματικού χαρακτήρα που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας για γνωστό κωμικό κωμικό αναμένεται να δρομολογήσουν εξελίξεις, τις υπόλοιπες μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δύο από αυτές  τις υποθέσεις που δεν έχουν παραγραφεί και αφορούν γνωστό κωμικό  και σκηνοθέτη, ηθοποιοί αλλά και μία ταξιθέτρια φέρονται να τον κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις και ψυχολογική βία με εκφράσεις που σοκάρουν.

Ο διακεκριμένος ηθοποιός, ο οποίος για τουλάχιστον 40 χρόνια έχει προσφέρει πολλές στιγμές διασκέδασης τόσο στις θεατρικές παραστάσεις που συμμετείχε, όσο και στις εμφανίσεις του στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο έχει καταγγελθεί για σεξουαλική παρενόχληση.

Από τις προχθεσινές καταγγελίες που κατατέθηκαν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μόνο μια είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, καθώς αφορά απόπειρα βιασμού.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας γνωστοποίησε προχθές στον εισαγγελέα άλλες 18 καταγγελίες οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις 20 που είχαν κατατεθεί από τον ίδιο στις 24 Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Έτσι ο συνολικός αριθμός των υποθέσεων με αναφορές σε βιασμούς, απόπειρες βιασμών και σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου έφτασαν πλέον τις 38.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας