«Η υπόθεση Λιγνάδη αιφνιδίασε, θα απογορευτεί δια ροπάλου η οντισιόν σε σπίτι»

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως Πρόεδρος του ΣΕΗ παλεύει τις τελευταίες εβδομάδες, όσον αφορά στις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του θεάματος. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει δεχτεί κύμα αγάπης και συμπαράστασης από τον καλλιτεχνικό χώρο, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τα προβλήματα στον κλάδο και τους κλυδωνισμούς από τα σκάνδαλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα να έχει ο κάθε άνθρωπος συνήγορο, ακόμη και ο Χίτλερ αν ζούσε θα είχε συνήγορο. Όμως δεν έχει δικαίωμα καμία υπεράσπιση να θίγει πρόσωπα, αναίτια και χωρίς λόγο. Δεν θέλω να σχολιάσω το γεγονός ότι αναφέρθηκε το όνομά μου. Απάντησε όλος ο θεατρικός χώρος και όλη η Ελλάδα. Δεν με ενόχλησε καθόλου το “μέτριος”, έχω ακούσει χειρότερα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, έχω τέτοια ισχυρή προσωπικότητα και πεποίθηση για τον εαυτό μου, που δεν με ενδιαφέρουν αυτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η υπόθεση Λιγνάδη με αιφνιδίασε. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα τα τελευταία χρόνια αλλά σε τέτοιο βαθμό, έχω μείνει και εγώ άναυδος. Τις ακραίες συμπεριφορές δεν τις γνώριζε κανείς. Διότι όταν γίνονται μέσα σε κλειστά σπίτια ή καμαρίνια ή αυτοκίνητα, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς άλλος εκτός από αυτούς τους δύο που είχαν αυτή την περιπέτεια. Άλλο να ξέρεις για κακότροπες κινήσεις πάνω στη σκηνή και άλλο τι συμβαίνει μέσα σε ένα κλεισμένο σπίτι, που έχει πάει κάποιος να κάνει οντισιόν. Αυτό με τον Κώδικα Δεοντολογίας που θα μπει, θα απαγορευτεί δια ροπάλου. Κανείς δεν θα πηγαίνει μόνος του σε έναν μόνο του για ακροάσεις ή για οτιδήποτε άλλο. Αν πάει δεν θα μπορεί να τον καταγγείλει, θα είναι συνυπεύθυνος. Δεν είμαστε ούτε δικαστικοί ούτε άγιοι, ένας άνθρωπος κανονικός, με ψήφισαν και βγήκα για να δουλέψω για τα εργασιακά. Υπάρχει τεράστια αλληλεγγύη στον κλάδο, συσπειρωθήκαμε όλοι οι ηθοποιοί» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δες στο 02.09

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

   

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα