Ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας για την υπόθεση Λιγνάδη κατέθεσε ο Κούγιας

 

Την κατάθεση ένστασης ακυρότητας της διαδικασίας για την υπόθεση του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη κατέθεσε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Αλέξης Κούγιας είχε μεταβεί στα δικαστήρια μαζί με τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, προκειμένου να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί ο πελάτης του αύριο, Πέμπτη.

«Μαζί με τον κύριο Λιγνάδη εμφανιστήκαμε στην ανακρίτρια με σκοπό να καταθέσουμε ένσταση στη διαδικασία», τόνισε ο δικηγόρος του Δ. Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας.

«Πρωτίστως υποβάλαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας περιόρισε το υλικό στην κατάθεση όσων έκαναν μηνύσεις, ενώ και ο φερόμενος ως κατηγορούμενος, δεν είχε κληθεί προηγουμένως να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου», είπε χαρακτηριστικά.

«Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε ο εντολέας μου ζήτησε να εξεταστεί ως ύποπτος και να δώσει εξηγήσεις αφού προηγουμένως λάβει αντίγραφα των καταγγελιών. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολέας μου θα πρέπει να αποσαφηνιστούν πλήρως.Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική», τόνισε ο κ. Κούγια έξω από την Ευελπίδων, περιγράφοντας ποιες είναι οι καταγγελίες, αλλά και ποια η δική τους στάση σε αυτές τις μηνύσεις.

«Ο εντολέας μου από ταξιδιωτικά έγγραφα αποδεικνύει πως ήταν στην Αίγυπτο την περίοδο για την οποία κατηγορείται» ανέφερε.

Στον Εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας

Λιγότερο από μία ώρα παρέμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο κ. Τσαρούχας παρέδωσε στον εισαγγελικό λειτουργό φακέλους με υποθέσεις που αφορούν σεξουαλική βία και έχουν καταγγελθεί στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου, δεσμευόμενος πως θα επανέλθει, αν χρειαστεί, να προσκομίσει νεότερα στοιχεία.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείο, ο ηθοποιός τόνισε «το ειδικό χαρακτηριστικό» που έχουν οι φάκελοι που προσκόμισε στην Δικαιοσύνη, εξηγώντας ότι είναι αποκλειστικά για υποθέσεις σεξουαλικής βίας.

«Καταθέσαμε με τους φακέλους. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να πω ούτε πόσες υποθέσεις κατέθεσα, ούτε ποιες. Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε», δήλωσε ο κ. Τσαρούχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»