Tο σοκαριστικό εξώφυλλο στο «Μακελειό» και η οργισμένη απάντηση του Xάρη Ρώμα


 

«ΧΑΡΗΣ Β-ΡΩΜΑΣ. ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ. Σοκαριστικές παιδεραστικές εικόνες, δημοσίως, ενώπιον αυτοπτών μαρτύρων» Το δημοσίευμα του Στέφανου Χίου που σοκάρει και η οργή του Χάρη Ρώμα «Σιχαμερός έλληνας λασπολόγος και η ρυπαρόφυλλάδα... Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«ΧΑΡΗΣ Β-ΡΩΜΑΣ. ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ. Σοκαριστικές παιδεραστικές εικόνες, δημοσίως, ενώπιον αυτοπτών μαρτύρων».

Με αυτό τον σοκαριστικό τίτλο κυκλοφορεί η εφημερίδα «Μακελειό», του γνωστού δημοσιογράφου Στέφανου Χίου. Ο τίτλος συμπληρώνεται με μία φωτογραφία όπου δείχνει τον δημοφιλή ηθοποιό και σεναριογράφο Xάρη Ρώμα αγκαλιά με ένα αγοράκι.  

Ο Χάρης Ρώμας χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, που αποτελεί πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, απάντησε στο γνωστό δημοσιογράφο, με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Οργισμένος μεν, εξηγητικός δε, αφού στο μήνυμα του εξηγεί ότι το αγοράκι της φωτογραφίας είναι το βαφτιστήρι και ανιψάκι της στενής του συνεργάτιδας, εδώ και 30 χρόνια, Άννας Χατζησοφιά και έχει λάβει χώρα σε οικογενειακό τραπέζι, ενώ την φωτογραφία την τράβηξε η ίδια η μητέρα του μικρού.

Ξεκάθαρα απαντά στο δημοσιογράφο, που τον αποκαλεί «σιχαμερό έλληνα λασπολόγο και την εφημερίδα του, «ρυπαρόφυλλάδα», κλείνει την ανάρτηση του αναφέροντας: «Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!»

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού και σεναριογράφου Xάρη Ρώμα:

«Γιά γέλια,γιά κλάματα ή μήπως γιά οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιό σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην ρυπαροφυλλάδα του σήμερα;

Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει την δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου,είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη. Ποιός είναι αυτός; Είναι το ανηψάκι και βαφτιστήρι της πιό στενής μου συνεργάτιδας, εδώ και τριάντα χρόνια,της Άννας Χατζησοφιά. Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι.

Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των «υγειών»Ελλήνων πολιτών: Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μιά λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας. Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ;

Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!» 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου