«Παιδί στην Κύπρο δεν μιλούσε, 6 χρονών. Το κακοποιούσε ο δικαστής πατέρας του»

 

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε και για δεύτερο περιστατικό, όταν νηπιαγωγός του μίλησε για παιδάκι που ήταν τεσσάρων χρονών και δεν μιλούσε, ο ίδιος το κατήγγειλε στην αστυνομία, όπου ανακάλυψαν, ότι ο θείος του το κακοποιούσε σεξουαλικά και βρίσκεται σήμερα στην φυλακή, ενώ το αγοράκι είναι σήμερα 14 χρόνων και συχνά πυκνά έχουν επικοινωνία.«Αν ανοίξει η υπόθεση “τραγούδι” θα ακουστούν χειρότερα πράγματα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε στη Λυδία Σέρβου, με την οποία έχει συνεργαστεί, στις παρενοχλήσεις παιδιών ενώ αποκάλυψε ότι αν ανοίξει ο φάκελος «τραγούδι» θα ακουστούν χειρότερα πράγματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για τη Λυδία Σέρβου και τις καταγγελίες: Δεν τη γνώριζα την ιστορία. Η Λυδία είναι ένας εξαιρετικά μορφωμένος και σωστός άνθρωπος. Είχε ανάγκη να το πει. Το έκανε με τον τρόπο της. Δεν σου κρύβω ότι κι εμένα με προβληματίζει αυτό που γίνεται με την τηλεόραση. Πρέπει να στήνουμε τηλεδικαστήρια; Από την άλλη η τηλεόραση είναι ένα πάρα πολύ δυνατό μέσο. Θέλει βήμα ο άλλος. Βέβαια, το βήμα πολλές φορές παρεξηγείται, ειδικά στα social media.

Για τα παιδιά που παρενοχλούνται: Αυτό που με ενδιαφέρει είναι όταν παρενοχλούνται παιδιά. Είμαι πρέσβης στην Κύπρο του «Hope for children» 12 χρόνια τώρα. Προσπαθούσαμε να φέρουμε εδώ νόμους που στην Κύπρο έχουν ψηφιστεί στη Βουλή. Δυστυχώς κάποιοι από τους βουλευτές δεν έκαναν τίποτα για αυτό. Πολλές φορές έχουμε βρεθεί μπροστά σε πόρτες θυτών που ήταν δικαστές, γυμναστές, καθηγητές. Έχω περίπτωση παιδιού στην Κύπρο που το έφερνε η μαμά του και δεν μιλούσε, ήταν 6 χρονών. Σταμάτησε να μιλάει.Το κακοποιούσε ο πατέρας του, ήταν δικαστής. Έχουν φτάσει στα αυτιά μου πολλές ιστορίες αλλά δεν μπορώ να βγω να κατονομάσω κανέναν. Αν αποφασίσει κάποιος ή κάποια να το κάνει μέσω της νομική οδού θα πάω ως μάρτυρας. Έχω δει πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς, οι μετρήσεις δείχνουν 1 στα 5 παιδιά είναι κακοποιημένο, στην Ελλάδα, δεν μιλάμε για τη Ζιμπάμπουε. Όποιο παιδί μας ακούει και θέλει να καταγγείλει ανώνυμα μπορεί να το κάνει τηλεφωνόντας στη γραμμή 116111. Μίλησε και για δεύτερο περιστατικό, όταν νηπιαγωγός του μίλησε για παιδάκι που ήταν τεσσάρων χρονών και δεν μιλούσε, ο ίδιος το κατήγγειλε στην αστυνομία, όπου ανακάλυψαν, ότι ο θείος του το κακοποιούσε σεξουαλικά και βρίσκεται σήμερα στην φυλακή, ενώ το αγοράκι είναι σήμερα 14 χρόνων και συχνά πυκνά έχουν επικοινωνία.

Για τις παρενοχλήσεις στο χώρο της μουσικής: Αν ανοίξει η υπόθεση «τραγούδι» θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα. Μακάρι να ανοίξει! Ξέρω, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Σαφέστατα ξέρω για ανθρώπους που τους έχουμε είδωλα, που μπορεί να ζουν ή να μην ζουν. Οι μαγαζάτορες, οι μαέστροι, οι τραγουδιστές μεταξύ τους, η μεγάλη φίρμα με τη μικρή φίρμα, ποια η διαφορά του σκηνοθέτη με τον ηθοποιό; Ποιος αποφασίζει εκεί; Στη δουλειά τη δικιά σας; Στα κανάλια μέσα; Αυτά υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»