Ο τσακωμός Μπουρδούμη - Φιλιππίδη & το στοπ της ΕΡΤ! Το παρασκήνιο... του αντίο

 

 

«Στοπ» στη συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», για τον οποίο έχουν γίνει καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Ο ηθοποιός επισκέφτηκε σήμερα μετά το νοσοκομείο την εταιρεία παραγωγής όπου πάρθηκαν και οι αποφάσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΡΤ τονίζει πως «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Η ανακοίνωση:  Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς.
 

Eίχε προηγηθεί το γεγονός που συνέβη την προηγούμενη Τετάρτη (3/2) στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατά τη διάρκεια μιας κοινής σκηνής που είχαν οι δύο γνωστοί ηθοποιοί στα γυρίσματα της σειράς της ΕΡΤ1, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επιτέθηκε λεκτικά στον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το γύρισμα διεκόπη και η κοινή σκηνή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη στο νοσοκομείο. 

 
Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο ηθοποιός επισκέφτηκε σήμερα μετά το νοσοκομείο, την εταιρεία παραγωγής, όπου πάρθηκαν και οι αποφάσεις.

Μετά από 3 μέρες νοσηλείας, ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε στις 6 Φεβρουαρίου εξιτήριο, από το ιδιωτικό νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν.

Δες τα πλάνα:
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»
Έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του Δημήτρη Κόκοτα - Tι έδειξαν τα αποτελέσματα
Η ανάρτηση της Πέγκυ Ζήνα για τα 12 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Η μέρα ξημερώνει γκρίζα για μένα»
O Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο μετά την τροφική δηλητηρίαση που αντιμετώπισε
Οι πρώτες on camera δηλώσεις του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα: «Είχα μία δύσκολη γέννα»
Η κόρη της Κim Kardashian και του Kanye West κερδίζει 28.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο TikTok
Η νέα φωτογραφία της Celine Dion εν μέσω του αγώνα με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Η αποκάλυψη της Νόνης Δούνια για τον σύζυγό της και το ξεκαθάρισμά όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής