Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Χείμαρρος ο Καπουτζίδης! «Υπήρξα ψεύτης κι υποκριτής, έκανα ότι δεν τα γνωρίζω»

  07/02/2021 12:26
Χείμαρρος ο Καπουτζίδης! «Υπήρξα ψεύτης κι υποκριτής, έκανα ότι δεν τα γνωρίζω»

Χείμαρρος ο Καπουτζίδης! «Υπήρξα ψεύτης κι υποκριτής, έκανα ότι δεν τα γνωρίζω»

  07/02/2021 12:26

 «Ζήτησα συγγνώμη από τα κορίτσια γιατί έκανα πως δεν γνωρίζω για την κακοποίηση»    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Αποκάλεσε τον εαυτό του ψεύτη και υποκριτή καθώς γνώριζε για την κακοποίηση που υπέστη η πολύ καλή του φίλη, Αγγελική Λάμπρη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί για τις τελευταίες εξελίξεις με τις καταγγελίες των ηθοποιών μιας κι έχει συνεργαστεί τόσο με την Αγγελική Λάμπρη όσο και με την Μελίνα Κυριακοπούλου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Η Αγγελική Λάμπρη τότε που έγινε το γεγονός, νιώθω πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο, θα ακούσω τι ανέφερε η Μελίνα Κυριακοπούλου αργότερα. Πρέπει να ξέρει ένα παιδί πλέον που θα απευθυνθεί. Πρέπει είτε αγόρι είτε κορίτσι να νιώθει πάρα πολύ ασφαλής στις οντισιόν και να μην φοβάται. Πρέπει να θεσμοθετηθούν τα πράγματα και να φτιάξουμε κανόνες. Ίσως ο χώρος μας να είναι ο πρώτος που αποφασίζει να εξυγιανθεί.

Πρέπει πλέον να μην τα κουκουλώνουμε και ξεχνάμε. Το έχουμε κάνει όλοι μας, όπως κι εγώ. Στάθηκα και στέκομαι στην Αγγελική και στην Μελίνα αλλά στο ενδιάμεσο δεν ήμουν σε όλη την διαδρομή. Τον έχω συναντήσει κι εγώ αυτόν τον άνθρωπο, έχω σταθεί δίπλα του κι έχω υπάρξει ψεύτης κι υποκριτής διότι ενώ γνώρισα, έκανα ότι δεν γνωρίζω. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τα κορίτσια γιατί αποφάσισα να το ξεχάσω. Κι από αυτόν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη γιατί στάθηκα σαν ψεύτης κι υποκριτής και τον κοιτούσα κι έκανα ότι δεν ξέρω» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας