Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η δήλωση του Φιλιππίδη, η ανάρτηση της Αναστασοπούλου! Ξεκίνησε νέος πόλεμος;

  02/02/2021 08:25
Η δήλωση του Φιλιππίδη, η ανάρτηση της Αναστασοπούλου! Ξεκίνησε νέος πόλεμος;

Η δήλωση του Φιλιππίδη, η ανάρτηση της Αναστασοπούλου! Ξεκίνησε νέος πόλεμος;

  02/02/2021 08:25

Ο γνωστός ηθοποιός ζητά να μην εμπλέκεται το όνομά του σε περιστατικά που, όπως τονίζει, ο ίδιος αγνοεί! Η αινιγματική ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου  και το σχόλιο του Αντώνη Καφετζόπουλου: «Αυτογκόλ από τα αποδυτήρια...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Να μην εμπλακεί το όνομα του σε περιστατικά που, όπως τονίζει, ο ίδιος αγνοεί ζητάει ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος πριν λίγες ώρες εξέδωσε ανακοίνωση διά των πληρεξούσιων δικηγόρων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός πληροφορήθηκε ότι θα υπήρχαν αυτές τις ημέρες καταγγελίες και αναφορές εις βάρος του και με αυτή την κίνηση θέλησε να προλάβει τις εξελίξεις.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: 

«Με λύπη παρατηρώ ότι τα τελευταία 24ωρα στήνονται ιδιότυπες τηλεδίκες. Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο κάθε ομιλών θα εκφέρει μια άποψη χωρίς να είναι σε θέση να διασταυρώσει προηγουμένως την όποια αναφορά σε αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματός μου και της προσωπικότητάς μου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακολουθείται ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων με διαφορετικό αντικείμενο, χρόνο και πρόσωπα, με κοινό σημείο αναφοράς τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας. Σέβομαι οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά, αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φιλιππίδης.

«Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο. Παρακαλώ θερμώς να σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας, καθώς με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια, αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα. Για όποιον δεν σεβαστεί αυτήν την ειλικρινή και αυθόρμητη τοποθέτησή μου, επιφυλάσσομαι ρητώς παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου» καταλήγει.

3814860898622889 filippidis

Δες όσα είπαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η αινγιματική ανάρτηση της ηθοποιού Πηνελόπης Αναστασοπούλου στα social media, λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Πέτρου Φιλιππίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η καταγγελία Αναστασοπούλου εναντίον ηθοποιού-σκηνοθέτη που αυτοϊκανοποιόταν...

«Είσαι πιο ισχυρή από ό, τι γνωρίζεις και φοβούνται τη μέρα που θα το ανακαλύψεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

3814861011568337 IMG-20210202-WA0000

Ακολούθησε ακόμα μία ανάρτηση με υπονοούμενα, αυτή τη φορά από τον Αντώνη Καφετζόπουλο, ο οποίος έγραψε στο Instagram: 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο μήνυμα της Δούκα μετά τις αποκαλύψεις... Απάντησε στο σχόλιο του Καφετζόπουλου και την αινιγματική ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου...: «Αυτογκόλ σημαίνει…»

«Υπάρχει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια ή έγω δεν το είχα ξανακούσει;»

3814861087853315 kafetzopoulos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας