Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Eίχα πραγματική άσκηση βίας από τον Κιμούλη... με ακύρωσε ως προσωπικότητα»

  31/01/2021 09:09
 «Eίχα πραγματική άσκηση βίας από τον Κιμούλη... με ακύρωσε ως προσωπικότητα»

«Eίχα πραγματική άσκηση βίας από τον Κιμούλη... με ακύρωσε ως προσωπικότητα»

  31/01/2021 09:09

Η Αιμιλία Υψηλάντη, ηθοποιός και πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για άσκηση βίας κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. 

«Εγώ έχω προσωπική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη. Όταν άκουσα την κυρία Δούκα κατάλαβε ακριβώς τι έλεγε και νομίζω το κατάλαβαν πολλές Ελληνίδες πρωταγωνίστριες. Ο Γιώργος, ο οποίος είναι σπουδαίος ηθοποιός, όπως και πολλοί συνάδελφοι έχουν κάκιστες, αήθεις και αχρείες συμπεριφορές προς τους συναδέλφους τους. Αυτό, όχι στην προσπάθεια να βγάλεις ένα αποτέλεσμα δουλειάς κάτω από την πίεση μιας πρόβας αλλά μετά από οργανωμένη αντίληψη να εξοντώσω τον άλλον ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνη.   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η δική μου εμπειρία ήταν πριν από 30 χρόνια. Ήταν η τελευταία μου θητεία ως πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών και μάλιστα συζητούσαμε με τον Γιώργο να με διαδεχθεί κιόλας. Δούλεψα μαζί του και ήταν η εποχή που με την Μαριάννα ήμασταν μαζί στο ίδιο καμαρίνι. Δεν ξέρω αν κατάλαβε η Μαριάννα την άσκηση πραγματικής βίας που είχα από τον Γιώργο, γιατί εγώ χειρίζομαι τα πράγματα τελείως διαφορετικά και προφανώς ο Γιώργος δεν θα μου έλεγε ούτε άσχημες λέξεις, ούτε έκανε καμιά χειρονομία, είχε όμως τη μεγάλη εξυπνάδα ώστε να χρησιμοποιήσει εκλεπτυσμένες μεθόδους για να προσπαθήσει να με ακυρώσει ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνη. Αυτή είναι η πραγματικότητα του Γιώργου και πρέπει να την αποδεχθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτά είναι πολύ δύσκολα να τα αποδείξω. Όμως κάποιοι συνάδελφοί μου πήραν χαμπάρι κάτι και μπορεί να κατάλαβαν και παραπάνω. Εγώ το χειρίστηκα γιατί έχω μια ισχυρή προσωπικότητα και ήμουν μεγάλη. Εγώ ήμουν πρόεδρος και προσπαθούσε να με κυρώσει και σε αυτό. Είναι ένα πράγμα που φτάνει σε παθολογικά όρια. Εγώ στους δικούς μου ανθρώπους το είπα παντού. Αν ο Γιώργος Κιμούλης πάει στα δικαστήρια την κυρία Δούκα εγώ θα είμαι στο πλευρό της», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αιμιλία Υψηλάντη.

Δες όλα όσα είπε παρακάτω:

 το βίντεο με όλα όσα είπαν στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»:

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας