Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Σταρόβας & Πολίτη για Σπυρόπουλο: «Δεν μπορεί, άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή…»

  29/01/2021 14:52
Σταρόβας & Πολίτη για Σπυρόπουλο: «Δεν μπορεί, άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή…»

Σταρόβας & Πολίτη για Σπυρόπουλο: «Δεν μπορεί, άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή…»

  29/01/2021 14:52

Το μήνυμα αγάπης της Πολίτη για τον σύντροφό της, Σπυρόπουλο: «Ο Κώστας μου, ο πιο γλυκός σύντροφος, ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus    

Σε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση προέβη, η Χριστίνα Πολίτη το βράδυ της Πέμπτης. Η γνωστή κοσμικογράφος θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη και τη στήριξή της στον σύντροφό της Κώστα Σπυρόπουλο.  
«Ο Κώστας μου, ο πιο γλυκός σύντροφος, ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος, ο απόλυτος μπαμπάς της ευρύτερης οικογένειάς μας», έγραψε σε ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook η Χριστίνα Πολίτη. Θυμίζουμε ότι λίγες ώρες μετά η Αγγελική Λάμπρη, η Τζένη Μπότση και η Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν για παρενόχληση τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμη επίσημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Χριστίνας Πολίτη:

3811637929130901 1111

Ο Δημήτρης Σταρόβας μετά την καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη, της Τζένης Μπότση και της Λουκίας Μιχαλά κατά του φίλου του και ηθοποιού Κώστα Σπυρόπουλου βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και εξέφρασε τη δική του άποψη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δεν έχω μιλήσει καν με τον Κώστα Σπυρόπουλο και η πρώτη στάση μου ήταν να μην μιλήσω αλλά επειδή πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να θεωρηθεί ότι κρύβεται κάποιος από το κοντινό του περιβάλλον, είπα να πω την άποψή μου. Πληροφορήθηκα τις καταγγελίες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει. Γνωρίζοντας τον Κώστα, έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς που δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον, δεν γίνεται αυτό το πράγμα, μην σας πω εκνευρίστηκα κιόλας, έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή… 

Όταν ένας άνθρωπος βάζει τη δουλειά του πίσω και τον εαυτό του προκειμένου να στηρίξει κάποιον άλλος, και οικονομικά να τους στηρίζει βάζοντας από την τσέπη του, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να τους στηρίζει κάνοντας το αντίθετο γι’ αυτό το λέω. Να σας πω κάτι που είναι και λίγο επικίνδυνο με ρίσκο να παρεξηγηθώ; Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή…

Ο Κώστας είναι ένας ωραίος άντρας έτσι, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, ήταν φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού… Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι όλες αυτές οι καταγγελίες με όλο το σεβασμό στα κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει άνθρωποι πρόβλημα, παίρνουν και μεταφυσικές προεκτάσεις το έχω ζήσει και εγώ προσωπικά…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας