Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 25 μου... Έβαλε το χέρι του μέσα στη φούστα»

  28/01/2021 12:14
«Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 25 μου... Έβαλε το χέρι του μέσα στη φούστα»

«Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 25 μου... Έβαλε το χέρι του μέσα στη φούστα»

  28/01/2021 12:14

Σόκαρε η Χριστιάνα Αρτεμίου με την εξομολόγηση της, στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της, για μεγάλο σε ηλικία και φτασμένο κύπριο ηθοποιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus    

Με αφορμή τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών που αφορούν το χώρο του θεάματος η επιτυχημένη και ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός και σεναριογράφος Χριστιάνα Αρτεμίου, πέρασε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση που μας σόκαρε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατάγγειλε κύπριο ηθοποιό, που όταν ήταν σε ηλικία 25 ετών πέρασε σεξουαλική παρενόχληση προς το πρόσωπό της.

Όπως θα δείτε και πιο κάτω στις δηλώσεις της, αυτά δε συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στο μικρό μας νησί και μάλιστα σε όλους τους χώρους πέραν του αθλητισμού και του θεάματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 25 μου από μεγάλο σε ηλικία και φτασμένο ηθοποιό. Περίμενα στα παρασκήνια για να βγω στη σκηνή. Ήρθε από πίσω μου, μου ψιθύρισε στο αυτί και έβαλε το χέρι του μέσα στη φούστα μου. Σοκαρίστηκα. Για να απομακρυνθώ βγήκα στη σκηνή —ήταν η σειρά μου ούτως ή άλλως να εμφανιστώ— και σε όλη τη διάρκεια σκεφτόμουν τι έπρεπε να κάνω. Ο συγκεκριμένος με είχε φέρει στο θέατρο από τη Λευκωσία στο αυτοκίνητό του. Μοιράστηκα τι έγινε με ένα άλλο συνάδελφο και μου έκανε τη χάρη να με φέρει αυτός πίσω στη Λευκωσία για να μην ξαναβρεθώ μαζί του. Δυστυχώς, στον κόσμο του θεάτρου υπάρχουν αυτά και όλοι που είναι εντός τα ξέρουν. Όταν είσαι μικρός και στα πρώτα βήματα της καριέρας σου δεν μιλάς. Και αυτοί που μιλούν βγάζουν όνομα και δεν τους παίρνουν σε δουλειές. Λένε ‘αυτός μιλά’.»

3810679781432027 ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας