Η καταγγελία Αναστασοπούλου εναντίον ηθοποιού-σκηνοθέτη που αυτοϊκανοποιόταν...

 

Γιώργος Λιάγκας: «Γνωρίζουμε ποιος είναι ο άνθρωπος που κατήγγειλε η Αναστασοπούλου. Όνομα πρώτου μεγέθους, ήπιαμε καφέ μαζί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Σε μια ανάρτηση γροθιά στο στομάχι, προχώρησε και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

Η ηθοποιός που πολλές φορές μέσα από τα social media, αλλά και την εκπομπή που παρουσίαζε, έχει τονίσει πόσο σημαντικό είναι να μιλάμε, όταν συμβαίνει κάτι που μας προσβάλλει και να μη φοβόμαστε, θέλησε να κάνει το δικό της απολογισμό. Αφορμή στάθηκε η αρχή που έκανε χθες η Ζέτα Δούκα, η οποία βγήκε δημόσια για πρώτη φορά και κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Η @zetadouka είναι καρδιακή φίλη, έχουμε διαλέξει η μία την άλλη σε μια σχέση βαθιάς αγάπης και αλληλεγγύης. Είναι αφοπλιστικά ειλικρινής και ευαίσθητη όσο και δυναμική. Στηρίζω δημόσια την ομολογία της και παίρνω τη δύναμη να σας πω πως έχω υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία στον χώρο της δουλειάς μου από ανθρώπους που σας είναι ιδιαίτερα αγαπητοί. Δυστυχώς δεν είμαι η μόνη. Συσπειρωνόμαστε για να μιλήσουμε όλες μαζί. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η επιβολή βίας πάνω σε γυναίκες απο άντρες. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί. Και για όσους ρωτάτε γιατί τώρα, σκεφτείτε τον εαυτό σας γεμάτο όνειρα και ρομαντισμό γεμάτοι από απ’ το υπέροχο ρητό που βροντοφωνάζει πως “ο ηθοποιός σημαίνει φως” να πηγαίνετε χωρίς να το γνωρίζετε ν’ αντιμετώπισετε το μεγάλο σκοτάδι των ανθρώπων. Να πηγαίνετε με λαχτάρα στην πρόβα όπου ο τάδε ηθοποιός και σκηνοθέτης σου μιλάει με το χέρι μέσα στο παντελόνι του και μετά σου αγγίζει το πρόσωπο. Σκεφθείτε να πρέπει από αυτή τη θέση να πάτε να καταγγείλετε έναν άνθρωπο που ο κόσμος αγαπάει μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα.

Σκεφθείτε όλες τις πόρτες να κλείνουν γιατί τολμήσατε να απαντήσετε σ ένα τέτοιο άνθρωπο.

Κάνουμε αυτή τη δουλειά για να ζήσουμε και οι πόρτες κλείνουν σαν ντόμινο όταν ανοίγεις μέτωπα σ αυτό το χώρο

ακόμα κι αν όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι γνωστοί-άγνωστοι. Σκεφθείτε να πηγαίνετε σε οντισιόν ως νέα ηθοποιός και ο άλλος αντίστοιχος σκηνοθέτης και συνάδελφος να αυτοικανοποιειται την ώρα που αυτοσχεδιάζεις σύμφωνα με τις οδηγίες του.

Και πολλά πολλά άλλα… Γιατί είναι και τα άλλα. Το bullying, η απαξίωση, οι χαρακτηρισμοί. Σκέψου την κούραση, την απόγνωση, την απόλυτη στενοχώρια όταν σε αντίξοες συνθήκες βάλεσαι ασταμάτητα με σχόλια και ψυχολογικό πόλεμο.

Είμαι εδώ για να δηλώσω πως δεν πρέπει να μένει κανένα στόμα κλειστό όταν κάποιος σε υποτιμά και σε βασανίζει. Όποιος κι αν είναι αυτός. Μπράβο στη @danai_barka που γίνεται το χέρι που θα κρατήσουμε για να γίνουμε μια γερή αλυσίδα.

Μια μεγάλη αγκαλιά στην @katerina_geronikolou και την @evdokia.roumelioti για το σθένος και τα κότσια σας» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθιστώντας σαφές πως είναι πολλά και σκληρά αυτά που γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες των θεάτρων και κανείς δε γνωρίζει.

Η δημόσια καταγγελία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο Instagram φαίνεται πως παρακίνησε και άλλες γυναίκες ηθοποιούς να κινηθούν νομικά εναντίον του ηθοποιού-σκηνοθέτη που –όπως έγραψε- αυτοϊκανοποιόταν σε οντισιόν μπροστά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το θέμα συζητήθηκε σήμερα στο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Εδώ υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων πολύ σημαντικές και βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους να απαντάνε, αλλά είναι κατηγορίες διαφορετικού επιπέδου και σημαντικότητας. Προφανώς είναι καταδικαστέα οποιαδήποτε λεκτική συμπεριφορά, όμως εδώ έρχονται άλλες καταγγελίες όπως η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου… Εμείς πια γνωρίζουμε ποιος είναι. Υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που είναι έτοιμα να καταγγείλουν το ίδιο πράγμα και υπάρχει πληροφορία ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει αυτό. Μιλάμε για ένα όνομα πρώτου μεγέθους, κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός, εγώ τον ξέρω και προσωπικά. Τον είδα και το καλοκαίρι στις διακοπές και ήπιαμε και καφέ μαζί».

Και συμπλήρωσε: «Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για σεξουαλική παρενόχληση. Δεν είναι μία γυναίκα, είναι πολλές. Μεταφέρω ρεπορτάζ, στο πλαίσιο μιας πρόβας μιας παράστασης, υπήρξε μια σκηνή που είχε σεξουαλικό περιεχόμενο το οποίο υποτίθεται πως το επαναλάμβανε με όλες αυτές τις ηθοποιούς».

Τότε η Φαίη Σκορδά είπε: «Εγώ έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και την έχω ακούσει αυτήν την ιστορία».

Τα λεγόμενα της παρουσιάστριας, παρακίνησαν τον Γιώργο Λιάγκα να πει: «Εγώ πάλι όταν άκουσα ποιος άνθρωπος είναι, έπεσα από τα σύννεφα. Μιλάμε για πολύ συμπαθή ηθοποιό. Χθες πήγανε στον δικηγόρο, αυτό λέει το ρεπορτάζ», με τη Φαίη να επισημαίνει: «Δευτέρα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Θέλουν να το κάνουν οργανωμένα. Η καθεμία είπε τη δική της ιστορία, αφορά στον συγκεκριμένο άνθρωπο, στη συγκεκριμένη παράσταση».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»