«Δέχτηκα σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης... Έφτασα να παίρνω χάπια...»

 

Ακόμα μία καταγγελία για βία είδε το φως τη δημοσιότητας και αυτή τη φορά από τη Δήμητρα Παπαδήμα. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και τη δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά σόκαρε αποκαλύπτοντας ότι έχει δεχτεί σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης από άνθρωπο νεαρής ηλικίας με εξουσία. Η Παπαδήμα αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον Μπέζο on air

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

«Δέχτηκα μία σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης που αυτό, αν μου ζητηθεί από εισαγγελέα, ευχαρίστως να πάω να το καταθέσω. Και αυτό από άνθρωπο νεαρής ηλικίας με εξουσία. Έφτασα να παίρνω χάπια κι από μικρή ηλικία. Με έστειλε μέχρι στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανογλείου. Αν μου ζητήσει εισαγγελέας να καταθέσω έχω να καταθέσω πάρα πολλά και να μπούνε πράγματα στη θέση τους, αν μπορεί να γίνει αυτό ποτέ.»  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δεν το είπα σε κανέναν γιατί εγώ ζω από αυτή τη δουλειά. Τόσο φοβισμένη είμαι. Εκφράζομαι μέσα από το βιβλίο μου και την παράστασή μου “Μαρίκα Κοτοπούλη”. Έχω δεχθεί όλων των ειδών παρενοχλήσεις. Δεν με έχουν κλωτσήσει, δεν με έχουν βρίσει. Εγώ ήμουν αυτή που κλώτσησα, χτύπησα και έφυγα από τη δουλειά. Δεν περίμενα να ολοκληρώσω τη δουλειά γιατί η ψυχολογική μου κατάσταση, εκεί που με είχαν φέρει, δεν το επέτρεπε», εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και τη δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά

 

Ένταση δημιουργήθηκε στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega το πρωί της Πέμπτης (28-01).

Στον απόηχο των καταγγελιών της Ζέτας Δούκα και άλλων ηθοποιών κατά του Γιώργου Κιμούλη, σοκ προκαλεί και η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση της γνωστής ηθοποιού Δήμητρας Παπαδήμα.

Η ηθοποιός βγήκε ζωντανά στην εκπομπή με αφορμή αυτό ενώ αναφέρθηκε και στο βιβλίο που έχει γράψει με τα προσωπικά της βιώματα.

Η ένταση δημιουργήθηκε ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ζήτησε να βάλει στην κουβέντα τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος περίμενε στην τηλεφωνική γραμμή με την ηθοποιό να αρνείται!

«Εγώ αυτή τη στιγμή κύριε μου βγήκα να μιλήσω για το βιβλίο μου. Με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» είπε εμφανώς εκνευρισμένη. Όταν της ανέφεραν πως στην τηλεφωνική γραμμή είναι ο Γιάννης Μπέζος, η ηθοποιός τόνισε: «Όχι, δεν τη δέχομαι αυτή τη συζήτηση. Δε με είχατε ενημερώσει για αυτή τη συζήτηση, οπότε λοιπόν κλείνω το θέμα τώρα. Κλείνω το θέμα τώρα. Εντάξει;

Δε μπορείτε να ξέρετε εσείς ποια σχέση έχω εγώ με τον κύριο Μπέζο. Όχι ότι μου έχει κάνει τίποτα ο άνθρωπος. Εσείς θα συζητήσετε μαζί του; Θα σταματήσω εγώ και μετά θα ξαναμιλήσουμε; Ακούστε τη δική μου άποψη και μετά βεβαίως ακούστε την άποψη του κυρίου Μπέζου. Εγώ δεν σας είπα να μην ακούσετε».

 
Μετά την εξομολόγηση για τη σεξουαλική βία που δέχτηκε την ώρα της παράστασης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η Δήμητρα Παπαδήμα έκανε μια νέα αποκάλυψη αναφέροντας στην εκπομπή «Πρωινό» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και από γυναίκα τρεις φορές.

«Μου έχει τύχει σωματική βία, την απέκρουσα. Πήγα να πάρω το σενάριο και μου ρίχτηκε. Μου μίλαγε για έρωτα. Ένας ερωτευμένος άνθρωπος δεν φέρεται έτσι, δεν σκίζει πουκάμισα όταν πας να φύγεις.

Έχω αφήσει παραστάσεις στη μέση και έχω φύγει από σεξουαλική παρενόχληση. Την ώρα της παράστασης δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Δεν θα πω όνομα… Μου συνέβη κάτι πολύ δυνατό που με οδήγησε στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανογλείου.

Τον πλάκωσα στο ξύλο την ώρα της παράστασης και αφού τέλειωσε η παράσταση και μου είχε σκίσει το σορτς – γιατί από εκεί και πέρα φορούσα σορτς για να μην με παρενοχλεί – σηκώθηκα και έφυγα. Αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι τα πάντα τους ανήκουν.

Έχω δεχτεί σεξουαλική βία και από γυναίκα τρεις φορές. Να σου ρίχνεται η γυναίκα, εσύ να αρνείσαι και να πρέπει να φύγεις από τη δουλειά. Εγκατέλειψα. Αυτά τα γεγονότα σε οδηγούν στη μοναξιά γιατί δεν μιλάς», ανέφερε η Δήμητρα Παπαδήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η αποκάλυψη της Αναστασίας για το γεγονός που την έχει πληγώσει: «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»