Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης!

 

Βόμβα από τους δύο παρουσιαστές. Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχωρούν σε σύμφωνο συμβίωσης. Οι δύο φίλοι φαίνεται πως αποφάσισαν να μεγαλώσουν από κοινού ένα παιδί! Ο δρόμος ανοίγει για τον δημοφιλή παρουσιαστή, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο…!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Espresso». Πρόκειται για είδηση «βόμβα» που αναμένεται να ταρακουνήσει για τα καλά την ελληνική showbiz.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πολύχρονη φιλία του παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» με τη μελαχρινή συνάδελφό του φαίνεται πως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποκτώντας πλέον οικογενειακή υπόσταση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του οικοδεσπότη της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.   

​Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη συνδέονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια, η φιλία τους αυτή, ωστόσο, δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. Εκείνη χώρισε πρόσφατα από τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη.  

 Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια. Ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος που οι δυο τους πήραν αυτή την απόφαση. Οι δύο φίλοι φαίνεται πως αποφάσισαν να μεγαλώσουν από κοινού ένα παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς. Τώρα, ο δρόμος ανοίγει για τον δημοφιλή παρουσιαστή, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο…!

Την είδηση – βόμβα σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Happy Day», με την παρουσιάστρια να αναφέρει:

«Το πώς προχώρησε αυτή η όμορφη σχέση που έχουν ένα βήμα παραπέρα νομίζω είναι κάτι που θα το επικοινωνήσουν οι ίδιοι όπως θέλουν και όπως το σκέφτονται. Πλέον, αυτή η σχέση αποκτά οικογενειακή υπόσταση. Είναι κάτι που γνωρίζαμε το γεγονός ότι αυτούς τους ανθρώπους τους ενώνει μια μεγάλη αγάπη, πλέον όμως υπάρχει και ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Νομίζω ότι το σύμφωνο συμβίωσης είναι η επιλογή κάποιων ανθρώπων για να δημιουργήσουν οικογένεια με έναν διαφορετικό τρόπο. Το διασταυρώσαμε από το Δημαρχείο του Χαλανδρίου. Είναι μια ευχάριστη είδηση οπότε τις ευχάριστες ειδήσεις δεν χρειάζεται να τις πυροβολούμε».

Η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της στο «Πάμε Δανάη» δεν θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν το εν λόγω θέμα, με την παρουσιάστρια να αυτοπροτείνεται μαζί με τον floor manager της εκπομπής να γίνουν οι νονοί του παιδιού του Νίκου Μουτσινά.

«Οικογένεια είναι η κοινότητα που φτιάχνουμε με ό,τι τρόπο θέλει ο καθένας για να δώσουμε αγάπη», σχολίασε αρχικά η Δανάη και λίγο αργότερα απευθυνόμενη στον floor manager-που συνεργάζεται και με τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι- ρώτησε: «Κλώνε βαφτίζουμε;» και κατέληξε: «Νίκο Μαίρη, Μαίρη Νίκο κάνουμε ανοιχτή πρόταση. Προκαλώ τον Νίκο και την Μαίρη, εγώ και ο Κλώνος να είμαστε οι νονοί του παιδιού».

Η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της σχολίασαν στην έναρξη της εκπομπής το σύμφωνο συμβίωσης των δύο παρουσιαστών, με τη Φαίη να αποκαλύπτει ότι πήρε τηλέφωνο τη Μαίρη Συνατσάκη αλλά εκείνη δεν το σήκωσε.

«Εγώ τηλεφώνησα στη Μαίρη, δεν μου το σήκωσε, γιατί ήθελα να δω τι θα μου πει. Αν μου έλεγε “Φαίη μην το παίξεις” δεν θα το έπαιζα γιατί έτσι λειτουργώ εγώ. Φαντάζομαι και η Μαίρη και ο Νίκος, επειδή ο τρόπος του είναι χιουμοριστικός και αλέγρος σίγουρα κάτι θα σχολιάσει στην εκπομπή του σήμερα.

Όπως και να έχει όμως, σχετικά με αυτό που λες, με την υιοθεσία και την οικογένεια, για μένα είναι συμπεράσματα. Σέβομαι τη δουλειά των δημοσιογράφων σε όλες τις εφημερίδες, αλλά εγώ σαν Φαίη αν δεν έχω δική τους δήλωση…

Παιδιά δεν ξέρετε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι και τι σχέση υπάρχει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Άλλο είναι αυτό το ρεπορτάζ και άλλο είναι το τι συμβαίνει στην καρδιά και το μυαλό δύο ανθρώπων. Εγώ πριν λίγο καιρό με τον Νίκο συζητάγαμε σε ένα τραπέζι για τέτοια θέματα…

Πήρα και τη Ράνια Θρασκιά, που είναι κουμπάρα της, αλλά δεν είπε κάτι. Ο Νίκος Μουτσινάς είχε πει κι άλλες φορές ότι θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν δηλώσεις δεν μπορεί ναα ξέρει κανείς την ψυχή του άλλου, για ποιο λόγο παίρνει μία απόφαση ή γιατί το κάνει και ακόμα και αν θέλει να κάνει οικογένεια δεν το ξέρεις…», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Η Κατερίνα Καινούργιου κράτησε σχετικές… αποστάσεις από τα όσα γράφονται, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Να πούμε, αρχικά, ότι αυτό είναι ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Στην Espresso κάνουν μια εξαιρετική δουλειά, δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσουμε τους συναδέλφους, παρόλα αυτά μπορεί και να μην υφίσταται κάτι τέτοιο. Κι αν υφίσταται μπορεί να είναι για πάρα πολλούς λόγους. Δηλαδή σύμφωνο συμβίωσης μπορεί να κάνουν δύο άνθρωποι που μπορεί να είναι και δυο πολύ καλοί φίλοι…» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια είπε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Επειδή εγώ έχω φιλική σχέση με τον Νίκο. Δε γνωρίζω κάτι και είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα που αν υφίσταται, ο Νίκος και η Μαίρη που είναι δυο πολύ διακριτικοί άνθρωποι θα το κρατούσαν για τους δυο τους. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος, που δε μιλάει εύκολα… Μπορεί να είναι για πολλούς λόγους που δεν ξέρουμε. Το σύμφωνο συμβίωσης εξυπηρετεί σε πολλά νομικά ζητήματα» και εξομολογήθηκε πως έχει κι εκείνοι φίλους που δεν έχουν κάτι ερωτικό και έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

Στο τέλος, μάλιστα, έστειλε τις ευχές της στον Νίκο Μουτσινά και στη Μαίρη Συνατσάκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party