«Έχει περάσει από το μυαλό μου η σκέψη να πηδήξω» «Μου σκότωσαν τη ζωή»

 

Ένα πρόσωπο που συζητήθηκε όσο λίγα τις τελευταίες μέρες ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος και το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκε στο πλατό του #The2nightShow και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου! «Δεν έχω σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Επειδή είμαι 66 και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον ηλικιωμένο.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

O δημοσιογράφος κάνει τον απολογισμό της τελευταίας δεκαετίας, σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλα. Η απόλυτη οικονομική καταστροφή, η μάχη με την κατάθλιψη, ο «πόλεμος» που δέχθηκε, οι φίλοι που χάθηκαν, η οικογένεια, ο έρωτας αλλά και το περίφημο ταξίδι στο Ντουμπάϊ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η κατάθλιψη και οι πυροβολισμοί: Μάλλον πείστηκαν ότι δεν είμαι εγκληματίας ούτε κλέφτης, ούτε κατέστρεψα την Ελλάδα και ούτε έφερα τον κορονοϊό σε πακέτο. Έκανα το κουνέλι γιατί τους εξής λόγους την  κατάθλιψη και ο δεύτερος γιατί πίστευα ότι θα βαρεθούν να λένε. Μετά  το Ντουμπάι: Έγινε πυροβολικό σοβαρό ήρθαν τα τανκς αλλά έπεσαν σε νάρκη. Η κατάθλιψη ξέρεις τι σου κάνει. Να μην μπορείς να ανέβεις τις σκάλες, δεν μπορείς να δουλέψεις, να σκεφτείς και είσαι ένα φοβισμένος άνθρωπος.

Για το ότι χρωστάει και πάει ταξίδια: Δε χρωστάω. Στη δική μου την περίπτωση το παραμυθάκι  ξεκίνησε το 2012 από πολιτικούς κύκλους, ήταν ο λεγόμενος αντισυστημικός πόλεμος. 

Είμαι ο μοναδικός εκδότης που φαλίρισα. Εγώ δεν πλήρωσα ένα μήνα. Το διαστρεβλώνουν και λένε χρωστάει. Εμένα μου χρωστάνε 8 εκατομμύρια φέσι οι διαφημιστικές και δε με λυπήθηκε κανένας. Στοχοποιήθηκα. Μου λεηλάτησαν την εταιρεία και δεδουλευμένα είχα μέσα ένα μήνα. 

Η συκοφαντία: Είμαι ένα  από τα θύματα του πολέμου. Ενός πολέμου που έγινε 7 χρόνια. Είπαν ότι έφερα την κρίση στην Ελλάδα. Εγώ έχασα το σύμπαν. Τη ζωή μου ολόκληρη. Η συκοφαντία έπαιξε πάνω μου ένα εξοντωτικό ρόλο. Ούτε δουλειά δεν μπορούσα να βρω. Μου σκότωσαν τη ζωή.

Τα λάθη που έκανε: Λάθη έκανα δυο πολύ χοντρά. Σε ένα επιχειρηματία θα έλεγα. Να μην προσλάβεις πολύ κόσμο. Στο λαρτζ το γενικό έφθασα να έχω 500 υπαλλήλους. Όταν άρχισε η κρίση μείνανε οι 350. Ήμουν ηλίθιος. Δεύτερο λάθος. Είχα μαζέψει λεφτά για τα παιδιά μου. Ακούμπησα τα προσωπικά μου χρήματα για να σώσω το μαγαζί. 

Για το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου: Ήμουν μέσα στο Πολυτεχνείο, την ώρα της εισβολής του τανκ. Ήμουν αυτός που μαζί με άλλους δέκα βγήκαμε έξω για να φέρουμε φάρμακα. Σπάγαμε και φαρμακεία. Γνώρισα τον Αντρέα Παπανδρέου. Πριν δεν ήμουν ΠΑΣΟΚ. Συγκινήθηκα με την προσωπικότητα του Ανδρέα. Δεν έπλενα τα χέρια μου μετά από χειραψία με τον Αντρέα. Οι εκδότες των lifestyle περιοδικών δεν πήραμε κρατική διαφήμιση. Το ΠΑΣΟΚ δεν με ευνόησε και είμαι περήφανος γι΄αυτό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να ρωτήσει κάτι για την πρώην σύζυγό του και ο Πέτρος σχολίασε: Δεν μπορεί να έρχεσαι με το μικρόφωνο και να ρωτάς για κάποιον που έχει κάνει άλλη οικογένεια.

Οι μαύρες σκέψεις όταν έχασε τα πάντα: Όταν χάσεις τη δουλειά, την περιουσία σου και την οικογένεια και τους φίλους στου η μοναξιά είναι αβάστακτη. Η ψυχίατρός μου, μου είπε ότι αν σκεφτώ την αυτοκτονία θα καταφέρω να κάνω τα παιδιά μου δυστυχισμένα.

Οι φίλοι που εξαφανίστηκαν: Είχα ζάμπλουτους φίλους που εξαφανίστηκαν. Δεν έπαιρναν μετά ούτε τηλέφωνο. Κάποια στιγμή δεν με έπαιρνε κανένας τηλέφωνο.

Η δουλειά ως DJ: Τα τελευταία χρόνια έβγαζα το ψωμί μου παίζοντας μουσική ως DJ. Έπαιζα μουσική από 17 χρονών μου αρέσει ξεφεύγω.

Για το περιβόητο ταξίδι στο Ντουμπάι: Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Το μέτρο στην Ελλάδα είναι για να μην μεταφέρεις τον κορωνοϊό σε άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος δεν το αφορά αν εγώ πάω στο Ντουμπάι. Έκανα 8 τεστ κορωνοϊού μέχρι να επιστρέψω στην Ελλάδα και μπήκα και 7 μέρες καραντίνα. Εγώ πήγα για δουλειά στο Ντουμπάι. 

Για τα παιδιά του: Τα παιδιά μου κάνουν παρέα με συγκεκριμένες οικογένειες. Η κόρη μου τελείωσε το Μπέρκλει σε τρία χρόνια αντί για 4 γιατί δεν υπήρχαν λεφτά για παραπάνω. Η κόρη μου άκουσε τον καθηγητή της να λέει για μένα τα καλύτερα και γύρισε ευτυχισμένη. Με το γιο μου κάνουμε γυμναστική, τρώμε και βλέπουμε ταινίες. Όπως κάθε γιος νομίζει ότι είμαι υπερήρωας. Η κακία δεν ακουμπάει τα παιδιά μας.

Έμαθα ότι ήμουν ανεπιθύμητος στου γονείς μου. Η μάνα μου δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί. Μας κατηγορούσαν ότι ήμασταν αριστεροί και η μητέρα μου δεν με άφηνε να γράφω με το αριστερό. Νόμιζε ότι θα γεννήσει κορίτσι. Γεννιέμαι εγώ. Η μάνα μου λέει όχι πάρτε το από δω και λιποθυμάει. Μετά η σχέση μου με τους γονείς μου ήταν υπέροχη. Ήθελαν να πάω στο εξωτερικό να σπουδάσω.

Για την Κατερίνα Λιόλιου: Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Είμαστε φίλοι. Σαν άντρας ποτέ δε θα μίλαγα για μια γυναίκα. Είναι ωραίο κορίτσι και καλό παιδί. Ακόμα όμως και να είχα. Πόσο ρατσιστικό όμως είναι να γίνονται σχόλια για την ηλικία μου επειδή είμαι 66 και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον ηλικιωμένο.

Θα έκανε δεύτερο γάμο; Δεν θα ξαναπαντρευόμουν και δεν θα ήθελα να κάνω άλλο παιδί.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

  

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»