«Και πόρνη να ήμουν θα ήθελα σεβασμό... δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου»

 

Η Zήνα Κουτσελίνη βρέθηκε επιτέλους στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε πρώτη φορά για ποιο λόγο αποχώρησε από το γύρισμα με τις «Σφήκες» πριν από καιρό. Αυτές ήταν οι ερωτήσεις που έκαναν την Κουτσελίνη να φύγει από το το πλατό του «The 2night Show»!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε στην εκπομπή, The 2night show: «Επειδή δεν είμαι της κωλοτούμπας, ούτε άλλα είπα ούτε άλλα θα πω, επειδή σέβομαι τα τρία αυτά κορίτσια που ξεκινούν τώρα στην τηλεόραση, θα τους δώσω μια συμβουλή σαν τη Ζήνα του κοντρόλ. Αν ήμουν στο κοντρόλ, άστο καλύτερα…  

Θα πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία, όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου ακόμα κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν ήμουν πόρνη θα ήθελα να έχω κι άλλο σεβασμό. Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, με ενόχλησε ένα ερώτημα της Χρύσας Κατσαρίνη. Με ρώτησε αν βλέπω το Tik Tok και λέω “ξέρω το Tik Tok ” και μου λέει σήκω να μας κάνεις ένα χορευτικό.

Ε, δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου. Σήκω σε μια παρέα και κάνε Tik Tok, δεν είναι αστείο. Τώρα άμα μου πεις να χορέψω, θα χορέψω. Ο τρόπος που λες κάτι, είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο δυνατό ή αδύνατο… Και άλλα θα μπορούσα να πω. Αυτό είναι το τίποτα μπροστά σε όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία βραδιά »!

 
H Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τη συνέντευξη τη Ζήνας Κουτσελίνη, ανέφερε ότι ήταν η γυναίκα που δημιούργησε το «Happy Day».
 
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε στον αέρα της εκπομπής της: «Είναι γεγονός πάντως και μπορώ να επιβεβαιώσω γιατί εγώ θήτεψα δίπλα στην Ζήνα, όταν ως ακριβοπληρωμένο στέλεχος έστησε ένα κανάλι το ALTER τότε με την έννοια του να το ξανά στήσει, υπήρχαν άνθρωποι πριν πάει η Ζήνα, απλά η Ζήνα κλήθηκε να επανασυστήσει το κανάλι και να του δώσει μία νέα ταυτότητα.»!
 
Και πρόσθεσε: « Το λέω γιατί εγώ έτυχε τότε να την γνωρίσω και να συμπορευτούμε και όντως παιδιά σαν στέλεχος σου δίνει την αίσθηση της ασφάλειας, ότι ξέρει την δουλειά, ότι θα σε οδηγήσει με τέτοιο τρόπο ώστε η επιτυχία να είναι μονόδρομος. Εγώ δεν θα ξεχάσω και πάντα θα αναγωρίζω και θα το λέω ότι όταν συστήθηκε το Happy Day στον ALPHA και πρότεινε η Ζήνα εμένα ως παρουσιάστρια, κάποιοι της είπαν η Σταματίνα τώρα δεν είναι πολύ στα πάνω της. Το είδε το οραματίστηκε, το φαντάστηκε με την Μαίρη, έσκισε και είμαστε τώρα 8 χρόνια στον αέρα».
 

 

ΔIAΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»