«Παρενοχλήθηκα σεξουαλικά, όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών, 17 και τον Σεπτέμβρη»

 

H σοκαριστική αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη! 'Εχει βρεθεί και ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, όχι μία, αλλά τρεις φορές. «Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει βρεθεί και ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, όχι μία, αλλά τρεις φορές.

Οι δύο πρώτες φορές που συνέβη ήταν ανήλικη και τα θυμήθηκε, όπως εξηγεί, ως εκλάμψεις σε μια ψυχολογική συνεδρία. Η τελευταία φορά που της συνέβη ήταν τον περασμένο Σεπτέμβρη. Τη στιγμή που έγινε μίλησε με δικούς της αλλά και με την ψυχολόγο της καταφέρνοντας να μην το κρατήσει μέσα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω γι’ αυτό σε κάποιον δικό μου άνθρωπο, αναγνωρίζω πάρα πολλά από αυτά τα στοιχεία που σας διάβασα μόλις. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έγινε κάπου αλλού, ότι δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινε 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει. Είμαι ένας άνθρωπος που έζησα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον πολύ ανοιχτό, μου μίλησαν πολύ νωρίς για πράγματα όπως ήταν το σεξ, η προφύλαξη στο σεξ κι όλα αυτά. Ωστόσο, η προσωπική μου ντροπή δεν άντεχε να μιλήσει γι’ αυτά τα πράγματα», αποκάλυψε.

«Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω. Μίλησα στην ψυχοθεραπεία μου την επόμενη φορά, το ίδιο συναίσθημα ντροπής νιώθεις βέβαια κάθε φορά. Αυτά τα πράγματα θέλεις να τα ξεχάσεις, θέλεις να μην σου έχουν συμβεί καν, θέλεις να μην έχουν παραβιάσει το σώμα σου, θέλεις πραγματικά να είχες βρει έναν τρόπο να αντιδράσεις αλλιώς… Αν υπάρχει ένα σημείο να εστιάσουμε είναι ότι το θύμα δεν φταίει ποτέ» επεσήμανε.

 

ΔIAΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»