«Ο Σφακιανάκης σαν άνθρωπος με αυτά που λέει και κάνει, δε θα τον κάνω παρέα»

 

Στο #Direct με τον Τάκη Χατζή βρέθηκε καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος ανέφερε τι άνθρωπος είναι ο Νότης Σφακιανάκης μιας και γνωρίζονται λόγω του τραγουδιού ενώ σχολίασε και την πολυσυζητημένη σύλληψή του. «Εμένα ο κορωνοϊός με βοήθησε. Γνώρισα καλύτερα το παιδί μου. Αποφάσισε να έρθει με τον αγαπημένο της να μείνουμε σπίτι και οι τρεις. Τσακωθήκαμε, τα ξαναβρήκαμε, γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Λευτέρης Πανταζής, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο πλατό του #Direct και μίλησε για τη ζωή του στον Τάκη Χατζή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα και ζούσε μέσα στη φτώχεια, αλλά και για την επιτυχία, το σπίτι που δούλεψε επί 40 χρόνια για να το φτιάξει αλλά και για την κόρη του Κόνι Μεταξά.

«Ήρθα στην Ελλάδα από την Τασκένδη 9 χρονών και τη φανταζόμουν παράδεισο. Και βλέπω 5 λουστράκια και ρώτησα τον πατέρα μου τι είναι. Που να ήξερα ότι σε 6 μήνες θα γινόμουν και εγώ ένα από αυτά. Έκανα ντιβανοκασέλες, πούλαγα πάγο, έγινα σουβλατζής, έκανα πολλές δουλειές.

Kάποια στιγμή έμαθα κιθάρα. Άφησα το κασελάκι στο σπίτι λοιπόν  και έπαιζα κιθάρα. Την πρώτη μέρα έβγαλα 800 δραχμές. Ξεκίνησα να τραγουδάω το 1969 στο Λουιζιτάνια!  Η Άντζελα Δημητρίου ήταν από τις ωραιότερες γυναίκες όταν γνωριστήκαμε.»

Για τα χρόνια που περνάνε και τις αδυναμίες του: Κάνω πράγματα που κάνει ένας 20αρης, Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά. Αγαπάω τις γυναίκες και το τραγούδι… Ας πεθάνω από αυτά. Εγώ φταίω που είμαι με μικρότερες γυναίκες; Είμαι τσαχπίνης δεν ξέρω. Έρχονται γιατί τις τραβάει κάτι φωτεινό. Αν η κόρη μου μου έλεγε ότι τα έχει με έναν 60 χρονών, στην αρχή θα προβληματιζόμουνα. Μετά όμως δεν θα μπορούσα να κάνω κουμάντο στη ζωή της. 

Το σπίτι μου είναι το σπίτι των ονείρων μου. Δούλεψα 40 χρόνια για να το φτιάξω. 

Για την κόρη του Κόνι Μεταξά: Εμένα ο κορωνοϊός με βοήθησε. Γνώρισα καλύτερα το παιδί μου. Αποφάσισε να έρθει με τον αγαπημένο της να μείνουμε σπίτι και οι τρεις. Και γνωριστήκαμε καλύτερα. Τσακωθήκαμε, τα ξαναβρήκαμε είδαμε Netflix, γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε. Η Ζώζα τη μεγάλωσε, εγώ δούλευα. Νομίζω ότι το έκανε σωστά.

Δεν γνώρισα τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου έφερε άλλη γυναίκα στο σπίτι. Αλλά η μητριά μου ήταν δυο φορές μητέρα μου. Έφυγε πριν δυο χρόνια. Την είχα πάντα στην καρδιά μου.

Για τις αισθητικές επεμβάσεις: Έβαλα μαλλιά πριν από 20 χρόνια θα ήμουνα καράφλας

 

Για τον Νότη Σφακιανάκη: «Ο κάθε άνθρωπος μεγαλώνει διαφορετικά στην οικογένειά του. Δεν ξέρεις τι έχει δει και τι παιδικά τραύματα έχει. Πολύ μεγάλος καλλιτέχνης με δυνατά τραγούδια που έτυχε να ξεκινήσει κοντά μου με το «Πρώτη φορά γιορτάζω». Τον βοήθησα και τον αγαπώ. Αυτός ο τραγουδιστής με την τεράστια καριέρα είναι ένας μοναχικός καβαλάρης. Έχει τα δικά του πιστεύω και την δική του δικαιοσύνη στο μυαλό του.

Εγώ τον δέχομαι σαν καλλιτέχνη. Σαν άνθρωπο με αυτά που λέει και κάνει, αν δεν μου αρέσει δε θα κάνω παρέα. Αν μου αρέσουν μπορεί να κάνουμε και παρέα. Σαν καλλιτέχνης είναι από τους καλύτερους.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»