«Πρώτη ημέρα στην Ελλάδα, με έκλεψε και μου έσπασε τα δάχτυλα»

 

Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου (16/1) στην εκπομπή DOT και μίλησε για την αγάπη της για την Ελλάδα, την εκπομπή του Open/Omega «Style Me Up» και το τραγικό περιστατικό που συνέβη την πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Ο κόσμος δεν ξέρει πολλά δεν ξέρει πολλά πράγματα για μένα. Εχω λίγους, αλλά πολύ καλούς φίλους, από τους οποίους δεν έχω μυστικά. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία με πατέρα από Κροατία και μαμά από Γαλλία. Έχω γερμανικό διαβατήριο, αλλά δεν έχω γερμανική καρδιά. Στο σπίτι μιλούσαμε γερμανικά, αλλά στην κόρη μου ήταν δύσκολο. Δεν μπορείς στα γερμανικά να πεις "ψυχή μου" υπάρχει η λέξη αλλά δεν μου έβγαινε. Είναι πολύ έντονη γλώσσα» είπε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Το πρώην μοντέλο μίλησε για την τραγική πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα, μία χώρα που τελικά κέρδισε την καρδιά της. «Ήρθα στην Ελλάδα το 2006 πρώτη φορά, γιατί ήμουν μοντέλο σε ένα πρακτορείο στη Γερμανία. Είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία την πρώτη μου μέρα στην Ελλάδα. Ήρθα για ένα direct booking. Πήρα την πρώτη πτήση 6:00 το πρωί κατευθείαν από το αεροδρόμιο πήγα στο στούντιο και όταν τελείωσα - 11 το βράδυ - μου είπαν να πάρεις ένα ταξί έξω στο δρόμο. Δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό τα μοντέλα σε άλλη χώρα. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει.

Έχω μία μικρή τσάντα και κάθομαι μπροστά. Δεν μιλούσα ελληνικά, αλλά ούτε ο ταξιτζής αγγλικά. Του λέω λοιπόν ότι θέλω ένα περίπτερο να πάρω κάτι. Κατεβαίνω, πάω να πιάσω την τσάντα μου, μου δίνει μία μπουνιά, κλείνει την πόρτα και μου σπάει τα δύο δάχτυλα. Τα πήρε όλα και έφυγε. Ήταν απίστευτο. Έμεινα χωρίς ούτε ένα ευρώ, χωρίς δαβατήριο. Είπα ότι δεν θα ξαναέρθω ποτέ. Με βοήθησε ο κύριος από το περίπτερο. Μακάρι να μας βλέπει και να το θυμάται, ήταν τόσο γλυκός με φρόντισε να βρούμε από το πρακτορείο τη διεύθυνση. Ήταν φοβερός. Πήγα στο νοσοκομείο, την άλλη μέρα στη Γερμανική Πρεσβεία, να πάρω ένα χαρτί να γυρίσω στη Γερμανία» είπε γελώντας η  Υβόννη Μπόσνιακ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»