Τα δάκρυα & η τρεμάμενη φωνή, στις δηλώσεις Μπαλατσινού – Κικίλια στο μαιευτήριο

 
 
Μετά από 18 μέρες, η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, κρατώντας την αγκαλιά τον γιο της. Στο πλευρό της, ο σύζυγός της και Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το ζευγάρι και ο γιατρός, κ. Παντελής Τρομπούκης έκαναν δηλώσεις, με την Τζένη Μπαλατσινού να μιλά στις κάμερες με τρεμάμενη φωνή και εμφανή συγκίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανάρτηση της Μπαλατσινού για τον Κικίλια junior και η έξοδος από το μαιευτήριο

 

Ο Βασίλης Κικίλιας είπε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ»

Η Τζένη Μπαλατσινού δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το γιατρό, τον κο Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και… ιδιαίτερα τον άντρα μου»

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του «Happy Day» έστειλαν τις ευχές τους στην οικογένεια. «Σημασία έχει πάντα σε αυτές τις περιπέτειες να βγαίνεις νικητής. Και εγώ βλέπω ένα ζευγάρι που παίρνει το μωράκι του στο σπίτι και κάπως έτσι ξεκινάει η οικογενειακή τους ζωή, που να είναι πάντα δάκρυα και χαμόγελα συγκίνησης» είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε αργότερα, στη σύνδεση με τον Δήμο Βερύκιο: «Γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων και θεωρώ ότι θα έχει προστασία και φώτιση. Και αν ισχύει ότι η Τζένη Μπαλατσινού είχε κάνει ένα τάμα, νομίζω εκπληρώθηκε».

Δες το βίντεο:

 

Την Τρίτη το βράδυ ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Special Report», κατά την οποία αναφερόμενος στην προσπάθεια του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού να σώσουν ζωές, μέσα στις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του νέου κορωνοϊού συγκινήθηκε. «Έχω δεθεί άρρηκτα με τις νοσηλεύτριες, τις τραπεζοκόμες τις καθαρίστριες τους γιατρούς τους ανθρώπους φυλάνε τα νοσοκομεία. Είναι συγκλονιστικοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω», είπε ο Βασίλης Κικίλιας και λύγισε.

Δείτε το βίντεο:

 

Στην εκπομπή, «Στη φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκε ένα βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού μετά τον ερχομό του γιου της έξω από το μαιευτήριο και φυσικά δίπλα της ήταν ο σύζυγός της και Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας!

Συγκεκριμένα είπε: «Εντάξει ήταν πολύ συγκινητικό, δεν μπορώ. Αλήθεια συγκινήθηκα πάρα πολύ. Λοιπόν, ακούστε! Αυτό το χεράκι της μανούλας πάνω στο μωράκι ήταν δεν ξέρω τα πάντα όλα. Μιας και σκέφτεσαι και θυμάσαι πως είναι αυτό το πράγμα ίσως…με τις ευχαριστίες της Τζένης και τις 18 ημέρες και να βγαίνουν και να είναι έτσι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Δεν μπορώ καν να μιλήσω…».

 

Στο ίδιο μοτίβο και η Κατερίνα καινούργιου στην εκπομπή της «Ευτυχείτε»

 

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της: «Με τσάκισε η συγκίνηση της Τζένης όταν βγήκε από το μαιευτήριο… Κρατιέμαι και εγώ»

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά να παρακολουθεί βουρκωμένη, ενώ μετά το τέλος του βίντεο σηκώθηκε από την καρέκλα της, λέγοντας: «Παιδιά εγώ ανατρίχιασα».

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή η Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τη Τζένη Μπαλατσινού, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν μου επιτρέπεται να πω κάτι παραπάνω, έχω σαφώς στείλει τις ευχές μου, έχω μιλήσει απλώς αυτό που μετέφεραν και θα μπορούσα να πω είναι ότι οι γύρω κατάλαβαν πόσο πολύ από τα λόγια του, την αγαπάει τόσο πολύ και δεν ήθελε να την αφήσει λεπτό. Έχεις την έννοια και το άγχος σαν μπαμπάς αλλά είναι και ο έρωτας»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»