Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αποκάλυψε το δυνατό σημείο του νέου της συντρόφου η Γερμανού

  26/12/2020 15:52
Αποκάλυψε το δυνατό σημείο του νέου της συντρόφου η Γερμανού

Αποκάλυψε το δυνατό σημείο του νέου της συντρόφου η Γερμανού

  26/12/2020 15:52

Η φετινή σεζόν την βρίσκεται ανανεωμένη και... ερωτευμένη! Η Ναταλία Γερμανού πριν από μερικές εβδομάδες αποκάλυψε τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, αλλά και τη νέα της σχέση με έναν άνδρα ο οποίος απέχει από τη showbiz και τα media.

Η παρουσιάστρια του Alpha έδωσε τη νέα της συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για τις αλλαγές στη ζωή της αλλά και το στοιχείο εκείνο που κατάφερε να ξεχωρίσει από το νέο της αμόρε.

Σε ότι αφορά τα προσωπικά σου, ήσουν πάντα εξωστρεφής κάτι που άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Τι σε έκανε να αλλάξεις στάση;

Ήταν μια συγκυρία καταστάσεων. Ίσως επειδή τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μια υπερέκθεση σ΄αυτό. Δεν θα κάτσω να κλάψω ή να χτυπηθώ που έγινε. Συνέβη και καλώς συνέβη γιατί όταν κάνεις σχέση με έναν άνθρωπο που είναι στον ίδιο χώρο με εσένα είναι φυσιολογικό να συμβεί. Όταν κάνει σχέση με έναν άνθρωπο που δεν είναι στο χώρο δεν είσαι και πολύ στο στόχαστρο.

Τώρα δηλαδή κρύβεις τον σύντροφό σου;

(Γέλια) Καθόλου! Ησύχασαν όλα γιατί και ο άνθρωπος είναι εκτός χώρου και εγώ δεν κυκλοφορώ πολύ πια.

Τι είναι αυτό που σ΄αρέσει περισσότερο σε εκείνον;

Είναι η πρώτη φορά που κατάλαβα τι σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει σε μια σχέση το χιούμορ, Πόσο σημαντικό είναι να σε κάνει ο άλλος να γελάς.

Βοήθησε και το γεγονός ότι δεν κάνετε την ίδια δουλειά; Με το σκεπτικό ότι οι άνθρωποι που κάνουν δουλειές που συνδέονται γίνονται περισσότερο συνεργάτες,

Μπορεί να συμβεί και αυτό. Όταν είναι μακριά από τη δουλειά σου είναι πολύ ξεκούραστο. Γιατί δεν ξέρει, δεν ασχολείται, δεν τον ενδιαφέρει. Από τη άλλη όμως αν θες να του μιλήσει για το πως πέρασες την ημέρα σου, να του πεις τα προβλήματά σου, τα παράπονά σου και δεν ξέρει για ποιο πράγμα του μιλάς και σου λέει "συγγνώμη ρε αγάπη μου δεν ξέρω για ποιο πράγμα μου μιλάς" είναι κάπως.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας