Το τρυφερό δώρο του Σάκη Τανιμανίδη στην Μπόμπα-Έμεινε άναυδη με την έκπληξη

Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του και σε λίγους μήνες θα αγκαλιάσουν τα δύο αγοράκια τους.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή της Χριστίνας, της οποίας η κοιλίτσα έχει ήδη φουσκώσει, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να κάνει στη σύζυγό του ένα γλυκό δώρο.

Έτσι, το πρωί της Παρασκευής ο παρουσιαστής και παραγωγός πήγε στο ανθοπωλείο και αγόρασε για την αγαπημένο του μια ανθοδέσμη με αμέτρητα τριαντάφυλλα.

Ο Σάκης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που κάνει έκπληξη στην Χριστίνα με την ανθοδέσμη και η ίδια φάνηκε να μην το περιμένει καθόλου.

Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε στην λεζάντα: «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και.... Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη μαμά του κόσμου! Όπως έχετε καταλάβει μ’ αρέσουν οι εκπλήξεις!! Να έχετε όλοι τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα μαζί με αυτούς που αγαπάτε!!».

Φαντασμαγορικός ο στολισμός στο σπίτι Μπόμπα και Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται να είναι λάτρεις των Χριστουγέννων και αυτό μας το επιβεβαιώνει ο φαντασμαγορικός στολισμός στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους αφού σε λίγους μήνες θα πάρουν αγκαλιά τα δύο μωράκια τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι απλά πανευτυχής που θα γίνει πρώτη φορά μανούλα και ούσα λάτρης των social media ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για τη νέα καθημερινότητά της.

Σήμερα το απόγευμα, Παραμονή Χριστουγέννων, η πανέμορφη Χριστίνα μοιράστηκε με τους followers της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, τον απίστευτο στολισμό που έκανε με τον αγαπημένο της Σάκη στο σπίτι τους.

Έτσι λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο και μας ξενάγησε στο «παλάτι» τους.

Ξεκίνησαν τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο και ανυπομονούν να αγκαλιάσουν τα δυο τους αγοράκια. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες του σπιτιού!

Η Χριστίνα και ο Σάκης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της σόου μπιζ και μας το αποδεικνύουν καθημερινώς.

Η Χριστίνα δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες, όπως αυτή που μας έδειξε την κοιλίτσα της, και σήμερα αποφάσισε να μας αποκαλύψει ότι έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες στο σπίτι τους.

Όπως θα δείτε στο Instastory της, το ζευγάρι κρέμασε κάποια φωτάκια στον τοίχο του σπιτιού της με τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει αυτή τον φορά τον «μάστορα».

Δείτε παρακάτω το instastory της Χριστίνας Μπόμπα:

Πηγή: youweekly.gr

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»