Ο Κοκλώνης αποχώρησε οn camera μετά από ερώτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

 

Τι θα δούμε στο αποψινό live του #J2US; Τι ειπε για  Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το προηγούμενο Σάββατο, το #J2US, για ακόμα μία φορά, πέτυχε την πρωτιά και ξεσήκωσε τους πάντες σε μια βραδιά γεμάτη κέφι, χορό και τραγούδι.

Αυτή την εβδομάδα το διαγωνιστικό μουσικό show ανεβάζει στροφές και έρχεται ακόμα πιο δυναμικό με δύο επεισόδια γεμάτα εκπλήξεις. Την Πέμπτη  αλλά και το Σάββατο, το J2US έρχεται στο OPEN/Omega!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Την Πέμπτη το #J2US και ο Νίκος Κοκλώνης, μας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή, αυτή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Τα ζευγάρια θα τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια από αξέχαστες ελληνικές ταινίες και η σκηνή θα γεμίσει με μελωδίες που έχουν χαραχτεί στη μνήμη όλων. Μοναδικές εμφανίσεις, εντυπωσιακά κουστούμια και φαντασμαγορικά σκηνικά σε μια βραδιά γεμάτη κέφι, γέλιο, μουσική και πολύ χορό.

Ακόμα, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται ζωντανά στο πλατό την μοναδική Κατερίνα Καινούργιου και μαζί θα ερμηνεύσουν ένα τραγούδι έκπληξη, από μια πολύ αγαπημένη ελληνική ταινία. Σε μια τέτοια βραδιά, φυσικά δε θα μπορούσε να μην είναι καλεσμένη και η Ζωζώ Σαπουντζάκη που επιστρέφει στη σκηνή του «Just the 2 of Us» και με το εκρηκτικό ταπεραμέντο της θα μας μεταφέρει σε μια εποχή που τόσο καλά γνωρίζει.

Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση και ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει; Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να τους κρίνουν. Ποια θα είναι η γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους;

 

Στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος δεν θέλησε να απαντήσει για το αν θα πάει στο Mega, αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή, στη Βίκυ Σταυροπούλου, στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν έκανε κανένα σχόλιο και αποχώρησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο σύζυγος της έδωσε τέλος στη ζωή του, ανήμερα των γενεθλίων του. Συγκίνησε η συγκλονιστική ιστορία ζωής της Καίτης στο τελευταίο στο «Γράμμα για σένα»

 

«Είναι άκομψο να πω αν θα πάω στο Mega γιατί ακόμα είμαι στον αέρα του Open. Αν φύγω, θα το πω στην τελευταία μου εκπομπή. Νιώθω ότι καλό θα ήταν να ξεκουραστώ. Συνεργάζομαι με τρία κανάλια αυτή τη στιγμή. Η Δέσποινα Βανδή θα ξεκινήσει εκπομπή με τη νέα χρονιά και με τη Βίκυ Σταυροπούλου μιλάμε για ένα πρότζεκτ.

Θα την καλέσω την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον τελικό, αν και με εκνεύρισε που δεν έκανε βιντεάκι για τη γιορτή μου. Την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου θα τη δούμε σίγουρα ξανά όταν τελειώσει όλο αυτό. Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κανένα σχόλιο», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα