Γιος εφοπλιστή & παίκτης ριάλιτι συνελήφθη για ενέδρα με πυροβολισμό στο Περιστέρι

 
 

«Δεν έχει εμπλοκή το παιδί μου.. ο γιος μου δεν πυροβόλησε, δεν είχε όπλο, ούτε ξυλοκόπησε κάποιον. Ούτε ο βοηθός που ήταν μαζί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένας 32χρονος πρώην πυγμάχος που είχε μεταβεί σε μάνδρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου, στο Περιστέρι, για να πληρώσει μια δόση ήταν το θύμα μιας άγριας επίθεσης.

Την ώρα που έφτανε στο σημείο ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα του και βγήκαν δυο άνδρες που φορούσαν κουκούλες.

Πριν προλάβει να αντιδράσει ο 32χρονος δέχθηκε επίθεση με σιδηρογροθιά στο κεφάλι, ενώ στην συνέχεια τον πυροβόλησαν και στο πόδι.

Οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν, ενώ αμέσως έσπευσε κοντά του ο ιδιοκτήτης της μάνδρας και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, προσήχθησαν δύο άτομα στην Ασφάλεια ενώ αργότερα η προσαγωγή τους μετατράπηκε σε σύλληψη.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας από τους δύο είναι γιος εφοπλιστή, ενώ στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και σε ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου βρίσκεται αυτήν την ώρα στην Ευελπίδων, όπου θα μεταβούν οι δύο κατηγορούμενοι σε λίγη ώρα και μετέφερε όλο το ρεπορτάζ στο T-Live.
Όπως είπε, τόσο ο γιος του εφοπλιστή, όσο και το έτερο άτομο που βρέθηκε στο ίδιο αυτοκίνητο, αρνούνται ότι έχουν σχέση με το περιστατικό. Ωστόσο οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν στοιχεία που εμπλέκουν τους δύο άντρες στην υπόθεση, αλλά προς το παρόν το κίνητρο δεν έχει ξεκαθαριστεί.

 

Ο εφοπλιστής πατέρας του πρώην παίκτη ριάλιτι που συνελήφθη για την ενέδρα με πυροβολισμό εναντίον 32χρονου σε μάντρα στο Περιστέρι το απόγευμα της Τρίτης μίλησε σήμερα τηλεφωνικά στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. 

«Αυτό που θα σας πω, με σιγουριά, είναι ότι ο γιος μου δεν πυροβόλησε, δεν είχε όπλο, ούτε ξυλοκόπησε κάποιον. Ούτε ο βοηθός που ήταν μαζί, που είχαν βάλει χρήματα σε φακέλους για να πληρώσουν υποχρεώσεις της εταιρίας. Πέρασε από εκεί γιατί ήθελε να αφήσει το αυτοκίνητό του προς πώληση, ήθελε να αγοράσει ένα άλλο. Τώρα, τι ακριβώς έχει συμβεί στη συμπλοκή, ειλικρινά θέλω να πιστέψετε ότι δεν το γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω με βεβαιότητα είναι ο γιος μου δεν ακούμπησε κανέναν, δεν είχε όπλο» είπε αρχικά ο εφοπλιστής.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι γνωστός του γιου μου το παιδί στη μάντρα και πήγε το αυτοκίνητό του να το αφήσει για να το φωτογραφίσουν προς πώληση. Ούτε γνωρίζω για το παλικάρι που χτυπήθηκε, και θα δείτε ότι θα αποδειχτεί. Ο έτερος που συνελήφθη είναι υπάλληλος της εταιρίας, είναι συγγενής μας, τακτοποιούσε στους φακέλους χρήματα για να τακτοποιήσει υποχρεώσεις. Από εκεί και μετά σας λέω υπεύθυνα και θα το δείτε ότι ο γιος μου δεν κρατούσε κανένα όπλο, δεν οπλοφορούσε».

Δες όλα όσα είπε στο T-Live στο παρακάτω βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»