Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε το ποσό που της πρόσφεραν για το #SurvivorGR

 
 
Πόσα χρήματα έδιναν στην Ιωάννα Τούνη για να πάει στο #SurvivorGR και γιατί εκείνη είπε όχι;
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Ιωάννα Τούνη παραδέχτηκε ότι είχε κάνει συζητήσεις για το Survivor και τόνισε ότι ήταν αρνητική από την αρχή. Ωστόσο, αποκάλυψε και το ποσό που της πρόσφερε η παραγωγή για να λάβει μέρος στο reality επιβίωσης.

Καλεσμένη στο «Ευτυχείτε», η Ιωάννα Τούνη είπε στην Κατερίνα Καινούργιου:

«Όντως με πήραν από την παραγωγή τηλέφωνο. Εξαρχής ήμουν αρνητική γιατί έχω δουλειές στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορώ να τα αφήσω όλα και να φύγω 5 μήνες για τον Άγιο Δομίνικο και όταν γυρίσω να βρω στάχτη.

Μου είπαν ότι σκέφτονται 4,500 ευρώ την εβδομάδα, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να πάω γιατί αυτό που αφήνω πίσω είναι πολύ μεγαλύτερο και είναι κάτι που χτίζω χρόνια».

Η νεαρή επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη μίλησε για όλα, μεταξύ των οποίων και για το ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια. Για το επίμαχο βίντεο είχε μιλήσει ανοιχτά και μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

«Νομικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Ψυχολογικά πλέον είμαι πολύ καλά αλλά γενικά είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος. Ακόμα και η κολλητή μου, μου είπε ότι στη θέση μου δε θα μπορούσε να ξαναβγεί από το σπίτι. Αυτά είναι αυτά που ακούς πιο συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις. Δοκίμασα πραγματικά τα όριά μου, τα ξεπέρασα κιόλας αλλά θα κρατήσω ότι βγήκα πιο δυνατή. Ελπίζω να μη το περάσει καμία κοπέλα. Δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους. Θέλω να δίνω στον καθένα την ευκαιρία να μου δείξει τι είναι. Έχει αλλάξει η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μου και το πόσο εγώ θα νιώσω ότι θέλω να με εκθέσω, να είμαι πιο προσεκτική… Στην τελική πάντα κατηγορώ εμένα. Αυτό που μου είπε και η μαμά μου είναι ότι είμαστε στην εποχή της τεχνολογίας, είμαστε όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι πόσο προσεκτικός να είσαι; Θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί στον καθένα. Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν είναι ότι ήρθε κάποιο συνεργείο με κάμερες ήταν με ένα κινητό» ανέφερε.

Στη συνέχεια οι δυο γυναίκες μίλησαν και για μια άτυπη κόντρα που είχαν μεταξύ τους με την Κατερίνα Καινούργιου να παραδέχεται πως στην αρχή δεν τη συμπαθούσε.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με πάρεις τηλέφωνο μετά το σκηνικό. Το εκτίμησα πολύ αυτό γιατί μέχρι τότε δεν μίλαγες θετικά για εμένα» είπε η Ιωάννα.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση αλλά έχει αποφασίσει πλέον να προστατεύει την προσωπική της ζωή όσο αυτό είναι δυνατόν.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα με τη Σάσα Σταμάτη και μια δήλωση που έκανε για το επίδομα των 800ευρώ.

«Η Σάσα γενικά με παίρνει συχνά τηλέφωνα. Για να με ρωτήσει τι κάνω, για να με ρωτήσει για διάφορα θέματα που βγαίνουν για μένα αλλά κάποιες άλλες φορές για μια απλή καλησπέρα. Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι κακός αλλά σαν Ιωάννα λέω στον εαυτό μου ότι δε χρειάζεται να φέρομαι σε όλους καχύποπτα. Φαντάζομαι ότι η πρόθεσή της δεν ήταν κακή. Είναι σίγουρα παρεξηγημένο άτομο γιατί είναι έντονη όπως και εγώ. Ποτέ δε με ενημέρωσε ποτέ ότι πρόκειται για συνέντευξη, ούτε για που, ούτε έγινε σαν ερωτηματολόγιο. Η ηχογράφηση ήταν που με έφερε στο όριό μου. Εγώ δε την έδωσα εξ αρχής είπα απλά ότι “οκ αυτό που ειπώθηκε δεν ήταν έτσι ακριβώς γιατί ήταν στο πλαίσιο μιας φιλικής συζήτησης και στο κόψε ράψε μιας συνέντευξης που θα μιλάω πέντε λεπτά και θα βγουν εννιά σειρούλες…”. Από τότε την είδα ξανά τυχαία στα Mad και είπαμε απλά ένα γεια. Σίγουρα δε θα ξανασηκώσω τηλέφωνο σε δημοσιογράφο, συγγνώμη παιδιά που το λέω αλλά δεν είναι ωραίο και αυτό που συμβαίνει για μένα. Δε το μετάνιωσα γιατί το εξήγησα αυτό που είπα. Ποτέ δεν τοποθετήθηκα λέγοντας τεμπέλη όποιον παίρνει 800 ευρώ…. Είχα υπαλλήλους που μου ζητούσαν να τους βγάλω στα 800 ευρώ» ανέφερε.

Όσο για τον λόγο που αρνείται τις τηλεοπτικές προτάσεις που της γίνονται είπε, «Δεν είχα ποτέ κάποια ολοκληρωμένη τηλεοπτική πρόταση. Δεν είναι όνειρό μου να συμπληρώσω κάποια κενά σε ένα πάνελ…. Δεν κυνηγάω να είμαι στο γυαλί»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο