«Έχω φάει bullying για τον μπαμπά, την φαλάκρα, για το gayness. Στα αρ@@@ μου»

 

 

Ο λόγος που δεν έχει καμία σχέση με τη Μαρία Ηλιάκη και όσα κάρφωσε η Κατερίνα Καραβάτου και τα πικρόχολα σχόλια από τον Δημήτρη Παπανώτα ότι καβάλησε το καλάμι. «Έχω δεχτεί άπειρες φορές bullying... Bullying παντού...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου (Fipster) στο Youtube και έπαιξε… Θάρρος ή Αλήθεια. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε τόσο για τη σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη, τις τηλεοπτικές του αποτυχίες αλλά και για το bullying που έχει φάει κατά καιρούς.

«Έχω δεχτεί άπειρες φορές bullying. Bullying για τον μπαμπά που ήταν χωρισμένοι με τη μαμά, για τη φαλάκρα, για το gayness. Bullying παντού. Στα αρ@@@ μου. Τότε στεναχωριόμουν. Μη δίνεις τη δύναμή σου τριγύρω. Να μην εξαρτάται πως θα πάει η μέρα σου από 70 άτομα, από τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, τους συμμαθητές σου… Ο,τιδήποτε άλλο πέφτει γίνεσαι ένας τοίχος που γλιστράει ό,τι σου ρίχνουν…» απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η κουβέντα ήρθε στην συνεργασία του με την Μαρία Ηλιάκη, και ο Φίλιππος ρώτησε τον Νίκο Μουτσινά ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα με την Ηλιάκη και γιατί δεν μιλάνε.

Ο παρουσιαστής απάντησε: «Με την Μαρία Ηλιάκη δεν μιλάμε. Αλλά όχι δεν μιλάμε γιατί είμαστε μαλωμένοι, απλά δεν έχουμε επικοινωνία».

Και συνέχισε λέγοντας: «Την Μαρία έπρεπε να έχεις στον καναπέ. Δεν έχω μαλώσει με την Μαρία. Δεν έχουμε καυγαδίσει, δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα, δεν νιώθω ότι σκέφτεται άσχημα για μένα, ούτε εγώ σκέφτομαι άσχημα για αυτή. Χαίρομαι πολύ για το κομμάτι της προσωπικής της ζωής, γιατί ξέρω ότι την ενδιαφέρει. Την βλέπω χαρούμενη».

Ο διάσημος παρουσιαστής μεταξύ άλλων απάντησε στο αν την είχε ακούσει λόγω επιτυχίας για μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του.

Εκείνος ξεκαθάρισε πως ζητούσε από συνεργάτες τους πολύ λιγότερα πράγματα -σε σχέση με όσα απαιτεί σήμερα- αλλά με πολύ λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καλό κλίμα με ορισμένους συνεργάτες. Ωστόσο, με χιούμορ, ξεκαθάρισε πως δεν απαιτούσε ποτέ να έχει μεγάλο καμαρίνι ή να μπει πρώτο το όνομά του, ίσως γιατί αυτό γινόταν ούτως ή άλλως!

 

Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν άκουσε με καλή διάθεση όσα δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς στον Φίλιππο Ιωάννου.

Ακούγοντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ο Δημήτρης Παπανώτας στο «Happy Day" της Πέμπτης δεν μάσησε τα λόγια του. «Χίλια μπράβο! Αυτό που εκτιμώ στον Νίκο είναι πως ποτέ δεν 'καβάλησε', ούτε στα αρχικά του βήματα. Είναι αυτός ο άνθρωπος" είπε ειρωνικά ενώ συμπλήρωσε "Η αλήθεια είναι πως πολύ δύσκολα νιώθεις πως κάνεις κάτι κακό και το κάνεις. Πολύ δύσκολα οι άνθρωποι που έχουν 'καβαλήσει καλάμι' το παραδέχονται. Και εκτιμώ όταν κάποιος το συνειδητοποιεί. Αλλά όταν είσαι πρώτη χρονιά στην τηλεόραση και λες 'εγώ θέλω τη δική μου κάμερα' είναι ένδειξη καβαλήματος. Με συγχωρείτε!».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να του απαντήσει λέγοντας «προφανώς για να την είχε πάνω του, την άξιζε», ενώ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως σε εκείνη δεν έχει συμπεριφερθεί ποτέ άσχημα, ίσως επειδή δεν έχουν συνεργαστεί και ποτέ - σε αντίθεση με τον Δημήτρη Παπανώτα.

 

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε: «Με την Μαρία Ηλιάκη δεν μιλάμε. Όχι ότι είμαστε μαλωμένοι, δεν έχουμε επικοινωνία. Την έχω καλέσει στην εκπομπή, δεν έχω μαλώσει με τη Μαρία. Απλά, με κάποιο τρόπο νομίζω ότι το Ξαναδέστε Τους ήταν το τελειωτικό χτύπημα».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε Στη φωλιά των Κου Κου και η Κατερίνα Καραβάτου, φίλη και των δύο και επί χρόνια συνεργάτιδα στο παρελθόν, θέλησε να πει από την πλευρά της κάποια πράγματα.

«Δεν θα πω εγώ γιατί δεν έχει πάει καλεσμένη. Τα τελευταία χρόνια η Μαρία έχει έρθει εδώ και έχει πάει στην Ελένη Μενεγάκη, δεν έχει κάνει άλλες εμφανίσεις. Δεν θα αμφισβητήσω τον Νίκο ότι έχει καλέσει τη Μαρία και η Μαρία προφανώς ενώ την έχει καλέσει ο Νίκος δεν έχει πάει. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είχαν μια πάρα πολύ στενή σχέση, δεν ήταν μόνο επαγγελματική. Ταίριαζαν πάρα πολύ, μιλούσε ο ένας συμπλήρωνε ο άλλος, είχαν μια χημεία πολύ ιδιαίτερη, τους είχε δέσει πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Εκείνη τη χρονιά στο Ξαναδέστε Τους που δεν πήγε καλά, απομακρύνθηκαν.

Παραπάνω εγώ ούτε θα πω, ούτε δικαιούμαι να πω τίποτα από αυτά τα πράγματα. Επειδή τους ξέρω πάρα πολλά χρόνια και τους δύο, ξέρω… ξέρω, αλλά το θέμα είναι το εξής: επειδή είναι δύο άνθρωποι που έχουν μοιραστεί πολύ ευτυχισμένες στιγμές και πολύ δύσκολες στιγμές κι επειδή έχουν μια σχέση ιδιαίτερη, μπορεί αυτό το διάλειμμα να έγινε και από τους δύο γιατί μπορεί να έπρεπε να πάρουν την απόστασή τους και ελπίζω κι εύχομαι να ξαναβρεθούν φιλικά γιατί είναι δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ. Αυτό θα πω εγώ μόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα