Εκτός #SurvivorGR ο Σάκης Τανιμανίδης! Ο Καπουτζίδης νέος παρουσιαστής

 


Η αγωνία του Σάκη για την εγκυμοσύνη της Μπόμπα! Δεν φεύγει για Άγιο Δομίνικο; Το πρώτο μήνυμα της Χριστίνα Μπόμπα μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος σε δίδυμα! Ο γιατρός της και αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη μιλάει για την εγκυμοσύνη. Αυτός θα είναι ο νέος παρουσιαστής!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χρίστινα Μπόμπα θα γίνουν γονείς. Η ανακοίνωση έγινε από τη Χριστίνα το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσω μιας τρυφερής ανάρτησης, ενώ στη συνέχεια ο Σάκης αποκάλυψε ότι περιμένουν δίδυμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Τις τελευταίες ώρες, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν δεχτεί άφθονη αγάπη και μηνύματα μέσα από τα social media. Ο λόγος φυσικά η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης! 

Λίγες ώρες μετά την όμορφη αποκάλυψη, η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στο Instagram και θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που της ευχήθηκε για την εγκυμοσύνη: «Έχω αυτό το τεράστιο χαμόγελο, γιατί μόλις μπήκα σπίτι και είδα όλες αυτές τις ευχές που έχετε στείλει και την αγάπη σας! Μας έχετε λούσει από αγάπη! Σας αγαπάμε πάρα πολύ!»

 

Ο παρουσιαστής μίλησε χθες με τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία αποκάλυψε σήμερα στο «Happy Day» τα συναισθήματά του.

«Μου εξέφρασε την τεράστια χαρά και ευγνωμοσύνη για το γεγονός, καθώς όπως φαίνεται και στο post έχουν δυσκολευτεί πολύ για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Δε θα είναι εύκολο και από εδώ και πέρα γιατί ο Σάκης θα φύγει για το Survivor με το νέο έτος, οπότε η Χριστίνα θα μείνει πίσω. Δε μπορεί να ταξιδέψει λόγω εγκυμοσύνης και λόγω covid και από την άλλη κυοφορώντας τα δίδυμα θεωρείται μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου. Έχει τεράστιο άγχος και από τη μία μου λέει ο Σάκης ότι χαίρεται πάρα πολύ με αυτό που τους έχει συμβεί και από την άλλη δεν μου έκρυψε τους φόβους του, πόσο αγχώνεται και αγωνιά για το πώς θα είναι η Χριστίνα μόνη της όλο αυτό το διάστημα που θα λείπει. Έκλεισε τον τρίτο και μπήκε στον τέταρτο μήνα, που σημαίνει ότι θα έρθει τσίμα τσίμα ο Σάκης όταν γεννήσει η Χριστίνα. Θα έρθουν, από ό,τι καταλαβαίνω και οι γονείς της» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ακόμα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η χαρμόσυνη είδηση είχε έρθει στα δημοσιογραφικά γραφεία πριν από 1,5 μήνα, και τότε επικοινώνησε με τον Σάκη για να τον ρωτήσει σχετικά. «Είναι από αυτές τις φήμες που πολύ θα ήθελα να είναι αλλά δεν είναι» της είχε εξομολογηθεί τότε ο Σάκης.

Δες όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο:

 

Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και ο αδερφός του παρουσιαστή, Παναγιώτης Τανιμανίδης που είναι και ο πρώτος που έμαθε τα ευχάριστα μιας και είναι ο γυναικολόγος της Χριστίνας Μπόμπα. Μιλώντας ό ίδιος το πρωί της Παρασκευής στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε” δεν έκρυψε τη χαρά του και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Χριστίνα βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο της κύησής της.

«Σαν αδερφός του Σάκη έβλεπα πόσο θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους τα παιδιά και σαν γυναικολόγος της Χριστίνας που την παρακολουθώ ήμουν ο πρώτος που έμαθα τα νέα. Μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους.. Τα πρώτα μωρά της οικογένειας. Οι γονείς μας όπως και της Χριστίνας θα γίνουν για πρώτη φορά παππούδες, ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή. Είναι στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, είναι αρχή ακόμα αλλά είναι μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, πολύ φυσιολογική. Το προσπαθούσαν αρκετό καιρό αλλά με τα ταξίδια, τις υποχρεώσεις είναι άλλο να το θέλεις και άλλο να είσαι πραγματικά εκεί» είπε.

Όσο για το αν τα δυο μωράκια είναι αποτέλεσμα μιας φυσιολογικής κύησης ή αν χρειάστηκε να δοκιμάσουν τη μέθοδο της εξωσωματικής ο Παναγιώτης Τανιμανίδης αρκέστηκε να πει: «Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι η επιθυμία που είχαν τα παιδιά τόσο καιρό έγινε πραγματικότητα. Πολλά παιδιά όταν βλέπουν ότι αυτό που επιθυμούν δεν έρχεται και παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο αγχώνονται και απογοητεύονται, δε χρειάζεται” και λίγο μετά συνέχισε, “Δεν έχουμε γονίδια διδύμων. Σίγουρα υπάρχει μια κληρονομικότητα που αυξάνει τις πιθανότητες αλλά καμιά φορά είναι και τυχαίο γεγονός»

 

Δεν θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης ο παρουσιαστής του Survivor 4 σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και ο ΣΚΑΙ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, ο Σάκης Τανιμανίδης μετά την ευχάριστη είδηση πως θα γίνει πατέρας, καθώς η Χριστίνα Μπόμπα περιμένει δίδυμα, φέρεται να έχει αποφασίσει να μην ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο ώστε να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του αυτές τις στιγμές!

Μάλιστα στον ΣΚΑΙ φέρεται να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του και αυτός είναι ο Γιώργος Λιανός!

Ο συμπαρουσιαστής του Σάκη τα προηγούμενα χρόνια θα αναλάβει πρωτεύοντα ρόλο στο νέο Survivor!

Ωστόσο στον ΣΚΑΙ προκύπτει κι άλλο πρόβλημα καθώς ο Γιώργος Λιάνος έχει μπροστά του τα live του The Voice που είναι προγραμματισμένα για τα τέλη Δεκεμβρίου, όπου τελικά μάλλον θα πάρει την θέση του ο Γιώργος Καπουτζίδης!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»