«Με κούρασε η ψευτιά που έλεγα εγώ και την πίστευαν όλοι»

 

 

Αρχικά αποκάλυψε ένα προς ένα τα ψέματα που έχει πει κατά καιρούς, αναφέρθηκε στις πλαστικές της και μίλησε ανοιχτά για τον γάμο που έχει κάνει! Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την σχέση που έχει με τα social media όπου και συχνά επιλέγει να δημοσιεύει αποκαλυπτικές της φωτογραφίες. Επίσης, πρόδωσε με χαμόγελο πως αγαπάει τα ψέματα και πια λέει μόνο τέτοια! «Αν περάσω έξω από μοναστήρι… θα πέσει και θα με πλακώσει»!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

H Έφη Σαρρή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, «The 2Νight Show και προέβη σε αποκαλύψεις στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Αρχικά αποκάλυψε ένα προς ένα τα ψέματα που έχει πει κατά καιρούς, αναφέρθηκε στις πλαστικές της και μίλησε ανοιχτά για τον γάμο που έχει κάνει!

Η Έφη Σαρρή είπε χαρακτηριστικά: «Οι φωτογραφίες μου, που αρέσουν περισσότερο στα social media, είναι οι πιο σέξι. Δεν έχω κάνει καμία πλαστική, ούτε καν μπότοξ. Ήμουν πάρα πολύ φρόνιμο κοριτσάκι αλλά τώρα πια, επειδή τα είδα όλα και τα ξαναείδα, εντάξει… Με κούρασε η ψευτιά που έλεγα εγώ και την πίστευαν όλοι! Έχω πει πάρα πολλά ψέματα στους δημοσιογράφους και τα έχετε πιστέψει όλα. Με έπαιρναν συνέχεια οι δημοσιογράφοι και με ρωτούσαν να τους πω το όνομά του Αφρικανού, όταν έβγαλα το ομώνυμο τραγούδι. Λέω μόνο ψέματα. Είναι πάρα πολλά. Δεν κλείστηκα ποτέ σε μοναστήρι! Αν περάσω έξω από μοναστήρι… θα πέσει και θα με πλακώσει»!

Και υπογράμμισε για τους έρωτες της ζωής της: «Στη ζωή μου δεν ερωτεύτηκα κανέναν διάσημο. Δεν έτυχε. Ήμουν πάντα ερωτευμένη με άσημους»!

Και δήλωσε: «Θα μπορούσα να ερωτευτώ το Νίκο Κοκλώνη! Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος»!

Και δεν δίστασε να πει: «Μια αλήθεια που είχα πει ήταν ότι ήμουν παντρεμένη. Ήμασταν 17 χρόνια παντρεμένοι με τον γιατρό. Παντρευτήκαμε στην Αθήνα σε ένα Δημαρχείο. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Είναι η οικογένειά μου, δεν έχω άλλη οικογένεια. Δεν είχα αδέρφια και οι γονείς μου έφυγαν νωρίς από τη ζωή»!

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την σχέση που έχει με τα social media όπου και συχνά επιλέγει να δημοσιεύει αποκαλυπτικές της φωτογραφίες.

Επίσης, πρόδωσε με χαμόγελο πως αγαπάει τα ψέματα και πια λέει μόνο τέτοια!

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Έφη Σαρρή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όσον αφορά στις φωτογραφίες που δημοσιεύω στα social media σαφώς αρέσουν περισσότερο αυτές που είναι πιο σέξι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει καμία πλαστική. Ούτε καν μπότοξ».

«Από ένα σημείο και μετά βαριέσαι τα πάντα. Δηλαδή θέλεις ο άλλος να σε καταλαβαίνει χωρίς να μιλάς. Θα ήθελα να βρω κάποιον άνθρωπο που να μη μιλάω και να με καταλαβαίνει» πρόσθεσε, επίσης, με χιούμορ η Έφη Σαρρή. «Ήμουν πάρα πολύ φρόνιμο κοριτσάκι αλλά τώρα πια, επειδή τα είδα όλα και τα ξαναείδα, εντάξει… Με κούρασε η ψευτιά που έλεγα εγώ και την πίστευαν όλοι! Έχω πει πάρα πολλά ψέματα τα οποία και τα έχετε πιστέψει όλα! Λέω μόνο ψέματα! Από ένα σημείο και μετά λέω μόνο ψέματα».

«Είχα βγάλει κάποια στιγμή ένα τραγούδι, τον Αφρικανό και με έπαιρναν όλοι οι δημοσιογράφοι τηλέφωνο και μου ζητούσαν να τους πω το όνομα του… Τι να πω» συμπλήρωσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου