«Πικαρίστηκα από αντιδράσεις, σε πυροβολούν χωρίς να έχεις χρόνο να απαντήσεις»

 

 

«Η αφέλειά μου είναι ότι πίστευα ότι στην πολιτική υπάρχει λογική. Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο επιχείρημα, ούτε εγώ είπα αυτό για τα χρήματα». Άγριο ξέσπασμα από τη Βάνα Μπάρμπα «Θα έπρεπε να ντρέπεται»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στον καναπέ του #Dot. κάθισε ο Αλέξης Γεωργούλης κι απάντησε στις ερωτήσεις του Θανάση Αναγνωστόπουλου και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα για το γεγονός ότι είναι ευρωβουλευτής.

Ο ίδιος δήλωσε: «Όλα αυτά που έχω κάνει σαν Αλέξης και δεν ενόχλησαν ποτέ κανένα, ούτε σχολιάστηκαν, ξαφνικά αυτά ενοχλούν. Λες τι άλλαξε μέσα σε μία ημέρα όταν κάποιος σε εμπιστεύτηκε με την ψήφο του να κάνεις μία δουλειά.  Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα αυτό συμβαίνει. Δεν περίμενα τέτοιο κράξιμο, περίμενα ότι θα ήταν περισσότερο μετά από σκέψη.

Απορούν γιατί να έχει δύο πόδια ένας άνθρωπος. Είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε την ζωή που ζούμε γατί εδώ που ήρθαμε δεν ήρθαμε για να πούμε ότι κάναμε ένα επάγγελμα μία καριέρα και τέλος. Είναι πολύ φυσικό να είσαι ένας πολύπλευρος άνθρωπος. Χρησιμοποίησε αυτές τις πλευρές τότε.

Υπηρετώ αυτήν την θέση αλλά κάνω κι άλλα πράγματα, αναπνέω, είμαι άνθρωπος. Η αφέλειά μου είναι ότι πίστευα ότι στην πολιτική υπάρχει λογική. Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο επιχείρημα, ούτε εγώ είπα αυτό για τα χρήματα.

Δεν είμαι σε διαμάχη με κανένα, απλά κάποιος έκανε μοντάζ σε μία συζήτηση που είχα κάνει με έναν δημοσιογράφο που κι ο ίδιος είπε ότι δεν είναι δική του η συνέντευξη που ήταν διαδικτυακή. Την επόμενη ημέρα παίχτηκε μέρος της συνέντευξης, που ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέγαμε.

Πικαρίστηκα από τις αντιδράσεις, δεν στενοχωρήθηκα. Η πλειοψηφία των μέσων μου έδωσε την αίσθηση ότι σε βάζουν σε ένα σημείο και σε πυροβολούν χωρίς να έχεις χρόνο να απαντήσεις. Είπα ότι τα 25.000 είναι για έξοδα του γραφείου. Ο μισθός του ευρωβουλευτή είναι δημόσιος, δεν το κρύβω»

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Βάνα Μπάρμπα, η οποία δεν άντεξε και ξέσπασε γι’ ακόμα μία φορά για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Δεν έχω μετανιώσει γι’ αυτά που είπα γιατί πιστεύω ότι έχω δίκιο. Δεν μίλησα σκληρά για τον Αλέξη σαν Αλέξη, ο Αλέξης είναι αξιαγάπητο παιδί και συμπαθέστατο. Με ενοχλεί η διπλοθεσία. Δεν μου αρέσει σε καιρό που ο κόσμος πεινάει και οι καλλιτέχνες, δεν θέλω να δω συναδέλφους μου επαίτες. Θα έπρεπε να ντρέπεται που το κάνει. Αν είναι κάποιος Ευρωβουλευτής να πάει να μας φέρει τα προγράμματα, να βάλει τους ηθοποιούς να παίρνουν χρήματα τώρα που είναι άνεργοι. Αυτή είναι η δουλειά του, να υπερασπιστεί τον κλάδο του… Όχι να πηγαίνει να κάνει τηλεπαιχνίδι και κάτι άλλο. Μη με φουντώνεις…», είπε έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα.

«Να ασχοληθεί μόνο με την Ευρωβουλή. Ξέρεις πόσοι ηθοποιοί δεν έχουν να φάνε; Και λέει ναι στο τηλεπαιχνίδι. Κάτσε ρε μάγκα, έχεις πάρει το πακέτο σου από την Ευρωβουλή που δεν έχεις κάνει τίποτα για τον κλάδο σου. Είναι απαράδεκτο. Ρε φίλε, δώσε το μισθό σου από την Ευρωβουλή και πήγαινε στο άλλο», πρόσθεσε επίσης η Βάνα Μπάρμπα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς