Η σκληρή ανάρτηση του Νότη Σφακιανάκη! Έκλεισε το προφίλ του

 

Την πρώτη αντίδραση του Νότη Σφακιανάκη μετά τη σύλληψή του και την παρουσία του στην Ευελπίδων, έκανε γνωστή η εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Νότης Σφακιανάκης έκανε μια πολύ σκληρή ανάρτηση και στη συνέχεια έκλεισε το προφίλ του στο Instagram.

Σύμφωνα μάλιστα το «Ευτυχείτε», το προφίλ είναι όντως του τραγουδιστή, κάτι που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Η αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@λου αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε, προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές τους βιαστές του φοροφυγάδες... Απεναντίας για όλους εμάς τους υπολοίπους, μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Υ.Γ.1 Μην μασάτε με τη μ@λακία που μας πασάρουν.

Υ.Γ.2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας, που με φιμώνει το Instagram να τα επαναδημοσιεύσω» ήταν η ανάρτηση που έκανε χθες το βράδυ ο Νότης Σφακιανάκης.

Από το στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη, η διάψευση ήταν κατηγορηματική! Σύμφωνα με όσα τόνισαν, ο Νότης Σφακιανάκης δεν έχει καμία σχέση με το Instagram, o λογαριασμός αυτός δεν είναι δικός του και πως το κείμενο έγραψε χωρίς καμία έγκριση από τον ίδιο ή συνεργάτες του, μια νεαρή από επαρχιακή πόλη της Δυτικής Ελλάδας, προφανώς φαν του τραγουδιστή.

Μόλις η ανάρτηση αυτή έγινε αντιληπτή από το ανθρώπους κοντά στον καλλιτέχνη, απαίτησαν από τη συγκεκριμένη γυναίκα να κατεβάσει αμέσως το εν λόγω post αφού η ενέργεια αυτή θεωρείται παράνομη.

Υπάρχει μάλιστα στη διάθεσή μας και ο γραπτός διάλογος ανάμεσα στις δυο πλευρές, αφού η πλευρά Σφακιανάκη απείλησε να κινηθεί νομικά εναντίον της νεαρής. Γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα το συγκεκριμένο προφίλ δεν είναι πλέον ενεργό.

 

Ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου μίλησε αποκλειστικά για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό, την συμμετοχή του στο Survivor, το νέο του τραγούδι και παίρνει θέση στην υπόθεση του Νότη Σφακιανάκη. «O ντόρος για τον Νότη Σφακιανάκη έγινε στοχευμένα»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια