«Τα άτομα με ειδικές αναγκές ζουν μια καραντίνα σε όλη τους τη ζωή»

 

Η συγκλονιστική ανάρτηση με το προσθετικό μέλος του και την κόρη του, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Αναπηρίας Συγκινεί η εξομολόγησή του Ετεοκλή Παύλου για την αναπηρία του «Μου πήρε πολλά χρόνια η αποκατάσταση μου και όχι τόσο η σωματική. Να επουλώσεις τις πληγές που έχουν δημιουργηθεί μέσα σου.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cypru

Χτες ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, μια ημέρα που πρέπει να αναλογιστούμε και να εστιάσουμε στο πώς μπορούμε να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Ο Ετεοκλής Παύλου ανήκει σε αυτούς τους ανθρώπους, ωστόσο ποτέ δεν είδε την αναπηρία του, ως “ανικανότητα”.

Ο γνωστός personal trainer και σύζυγος της Ελένης Χατζίδου από τη πρώτη στιγμή που μίλησε για αυτό και το πώς συνέβη αυτό στη ζωή του, συγκίνησε τον κόσμο με την εξομολόγησή του και απέδειξε ότι ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει ό,τι βάζει στο μυαλό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απίθανη απάντηση σε άξεστο follower που σχολίασε την αναπηρία του συζύγου της

Ανήμερα της Παγκόσμιας Μέρας Αναπηρίας, ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το προσθετικό μέλος του και την κόρη του, Μελίτα – Δήμητρα δίπλα του…

«I choose not to place “DIS”, in my ability.» έγραψε ο Ετεοκλής στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Πάμε Δανάη βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία το περσινό καλοκαίρι αλλά και για τον τρόπο που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε. Μάλιστα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, ο personal trainer έκανε μια προσωπική εξομολόγηση για τη δική του αναπηρία και συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

«Έχω ξεχάσει και εγώ την αναπηρία μου. Μου πήρε πολλά χρόνια η αποκατάσταση μου και όχι τόσο η σωματική. Η σωματική ξέρεις ότι είναι κάτι που μπορεί να σου πάρει δύο χρόνια; Αν δεν έχεις plan B στη ζωή σου και έχεις μόνο plan A, θα το πετύχεις. Ήξερα ότι θα το κάνω, το σωματικό είναι εύκολο. Το ψυχικό είναι το δύσκολο. Να επουλώσεις τις πληγές που έχουν δημιουργηθεί μέσα σου. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό θέλει πολύ δουλειά. Ποτέ δεν είπα ότι καταστράφηκε η ζωή μου. Είπα ότι θα περάσω κάποια χρόνια λίγο δύσκολα αλλά ήξερα ότι κάποια στιγμή θα δω τον εαυτό μου όπως θέλω. Το πότε δεν το ήξερα. Ήξερα όμως ότι κάποια στιγμή θα το δω. Αυτό έχει σημασία, να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Δεν υπήρξε ψυχολόγος. Δεν ένιωσα την ανάγκη, μόνο στο πλαίσιο της θεραπείας στο νοσοκομείο. Είχα ανάγκη να τα βρω με τον Ετεοκλή. Αυτά που με βοήθησαν περισσότερο ήταν το διάβασμα και η πίστη μου. Φυσικά μαζί με την οικογένεια μου. Τα άτομα με ειδικές αναγκές ζουν μια καραντίνα σε όλη τους τη ζωή. Ένας άνθρωπος με καροτσάκι δεν μπορεί να βγει να περπατήσει, να πάει για καφέ, δεν έχει ράμπες. Πρέπει να πάρουμε ένα πολύ μεγάλο μήνυμα και να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους να βγουν από μια καραντίνα που τους έχουμε αναγκάσει εμείς να βρίσκονται ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για τα Χριστούγεννα στην καραντίνα και τις στιγμές που περνούν με την κόρη τους.

 

«Τα πολύ μικρά καθημερινά πράγματα είναι αυτά που σου αλλάζουν τη διάθεση».

Οι δυο τους μίλησαν για την εκπομπή που παρουσίαζαν το καλοκαίρι, με την Ελένη Χατζίδου να σημειώνει ότι αισθανόταν πολύ άνετα, σαν να βρισκόταν στο σπίτι της και να συζητά με την παρέα της, ενώ ο Ετεοκλής Παύλου είπε ότι αυτό που θα του μείνει περισσότερο είναι η επικοινωνία με τον κόσμο.

«Θα το ξανακάναμε», είπαν και οι δυο ερωτηθείς για το αν θα ξαναέμπαιναν στη διαδικασία της τηλεόρασης.

Η Ελένη μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Ετεοκλής είχε πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή αλλά δεν προχώρησε.

Οι δυο τους σημείωσαν ότι το γεγονός ότι εργάζονταν μαζί δεν επηρέασε την σχέση τους, με την Ελένη να δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική.

«Είχαμε χημεία».

Το αγαπημένο ζευγάρι είπε ότι παρακολουθεί τηλεόραση και βλέπουν ριάλιτι, μεταξύ αυτών και το GNTM, ενώ αποκάλυψαν και ποιον θέλουν νικητή.

Η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε στη δική εμπειρία από το Fame Story, λέγοντας ότι βοήθησε στην καριέρα της ωστόσο δεν μπορεί κανείς να βασιστεί μόνο σε αυτό.

Εκτός από το GNTM, οι δυο τους παρακολουθούν και το J2US, ενώ αποκάλυψαν και τον αγαπημένο τους κριτή.

Το ζευγάρι μίλησε για την γνωριμία του αλλά και πρόβλημα του Ετεοκλή Παύλου, με την Ελένη Χατζίδου να λέει ότι τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και δεν έδωσε καμία σημασία στην αναπηρία του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»