Η Ηλιανα επιμένει «H Ζεν στο #GNTMgr δεν περνάει καλά... καταπιέζεται»

 

Αφοπλιστική η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα νούμερα της εκπομπής της «Ποια νούμερα τηλεθέασης; Τα μονοψήφια;» «Δεν περνούσα καλά στο GNTM και γι΄αυτό έφυγα» Τι είπε για Μαλέσκου, Μενεγάκη και Κορομηλά! Η συγκίνησή της για τον σύντροφό της, Snik! Κάρφωσαν στον αέρα του «Πρωινού» το αστρονομικό ποσό που λαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάθε μήνα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης  στο «The 2Night Show» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το πανέμορφο μοντέλο μίλησε για τα παρθενικά του βήματα στην τηλεπαρουσίαση και την εκπομπή «Pop Up». Απολαμβάνει τον καινούργιο της ρόλο; Την απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης; Πώς αντιμετωπίζει τις τηλεοπτικές παρεξηγήσεις με άλλες παρουσιάστριες; Μετάνιωσε που έφυγε από το «GNTM»;

Για το Pop up: Μου αρέσει πάρα πολύ, με γεμίζει, νιώθω χαρούμενη. Έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου. Ήταν αυτός που ονειρεύτηκες Δεν είχα ονειρευτεί καν ότι θα έκανα εκπομπή. Είμαι ο εαυτός μου και αυτό έχει σημασία. Δεν προσποιούμαι κάτι άλλο. Πριν από κάθε εκπομπή κάνω το σταυρό μου

Για το GNTM: Δεν μετάνιωσα που έφυγα από το GNTM. Το αγαπώ το πρότζεκτ αυτό. Δεν περνούσα όμως καλά στο GNTM και έφυγα για να περνάω καλά. Προσπαθώ να είναι χαρούμενοι και οι συνεργάτες μου. Δε βλέπω τη Ζενεβιέβ να περνάει καλά. Νομίζω ότι καταπιέζεται. Την αγαπάω τη Ζενεβιέβ. Ο Άγγελος Μπράτης στις αρχές ήταν ντροπαλός.

Όταν τη ρώτησε ο Γρηγόρης για τα νούμερα: Τα μονοψήφια νούμερα; Τα παρακολουθώ. Και τα διψήφια ευτυχώς. Είναι μια νέα εκπομπή, φρέσκια. Λίγες φορές βλέπω την εκπομπή. Αποφεύγω να βλέπω τον εαυτό μου. 

Για το σχόλιο στη Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν έχω κάνει κανένα αρνητικό σχόλιο. Ξέρω τι άνθρωπος είμαι και ποιες είναι οι προθέσεις μου. Δεν πιστεύω ότι με ζηλεύουν οι γυναίκες. Έχω νιώσει μεγάλη αγάπη από τις γυναίκες.

Για την Έλενα Χριστοπούλου: Το μόνο αρνητικό που μου είπε η Έλενα, είναι ότι νόμιζε ότι είμαι ψεύτικα τόσο καλή και ευγενική! Αν κάτσω να σου κάνω λίστα με τα αρνητικά μου θα είναι μεγάλη. Δε θα στα πω. Το πιο σημαντικό που μου είπε η Έλενα, είναι ότι η αλήθεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο.

 Δεν έχω μετανιώσει για κάτι στη ζωή μου Τα λάθη μου μου αρέσει που τα έκανα και έχω πολλά ακόμα να κάνω. Οι δικοί μου άνθρωποι είναι  πολύ περήφανοι για μένα. Με βλέπουν και μου στέλνουν μηνύματα.

Έχω μεγαλώσει με Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη. Τη Ρούλα τη θαύμαζα πάρα πολύ. 

Για το αν θέλει να κάνει παιδιά: Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Θέλω πάρα πολύ να κάνω δικά μου παιδιά. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός.

 

 

Παιχνίδι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 

Ο Snik αναδείχθηκε ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στο ελληνικό Spotify για το 2020 και δεν θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν την είδηση στο «Pop Up». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αν και λίγο αμήχανη, σχολίασε το γεγονός πως ο σύντροφός της βγήκε νούμερο 1 με περισσότερα από 51,5 εκατομμύρια streams, δείχνοντας την περηφάνια της.

«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Ναι, λοιπόν, παιδιά, καλλιτέχνης της χρονιάς είναι ο Snik σύμφωνα με το Spotify και τον κόσμο μαζί με τα views και τα streams, τα τραγούδια του ακούγονται σε 92 χώρες, καθώς είδαμε την ανάλυση του Spotify. Συγχαρητήρια στον Snik, συγχαρητήρια σε ένα παιδί που δουλεύει μόνο του, φυσικά με την υποστήριξη τα εταιρείας του.

Αλλά όταν έχεις ξεκινήσει από το μηδέν, με τα δικά σου στούντιο, με τον δικό σου παραγωγό και με το δικό σου κουράγιο, μπράβο σου, το αξίζεις. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί», ανέφερε η Ηλιάνα για το αγόρι της. 

Τότε πήρε τον λόγο η Αφροδίτη Γραμμέλη μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον δημοφιλή ράπερ, με συνέπεια η Ηλιάνα να συγκινηθεί στον αέρα της εκπομπής. 

 

Απίθανο στιγμιότυπο στο «Πρωινό»! Πάγωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την κατά λάθος αποκάλυψη που έκανε η Φαίη Σκορδά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αυτό που δεν είχαν πει στον αέρα του «Πρωινού» τον περασμένο Ιούνιο, το είπαν στον αέρα της εκπομπής το πρωί της Παρασκευής. Τα χρήματα που παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το Pop Up, είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσό, σύμφωνα με όσα είπε η Φαίη Σκορδά. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που είχε την πληροφορία, έπαθε συγκοπή, καθώς ο ίδιος δεν είχε αποκαλύψει στους τηλεθεατές το ύψος των χρημάτων που λαμβάνει η παρουσιάστρια κάθε μήνα.

Δείτε τι είχε πει τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Εσύ δεν έλεγες πέρυσι για τα χρήματα που έκλεισε η Ηλιάνα. Μας είχες πει ένα ποσό που πραγματικά… Πόσο μας είχες πει; 30 χιλιάδες τον μήνα; Εσύ δεν το είχες πει εδώ σ’ αυτή την εκπομπή;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «πάγωσε», αλλά ήταν πλέον πολύ αργά για να αντιδράσει…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη