O Harry Styles με μπανάνα στο στόμα... απαντά στις επιθέσεις για μη αρρενωπότητα

 
 
 
«Φέρτε πίσω τους αρρενωπούς άντρες». Με αυτή τη φράση η Κάντας Όουενς, μια Αμερικανίδα συντηρητική ακτιβίστρια, «επιτέθηκε» πριν από περίπου δύο εβδομάδες στον Χάρι Στάιλς, όταν ο ποπ σταρ φωτογραφήθηκε με φόρεμα για εξώφυλλο περιοδικού. Και την ίδια ακριβώς φράση χρησιμοποίησε ο νεαρός τραγουδιστής για να τρολάρει στην ίδια και τους ομοϊδεάτες της, φωτογραφιζόμενος ξανά με... μη αρρενωπό look και τρώγοντας μια μπανάνα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σε ανάρτηση που έκανε πριν από μερικές ώρες, ο Στάιλς ποζάρει φορώντας ένα μεσάτο (μάλλον γυνακείο) σακάκι και ένα πλισέ πουκάμισο, τρώγοντας μια μπανάνα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, που απευθύνεται προφανώς στην Κάντας, γράφει απλά: «Φέρτε πίσω τους αρρενωπούς άνδρες».
 


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στάιλς έχει κάτι σαν... εμμονή με τις μπανάνες, και έχει θεαθεί αμέτρητες φορές να τρώει το συγκεκριμένο φρούτο on stage στις συναυλίες του, αλλά και να το χρησιμοποιεί ως αξεσουάρ για τις φωτογραφήσεις του. 

Η εν λόγω φωτογραφία με την μπανάνα που «απαντά» στην Κάντας συνοδεύει την συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο 26χρονος στο Variety. Μιλώντας στο περιοδικό, ο 26χρονος αναφέρθηκε έμμεσα στον χαμό που προκλήθηκε πριν από δύο εβδομάδες με το εξώφυλλο της Vogue. «Το να μη φοράς κάτι επειδή είναι γυναικείο ουσιαστικά αποκλείει από την γκαρταρόμπα σου ένα ολόκληρο σύμπαν από φανταστικά ρούχα. Αυτό που βρίσκω συναρπαστικό με την εποχή μας είναι ότι μπορείς να φοράς ό,τι θες. Δεν χρειάζεται να είναι X ή Υ. Αυτές οι διαχωριστικές γραμμές γίνονται πλέον όλο και πιο θολές».


 
 
Ο νεαρός Βρετανός έγραψε πρόσφατα ιστορία ως ο πρώτος άνδρας που φωτογραφήθηκε μόνος του για το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue στα 127 χρόνια της ιστορίας του περιοδικού, για το τεύχος Δεκεμβρίου. Στην ιστορική φωτογράφηση, ο εκκεντρικός σταρ θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό και ποζαρε με μια τουαλέτα, συνδυασμένη με ένα τζάκετ της Gucci. To look αυτό ωστόσο φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα την Κάντας Όουενς, μια συντηρητική συγγραφέα και πολιτική ακτιβίστρια από τον χώρο της δεξιάς στις ΗΠΑ, που αποφάσισε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της στο Twitter, ζητώντας να επανέλθουν στη μόδα... οι αρρενωποί άνδρες. 
 


«Δεν υπάρχει κοινωνία που να μπορεί να επιβιώσει χωρίς ισχυρούς άνδρες. Η Ανατολή το ξέρει αυτό. Στη Δύση, η σταθερή εκθήλυνση των ανδρών μας την ίδια στιγμή που ο Μαρξισμός διδάσκεται στα παιδιά μας δεν είναι σύμπτωση. Είναι μια ξεκάθαρη επίθεση. Ξαναφέρτε πίσω τους αρρενωπούς άνδρες» έγραψε η 31χρονη Αφροαμερικανίδα.


Το σχόλιο της αμφιλεγόμενης ακτιβίστριας και υποστηρίκτριας του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στα social media, όχι μόνο από φαν που έσπευσαν να υπερασπιστούν το είδωλό τους αλλά και από ανθρώπους του θεάματος. Ανάμεσα στους σελέμπριτις που ενοχλήθηκαν από τη στάση της Όουενς ήταν η ηθοποιός και σκηνοθέτης Ολίβια Γουάιλντ, που έγραψε ως απάντηση στο σχόλιο της ακτιβίστριας «Είσαι αξιολύπητη». Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Daily Mail, τα πράγματα... αγρίεψαν αρκετά, αφού η Όουενς αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό της σταρ με τον Τζον Σουντέικις, ποστάροντας το δηλητηριώδες σχόλιο «Γι' αυτό είσαι single», το οποίο στη συνέχεια διέγραψε!

Και ο πρωταγωνιστής του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» όμως πήρε θέση τη Δευτέρα, γράφοντας στην Όουενς: «Νομίζω ότι σου διαφεύγει ο ορισμός για το τι είναι άνδρας. Η αρρενωπότητα από μόνη της δεν κάνει τον άνδρα». Σε αυτήν την περίπτωση η Όουενς, ως φαν του Lord of the Rings, αποφάσισε να μη... βγάλει μαχαίρια όπως στην περίπτωση της Γουάιλντ και να απαντήσει αστειευόμενη με μια ατάκα από την ταινία στον Ελάιτζα Γουντ. «Μη με βάζεις σε πειρασμό Φρόντο» έγραψε η 31χρονη, ποστάροντας μάλιστα και ένα GIF του Γκάνταλφ.
 

 


Το γεγονός ότι εκατοντάδες φαν του Στάιλς και όχι μόνο την επέκριναν για τις απόψεις της δεν πτόησε στο ελάχιστο τη συντηρητική ακτιβίστρια, που ανέβασε και άλλες αναρτήσεις επιμένοντας στις θέσεις της.

«Μιας και είμαι στα trends θα ήθελα να διευκρινίσω τι εννοώ όταν λέω "ξαναφέρτε πίσω τους αρρενωπούς άνδρες. Εννοώ "ξαναφέρτε πίσω τους αρρενωπούς άνδρες". Όροι όπως "τοξική αρρενωπότητα" έχουν δημιουργηθεί από τοξικά θηλυκά. Οι αληθινές γυναίκες δεν ασχολούνται με ψευτοφεμινισμό. Λυπάμαι, αλλά δεν λυπάμαι καθόλου», έγραψε η Κάντας Όουενς δίνοντας το έναυσμα για... αναζωπύρωση των «εχθροπραξιών» ανάμεσα σε ομοϊδεάτες της και επικριτές της στα social media.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»