Όσα είπε on camera για τη νύφη της Σία Κοσιώνη και τον Πρωθυπουργό αδερφό της

 
 
Καλεσμένη στο «Direct», το βράδυ της Τετάρτης, ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο Τάκης Χατζής βρέθηκε στο σπίτι της πολιτικού και μίλησαν για όλα, για την καραντίνα, τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δημόσιο, για τα εγγόνια της. Η Ντόρα Μπακογιάννη, μάλιστα, δεν δίστασε και να αυτοσαρκαστεί στον αέρα της εκπομπής, μιλώντας για την προφορά της και τα περίφημα «σοκολατάκια».
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Τι εννοείται να στεναχωρηθώ; Στην αρχή, ναι, στεναχωρήθηκα. Είμαι στην πολιτική πολλά χρόνια, ό,τι κέρδισα το κέρδισα με το σπαθί μου. Δεν βγήκα λόγω επωνύμου, αλλά εννοείται ότι βοήθησε, ήταν και η αιτία που κρίθηκα… Είδα ότι μπορούσα να είμαι χρήσιμη και χωρίς υπουργείο, αλλά με το μεγάλο τίτλο του Βουλευτή. Τώρα σοβαρολογείτε; Εγώ να κάνω μούτρα; Δεν έχω κάνει ποτέ μούτρα στη ζωή μου και θα κάνω στον Κυριάκο; Δεν έχω μούτρα!» σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη, όσον αφορά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να την κάνει βουλευτή και όχι Υπουργό. 

 

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη! Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μία νύφη που μόνο την καμαρώνω πολύ! Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Όταν σας λέω την καμαρώνω, την καμαρώνω πραγματικά. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Την βλέπω να είναι με τη φόρμα της να παίζει με τον Δημούλη και με όλα τα παιδιά του Κώστα… Είμαι πάρα πολύ τυχερή! Δεν είμαι παρεμβατική, αλλά βεβαίως θα πω τη γνώμη μου» ανέφερε γεμάτη περηφάνια για την νύφη της, Σία Κοσιώνη.

 

Ο Τάκης Χατζής ρώτησε επίσης τη γνωστή πολιτικό πως είναι η ζωή της, χωρίς τον πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Όπως είναι η ζωή κάθε κόρης που λάτρευε τον μπαμπά της. Μου λείπει πολύ, θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη του για την πανδημία και άλλα πράγματα. Όποια κόρη με ακούει σήμερα και είχε αυτόν τον δεσμό με τον πατέρα της, καταλαβαίνει πολύ καλά. Δεν υπάρχει μέρα που να μη σκεφτώ τον πατέρα μου και τη μάνα μου. Έτσι όμως είναι η ζωή…».

 

Μάλιστα, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν δίστασε να απαντήσει και για την προφορά της και τα περίφημα… σοκολατάκια! «Με δουλεύουν ακόμη και τα παιδιά μου! Από την ώρα που έγινε viral, αυτοτρολάρομαι και εγώ».

 

Στο σημείο όπου καθόταν η Ντόρα Μπακογιάννη ακριβώς πίσω της στο πλάνο υπήρχε ένα έπιπλο πάνω στο οποίο η πολιτικός είχε τοποθετημένες κάποιες φωτογραφίες της οικογένειας.

Το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας το συγκεκριμένο απόσπασμα έκανε μια παρατήρηση. Η παρουσιάστρια πρόσεξε πως ανάμεσα στις φωτογραφίες υπήρχαν και κάποιες της Σίας Κοσιώνη από τον γάμο της οι οποίες μάλιστα ήταν τοποθετημένες δίπλα στη μητέρα της πολιτικού, Μαρίκας Μητσοτάκη.

Αυτή μάλιστα είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτογραφίες με τη Σία Κοσιώνη να είναι ντυμένη νύφη.

Θυμίζουμε πως ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη με τη γνωστή δημοσιογράφο πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2017 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Δήμο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega