Αναβλήθηκε αορίστως η δίκη του Σφακιανάκη, τον έσωσε ο κορωνοϊός

 

Αορίστως αναβάλλεται η δίκη του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη που επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από το Αυτόφωρο, έπειτα από συνεννόηση του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια με την Εισαγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, η δικογραφία που σχηματίστηκε για τον τραγουδιστή, για τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών προς ίδια χρήση, δεν εισήχθη προς εκδίκαση σήμερα καθώς δεν είναι από αυτές για τις οποίες επιτρέπεται η διεξαγωγή τους στο πλαίσιο των μέτρων για την πανδημία.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου αναφέρει ότι "πριν από λίγη ώρα και κατόπιν συνεννοήσεως, την οποίαν είχε ο επικεφαλής του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον κύριο Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η  εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

O τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο Ελληνικό, όταν αστυνομικοί τον σταμάτησαν σε τυχαίο έλεγχο και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας, ένα πιστόλι εννέα χιλιοστών για το οποίο ο τραγουδιστής δεν είχε άδεια και ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης).

Μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο δικηγόρος του καλλιτέχνη, Αλέξης Κούγιας αναρωτήθηκε:
 
«Γιατί μιλούν όλοι για κοκαΐνη; Δεν ξέρει κανείς τι βρέθηκε... Γιατί κάνει αυτές τις διαρροές η Αστυνομία; Συνδικαλιστής αστυνομικός πώς γνωρίζει τα στοιχεία της δικογραφίας;» δήλωσε αναφορικά με τις πληροφορίες περί κοκαΐνης που είδαν το φως της δημοσιότητας από τις πρώτες ώρες της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη.
 
«Δύο λέξεις έχει πει ο Σφακιανάκης: ό,τι έχω να πω, θα το πω στο δικαστήριο... Έχουμε απαντήσεις για όλα θα τις δώσουμε στο δικαστήριο», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας ενώ αναφορικά με την οπλοκατοχή σημείωσε: «Έχει 17 χρόνια το όπλο, δεν είχε απασχολήσει ποτέ».
 
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Κούγιας είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως ο τραγουδιστής «στο αμάξι φιλοξενεί επιβάτες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες... Ψευδής η είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»