Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Ρουβάς μιλά για την πρώτη του δουλειά… Έπαιξε κομπάρσος σε ταινία του BBC

  01/12/2020 16:02
Ο Ρουβάς μιλά για την πρώτη του δουλειά… Έπαιξε κομπάρσος σε ταινία του BBC

Ο Ρουβάς μιλά για την πρώτη του δουλειά… Έπαιξε κομπάρσος σε ταινία του BBC

  01/12/2020 16:02
 
Καλεσμένος στην εκπομπή DOT το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος μίλησε για όλα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Ο σεφ της εκπομπής Πάμε Δανάη και αδερφός του Σάκη Ρουβά μίλησε για τη νέα του ζωή, τη δημοσιότητα που μπήκε ξαφνικά στη ζωή του, τις δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του, τον άγνωστο αρραβώνα του και την απώλεια κιλών στην καραντίνα.
 
«Πέρναγα σαν "κομήτης" και χανόμουν μετά! Φέτος είπα να μείνω… Δεν νομίζω ότι κανείς θα σε πλήρωνε απλά επειδή λέγεσαι Ρουβάς ή οτιδήποτε. Στην πραγματικότητα πρέπει κάτι να μπορείς να κάνεις. Εμένα αυτή ήταν η λογική μου, να μπορώ να κάνω κάτι. Το αν αυτό σε ωφελεί να λέγεσαι έτσι, είναι κάτι άλλο» δήλωσε αρχικά.
 
«Στα 23 μου αποφάσισα να έρθω να δοκιμάσω στην Αθήνα. Ήταν λίγο περίεργη φάση τότε. Μου πρότειναν μια δουλειά σε μια εταιρεία εισαγωγής ρούχων, όπου θα δουλεύαμε στο τμήμα των πωλήσεων. Κάπως λίγο, όχι ακριβώς με ανάγκασαν, μου έλεγαν πως χρειάζονται έναν άνθρωπο εκεί και δούλευε και ο αδελφός μου, ο Βασίλης. Δεν το πολυσκέφτηκα και πήρα την απόφαση και ήρθα. Βέβαια δεν πέρναγα καλά τότε, δεν μου άρεσε η Αθήνα και ο τρόπος ζωής εδώ. Άλλαξε ο τρόπος που ζούσα. Έφυγα από την Κέρκυκα όπου είχα όλους μου τους φίλους, τις παρέες, τα πάντα όλα και ξαφνικά βρέθηκα στην Αθήνα σε ένα μέρος αφιλόξενο για μένα. Σε μια δουλειά που τελικά δεν μου άρεσε και τόσο πολύ. Κάποια στιγμή σταμάτησα από αυτή την εταιρεία, μπήκα πάλι σε μια άλλη με πωλήσεις σε άλλο αντικείμενο και εκεί απογοητεύτηκα εντελώς. Δεν μου άρεσε καθόλου και τα έσβησα όλα και λέω… πάμε πάλι πίσω! Γύρισα πίσω και το θεώρησα σαν μια αποτυχία μου. Δεν ήταν καλή επιλογή το ότι έφυγα.
 
Και συνέχισε «Τώρα που το σκέφτομαι, η πρώτη δουλειά που έχω κάνει ποτέ ήταν κομπάρσος σε μια ταινία του BBC που είχε γυριστεί στην Κέρκυρα. Ήμουν στο δημοτικό, είχαμε κάνει τέσσερα γυρίσματα και παίζαμε κομπάρσοι στην ταινία αυτή. Τα παιδιά στο πλήθος, και είχα πάρει 20.000 δραχμές και αγόρασα το πρώτο μου ποδήλατο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Ρουβάς.
 
Σε πιο προσωπικά θέματα, ο Απόστολος Ρουβάς αποκάλυψε: «Έχω κάνει έναν αρραβώνα ο οποίος κράτησε έναν χρόνο».
 
Επίσης, ο γνωστός σεφ αποκάλυψε ότι στην πρώτη καραντίνα κατάφερε να χάσει πολλά κιλά: «Στην πρώτη καραντίνα έχασα 15 κιλά» είπε και τόνισε: «Άρχισα να γυμνάζομαι μετά τα 30».
 
O Απόστολος Ρουβάς είναι ο μικρότερος αδελφός του Σάκη Ρουβά και μοιάζουν πολύ. Έχουν άλλα δύο αδέρφια, τον Νίκο και τον Βασίλη, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας