«Είμαι σνομπ δεν μου αρέσει να μιλάω με ηλίθιους» «Τον αγαπώ»

 
Ναταλία Τσαλίκη – Γιάννης Μπέζος: 36 χρόνια μαζί – Οι αποκαλύψεις που έκαναν ο ένας για τον άλλο! Σε μια από τις σπάνιες κοινές συνεντεύξεις τους, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Γιάννης Μπέζος, μίλησαν από καρδιάς στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή «Προσωπικα» στην ΕΡΤ.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το ζευγάρι που είναι μαζί 36 χρόνια μίλησαν για τη σχέση τους, τις αλήθειες τους αλλά και την κόρη τους Ηρώ! Ο Γιάννης Μπέζος μάλιστα παραδέχθηκε πως ως άνθρωπος είναι σνομπ. «Είμαι σνομπ δεν μου αρέσει να μιλάω με ηλίθιους»! είπε ο ηθοποιός. Από την πλευρά της, η Ναταλία Τσαλίκη είπε ότι εκτιμά την αλήθεια του Γιάννη Μπέζου για να προσθέσει: «Τον αγαπώ» 

Αν νιώθεις καλά με τη συνείδησή σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα», λέει ο Γιάννης Μπέζος και συνεχίζει: «Θυμάμαι που έλεγα στον αείμνηστο πατέρα μου ‘’κουράστηκα». Και μου απαντούσε: Γιάννη, μέσα σου, είσαι καλά; Μην ανησυχείς λοιπόν, θα ξεκουραστείς. Και είχε απόλυτο δίκιο. Μέσα μου αισθάνομαι 15 χρόνων, δεν με απασχολούν οι ώρες δουλειάς». Πολλές οι ώρες που τον κρατούσαν μακριά από τη Ναταλία και την κόρη τους Ηρώ, στην οποία απονεμήθηκε πέρυσι το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» που δίνεται για την καλύτερη ερμηνεία νέας ηθοποιού. «Θα μπορούσα να είχα κάνει λιγότερα πράγματα, δεν χρειαζόντουσαν όλα αυτά. Απολογήθηκα γι΄αυτό αργότερα και έκανα ολόκληρη κουβέντα για να μην της μένει μέσα της. Έγινε και δεν ξεγίνεται αλλά δεν μας φοβίζει πια».

«Δεν μας έρχονται τα πράγματα πάντα όπως θέλουμε. Και εμείς βιώσαμε δυσκολίες, κρίσεις, κόντρες», λέει η Ναταλία Τσαλίκη. «Φυσικά και θα ήθελα να είναι πιο κοντά ο Γιάννης. Και εγώ σίγουρα έχω κάνει πράγματα που έχουν ενοχλήσει την Ηρώ. Το θέμα είναι να τα αναγνωρίζουμε και να ζητάμε συγγνώμη… Τι θα μου έλειπε; Η αλήθεια του. Είναι το παν. Είτε με στεναχωρεί, είτε μου αρέσει, είτε όχι. Και φυσικά… τον αγαπώ. Να τα λέμε και αυτά…».

 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά