Περιέγραψε την πρόταση γάμου με το ζόρι που δέχτηκε από τον σύζυγό της, Τραϊανό!

 
 
 

Στον καναπέ του «Dot.» κάθισε η Γωγώ Μαστροκώστα και αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο πριν από κάποια χρόνια «Έμαθα για την ασθένεια όταν η κόρη μου ήταν δύο ημερών. Μόλις γεννήθηκε».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Γωγώ μίλησε για τη σπάνια σχέση που έχει με την κόρη της Βικτώρια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην κόρη μου λέω να πετά ό,τι δεν της κάνει καλό».

Σε αντίθεση με την εικόνα που έβγαζε πάντα προς τα έξω, η όμορφη παρουσιάστρια και γυμνάστρια παραδέχτηκε για πρώτη φορά: «Ήμουν άνθρωπος του σπιτιού. Έβγαινα έξω αναγκαστικά». Και συνέχισε: «Θεωρούσα κατάντια να ξημερώνει και να είμαι έξω». Και κατέληξε λέγοντας για το θέμα: «Ήθελα πολύ να αλλάξει η ζωή μου... Όταν βρήκα τον άνθρωπό μου, τότε αφέθηκα».

Με απόλυτη ειλικρίνεια η ίδια παραδέχτηκε για πρώτη φορά: «Δεν κυνήγησα ποτέ μου κάτι. Έρχονταν μόνα τους τα πράγματα». Και συνέχισε τονίζοντας: «Αν με ρωτάς δεν θα ήθελα να με ξέρει άνθρωπος».

Όσο για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα η Γωγώ Μαστροκώστα αποκάλυψε: «Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ φοβιστικός».

Η ίδια θέλησε να περιγράψει και την... πρόταση γάμου με το ζόρι που δέχτηκε από τον σύζυγό της. Όπως είπε, παρ' όλο που ο Τραϊανός ήξερε από την πρώτη στιγμή για την εγκυμοσύνη της, δεν έδειχνε πρόθυμος αρχικά τουλάχιστον να της κάνει πρόταση μέχρι που εμμέσως η ίδια τον... απείλησε, λέγοντάς του πως η κόρη τους όταν θα έρθει στον κόσμο θα λεγόταν... Βικτώρια Μαστροκώστα, εφόσον ο Τραϊανός δεν της έκανε πρόταση.

Και τόνισε: «Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν ο Τραϊανός μού έκανε πρόταση γάμου».

Η Γωγώ Μαστροκώστα αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε λίγο καιρό μετά όταν: «Από ένα διάστημα και πέρα δεν άφησα να επηρεάσει πολύ την ζωή μου κι άρχισα κι έκανα αυτά τα χαζά πράγματα που έκανα πριν, γιατί αυτά είναι που σε κάνουν να νιώθεις πάλι φυσιολογικός. Ήταν η αντίθεση της χαράς με την λύπη που μία γυναίκα τα ζει στο peak τους γιατί έμαθα για την ασθένεια όταν η κόρη μου ήταν δύο ημερών. Μόλις γεννήθηκε. Μένω στο ότι είμαι καλά και νιώθω καλά.

Η σχέση με τον άντρα μου δεν επηρεάστηκε καθόλου. Αυτές οι σχέσεις που έχουν ουσία θα δέσουν περισσότερο και θα δυναμώσουν κι αυτές που δεν έχουν ουσία, θα διαλυθούν.»

 

Θυμάται την πρώτη σου ερωτική απογοήτευση;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»