«Ίδρωσε και άρχισε να του τρέχει του βάψομαλλιά η μπογιά.. Το έχω πάθει και εγώ!»

 
 

Το απίστευτο περιστατικό με τη βαφή μαλλιών να τρέχει στο πρόσωπό του Γιώργου Παπαδάκη! Ο παρουσιαστής μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό την εμπειρία του αλά Ρούντολφ Τζουλιάνι... «Έβλεπα τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Γνωστός για το χιούμορ του ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό μια προσωπική του ιστορία από το παρελθόν.

Απευθυνόμενος στον συνεργάτη του τού είπε χιουμοριστικά να προσέχει να μην πάθει αυτό που έπαθε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντολφ Τζουλιάνι. Όπως θα δεις στην εικόνα, η βαφή των μαλλιών του ξέβαψε και έγινε… περίγελος!

«Αυτό μου έχει τύχει κι εμένα όταν έκανα το “3 στον αέρα”. Τότε τα κορίτσια στο μακιγιάζ μου είχαν πει να μου βάλουν αυτό που βάζουν και κάποιοι συνάδελφοί σας; Λέω τι είναι αυτό; Και μου απάντησαν πως πρόκειται για ένα σπρέι που καλύπτει τη φαλάκρα. Με τα χίλια ζόρια είπα ναι. (…) Ήταν Ιούνιος με φοβερή ζέστη και μετά την εκπομπή φύγαμε για Θεσαλονίκη. Ίδρωσα και βλέπω τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει. Πρώτοι μήνες τότε που εμφανιζόμουν στην τηλεόραση, όλοι στην αρχή γίνονται ψώνια και πίστευα ότι με αναγνώρισαν… Μέχρι που ήρθε η αεροσυνοδός και μου είπε ότι έχω ιδρώσει κι έχει ξεβάψει το μαλλί μου και είχε γίνει όλο το πρόσωπό μου καστανό», εξομολογήθηκε.

 

Παράλληλα στο «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα μίλησε για πρώτη φορά ο 23χρονος γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Ιάσονας.

Ο νεαρός αναφέρθηκε στην επιλογή του να γίνει μουσικός και να μην ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του. Ο ίδιος σπούδαζε business στο Μπρίστολ της Αγγλίας, όταν ένα βράδυ πήρε την κιθάρα του και έπαιξε μουσική σε ένα μπαρ.

«Με έχει στηρίξει πολύ η οικογένειά μου. Πάθανε λίγο σοκ όταν γύρισα από το Μπρίστολ και τους είπα ότι θέλω να κάνω μουσική… Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει αυτή τη δουλειά μου φαινόταν πολύ νορμάλ. Μου έμαθε να κάνω εγώ τις δικές μου επιλογές. Δεν μπορώ να μη γράφω μουσική. Είναι ανάγκη μου, όπως είναι και για τον πατέρα μου η δουλειά του» είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για το αν βλέπει την εκπομπή του πατέρα του, ο Ιάσονας Παπαδάκης απάντησε με χιούμορ: «Είναι πολύ νωρίς ρε παιδιά! Τη βλέπω σερί από το βράδυ. Μου φαίνεται περίεργο όταν τον συζητούν οι άλλοι. Για εμένα είναι ο μπαμπάς μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»