«Ο καρκίνος κάθε τόσο με ξαναθυμάται... Τα χειρουργεία δεν σταματάνε...»

 

 

Ο αγαπημένος δημιουργός, Στέφανος Κορκολής, δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας του – τον καρκίνο – και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους τους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

O Στέφανος Κορκολής έρχεται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» αυτό το Σάββατο στις 21:00. Πριν από την εμφάνισή του, όμως, απάντησε στις ερωτήσεις του Άρη Καβατζίκη από το «Πάμε Δανάη». Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο και εξήγησε πώς δημοσιοποίησε το πρόβλημά του.

Ο ίδιος θυμάται ότι μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τον καρκίνο σε εκδήλωση συλλόγου καρκινοπαθών στην Κρήτη πριν από περίπου επτά χρόνια όταν είχε προσκληθεί για να βοηθήσει αφιλοκερδώς σε συναυλία. «Όταν έκανα τη συναυλία, μόλις είχα πάθει κι εγώ» αποκαλύπτει. Ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του έπαιξε σε ειδήσεις και βεβαίως όταν μετά ερωτήθηκε αναφέρθηκε στο θέμα. Όπως σημειώνει, «δεν κάνει να ξορκίζουμε τον καρκίνο, τον αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι».

«Μίλησα δημόσια σε μία εκδήλωση καρκινοπαθών στην Κρήτη, όπου με είχαν προσκαλέσει για να κάνω μία συναυλία για τους ανθρώπους που έχουν αυτή την ασθένεια. Όταν έκανα τη συναυλία ήταν μόλις είχα πάθει κι εγώ. Έτυχε κάποιος να το τραβήξει αυτό και επειδή ήταν μια περίοδος που δεν είχαν ειδήσεις και έπαιξε. Βεβαίως, μετά όταν ρωτήθηκα όπως ήταν αναμενόμενο απάντησα. Δεν θέλω να ξορκίζουμε τα πράγματα, δεν κάνει.

Ήμουν μια περίπτωση χειρουργήσιμη. Τα χειρουργεία δεν σταματάνε, ανά τόσο με ξαναθυμάται και πάμε… Δεν έχει τελειώσει. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι είναι σαν κι εμένα, δεν πάμε εύκολα στον γιατρό να κοιταχτούμε, δεν κάνουμε τσεκ απ. Το ανακάλυψα βάσει συμπτωμάτων. Το τσιγάρο που δημιούργησε το πρόβλημα. Το δεύτερο είναι η πρόληψη. Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος για τον εαυτό του», είπε ο Στέφανος Κορκολής.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει σε όλους είναι να μην αμελούν τις εξετάσεις και τα τσεκ απ για την υγεία τους. «Η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να κάνει για τον εαυτό του».

Ο ίδιος ανακάλυψε το πρόβλημα λόγω συμπτωμάτων, ενώ όπως λέει εκείνο που τον κατέστρεψε ήταν το τσιγάρο. Λόγω του προβλήματος υγείας έκανε αλλαγές στη διατροφή και έκοψε  το τσιγάρο.

Για το αν θα ήθελε να έχει κάνει οικογένεια λέει ότι δεν το σκέφτεται. Ενδεχομένως μάλιστα λόγω των πολλών υποχρεώσεων ίσως να μην ήταν τόσο συνεπής. Από την άλλη πλευρά, αν συνέβαινε θεωρεί ότι μπορεί να ήταν «ο πιο ευτθυχισμένος άνθρωπος του κόσμου».

 

 

Aγαπημένα τραγούδια, όπως «Ο Άγγελός μου», «Σκόνη & Θρύψαλα» και «Θες» θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα μας διασκεδάσουν, μέσα από τη μουσική εκπομπή που έχει αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό του μεγάλου καναλιού.

Μαζί με τον διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα είναι η εξαιρετική ερμηνεύτρια, Σοφία Μανουσάκη, η οποία θα τραγουδήσει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Βάρδια».

Σε αυτή τη συναυλία, στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» o Στέφανος Κορκολής «φιλοξενεί» σπουδαίους ερμηνευτές. Την Ελένη Δήμου, τον Κώστα Μακεδόνα, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον ανερχόμενο τραγουδιστή της ροκ σκηνής, D3lta.

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21:00, τραγουδάμε στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» τις επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή, που έχουν αφήσει ιστορία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»