«Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι...»

 

 

«Δεν είμαι εφοπλιστής, είμαι καλλιτέχνης. Δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά» Μιλά ανοιχτά για την κατάθλιψη «Πολλά πράγματα μου έτυχαν μαζεμένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Καλεσμένος στο «Tik Talk» βρέθηκε ο Νίκος Κουρκούλης, το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τον Αντώνη Σρόιτερ και να μιλήσει για τις πληγές που αφήνει η πανδημία του κορωνοϊού στη νύχτα. Πόσο έχουν επηρεάσει τον ίδιο και την σύζυγο του, Κέλλυ Κελεκίδου, όλοι οι περιορισμοί για την μείωση της διασποράς του ιού;

Πιο συγκεκριμένα, στο talk show του ALPHA, ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα μιλήσω τουλάχιστον μεταπολιτευτικά και πράγματι είναι η χειρότερη περίοδος που έχω ζήσει».

Ξεκινήσαμε τις εμφανίσεις με την Πάολα, με ρεκόρ εισπράξεων και θεατών, που ήταν κάτι το απίστευτο στη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν να κατέβουμε στην Αθήνα, βρισκόμαστε μέσα στην όλη αναμπουμπούλα με τον κορονοϊό και μας πρόλαβαν τα μέτρα» δήλωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Κουρκούλης. «Εδώ και 8 μήνες πραγματικά δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι».

«Δεν είμαι εφοπλιστής, είμαι καλλιτέχνης. Δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά. Ότι έχω καταφέρει και έχω πάρει, το έχω κάνει μόνος μου με τον ιδρώτα μου. Ότι πλέον έχω στον δικό μου κουβά είναι για να περάσω τα επόμενα χρόνια στα γηρατειά μου και να έχουν τα παιδιά μου κάτι καλύτερο» εκμυστηρεύτηκε ο αγαπημένος καλλιτέχνης με την 35χρονια επαγγελματική διαδρομή στον χώρο του τραγουδιού.

Ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχθηκε ακόμα πως την δεδομένη χρονική στιγμή πορεύεται στην καθημερινότητα από τις αποταμιέυσεις που έχει κάνει από τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς ωστόσο να αγνοεί πως «χιλιάδες περιπτώσεις άλλων συναδέλφων είναι σε χειρότερη μοίρα, στο στάδιο της πείνας».

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική εμφάνιση, ο Νίκος Κουρκούλης τοποθετήθηκε με θάρρος και ειλικρίνεια για την συνέχιση του καλλιτεχνικού χώρου στην εκπομπή του ALPHA…

 

Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι στην πρώτη καραντίνα, την περασμένη Άνοιξη, πέρασε μία καταθλιπτική περίοδο. Λίγο καιρό πριν είχε χάσει και την πολυαγαπημένη του μητέρα, κάτι που τον συγκλόνισε.

«Δεν έκανα πολλά πράγματα γιατί δεν είχα τη ψυχολογία και δεν σου κρύβω ότι πέρασα μία περίοδο που ήταν καταθλιπτική για εμένα. Γιατί με την κατάθλιψη όλα αυτά τα χρόνια έχω μία σχέση παρότι φαίνομαι ανοιχτός και κοινωνικός. Είναι κάτι που σου χτυπάει την πόρτα. Και λόγω της απώλειας της μητέρας…  Τον Γενάρη έχασα την αγαπημένη μου μητέρα. Έτσι όλα αυτά μου έτυχαν… Και με το εγχείρημα το επιχειρηματικό. Πολλά πράγματα μου έτυχαν μαζεμένα. Δεν ήταν μόνο ο κορονοϊός» είπε χαρακτηριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»