Θετικός στον κορωνοϊό ο Παναγιώτης Θεοφίλου! Σε καραντίνα στην Κύπρο!

 
 
H περιπέτεια του παίκτη του #POL με τον κορωνοϊό και τα νέα συμπτώματα: «Ο κορωνοϊος υπάρχει... Ήμουν δύσπιστος και την έπαθα. Προσοχή»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 Πρώην παίκτης του ριάλιτι της αγάπης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και συγκλονίζει με την περιγραφή του! 

Ο ίδιος μέσα από ένα βίντεό του στο Instagram περιγράφει την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και μας δείχνει στην κάμερα τα νέα συμπτώματα του ιού!

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Power of love ανέφερε: «Και εγώ θετικός στον κορωνοϊο

Κάνω αυτό το βίντεο για να σας παροτρύνω να προσέχετε τους εαυτούς σας και σε συνάρτηση τους γύρο σας… Ο κορωνοϊος υπάρχει και μπορεί να εμφανιστεί με διαφορά συμπτώματα…»!

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεοφίλου ο οποίος έδειξε τις κοκκινίλες που έχει στο σώμα του και τόνισε: «Είναι τα νέα συμπτώματα μου είπε μία γιατρός… Έχω παντού, είμαι γεμάτος… Έχουν περάσει ήδη έξι μέρες… Θα είμαι σε καραντίνα 14 μέρες… Ήμουν δύσπιστος και την έπαθα. Προσοχή. Να πλένετε τα χέρια σας, να φοράτε μάσκα και… παιδιά θερμή παράκληση να προσέχετε τον εαυτό σας!»!

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Power of Love. Ο ίδιος ωστόσο βρήκε τον μεγάλο έρωτα, αρκετούς μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι στην Κύπρο. Κάτι το οποίο ανακοίνωσε και μέσα από τις τρυφερές του αναρτήσεις στα social media.

Υπεθυμίζεται οτι τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Power of Love. Ο ίδιος ωστόσο βρήκε τον μεγάλο έρωτα, αρκετούς μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι στην Κύπρο και η είδηση του γάμου τους δεν άργησε να γίνει γνωστή, αφού σύντομα θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της τραγουδίστριας Δανάης Παναγιώτου.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο!

 

 

O πρώην παίκτης του Power of Love. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και περιέγραψε το πώς βιώνει τη μάχη του με τον κορονοϊό.

«Πάντα το είχα στο μυαλό μου ως έναν απλό ιό. Τα συμπτώματα τα είχα εδώ και τρεις ημέρες, δεν είχα όσφρηση και γεύση. Πήγα στο νοσοκομείο προχθές γιατί έβγαλα κάτι εξανθήματα στο δέρμα μου και μου είπαν ότι έχω αλλεργία, ενώ τους είπα ότι έχω όλα τα συμπτώματα. Μου έβαλαν ορό με κορτιζόνη, κάτι που απαγορεύεται όπως μου είπε ο γιατρός. Όταν έχεις ίωση, απαγορεύεται η κορτιζόνη. Την επόμενη ημέρα έγινα χειρότερα, τα εξανθήματα εξαπλώθηκαν σε όλο μου το σώμα. Έχω πραγματική πολύ μεγάλη φαγούρα, εχθές δεν μπορούσα να κοιμηθώ.

Δεν ξέρων που το κόλλησα. Έλεγα ότι υπάρχει κορωνοϊός, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως το παρουσιάζουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόσεχα…», εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια