«4 άτομα απειλούσαν την Καίτη με όπλα! Νομίζεις ότι στα κόβουν... Με ευνούχισαν»

 
Καλεσμένος στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο Διονύσης Σχοινάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή αλλά και για τον γιο τους, Δημήτρη, με τον οποίο είναι πλέον κολλητοί. «Έμεινα σπίτι 4-5 χρόνια για να μεγαλώσω το παιδί μας! Η Καίτη δεν με άφησε ποτέ να νιώσω άσχημα που έχει περισσότερα λεφτά»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε, επίσης, στο σοκ που βίωσε από την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του, πριν από μερικούς μήνες και αποκάλυψε τον τρόπο που τον βοήθησε να το ξεπεράσει πιο γρήγορα.

«Τον γιο μου τον αντιμετώπιζα πάντα σαν αδερφό μου. Είχα την ατυχία να χάσω από πολύ νωρίς τον αδερφό μου, ο οποίος ήταν η “γκόμενά” μου, ο κολλητός μου και ο γιος μου πήρε πολύ γρήγορα τη θέση του. Τον μεγάλωσα σαν αδερφός του και όχι σαν πατέρας του. Δεν μου βγήκε σε καθόλου κακό. Με σέβεται γιατί είναι ο κολλητός μου και εγώ ο κολλητός του. Με τον γιο μου συζητάμε τα πάντα, από ναρκωτικά μέχρι το σεξ. Από το παιδί σου καταλαβαίνεις ποιος είσαι. Βλέπω τον εαυτό μου από τα μάτια του παιδιού μου και της γυναίκας μου, για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Θα σου πει κάποιες ατάκες και θα πεις δεν είναι δυνατόν… Μου έχει πει πολλές ατάκες και πιάνω τον εαυτό μου λάθος» ανέφερε για τη σχέση με τον γιο του.

Ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε και στο δυσάρεστο γεγονός που συνέβη στις αρχές του έτους, όταν τέσσερις ληστές μπήκαν στο σπίτι του με την Καίτη Γαρμπή και τους λήστεψαν, υπό την απειλή όπλου: «Δεν μου έχει φύγει ακόμα το σοκ από τη ληστεία στο σπίτι μας. Ούτε σε ταινία γίνονται αυτά τα πράγματα. Ήμουν εγώ και το παιδί στο σπίτι. Μπήκαν με την Καίτη μέσα, τέσσερα άτομα με όπλα. Νομίζεις ότι στα “κόβουν”…  Συγγνώμη έτσι είναι. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί στα επόμενα πέντε λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου; Κάτι με τον γιο μου; Μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία μας σεβάστηκαν. Τελείωσε όλο σε δώδεκα λεπτά. 

Αυτό γενικά παίζει. Να το ξέρουμε όλοι μας. Σου συμβαίνει όταν δεν το περιμένεις. Έβλεπα την Καίτη από την κάμερα του σπιτιού μας να μπαίνει σπίτι με τέσσερις άντρες. Ο Δημήτρης ήταν σκυμμένος στη ληστεία και μου είπε “έβλεπα το όπλο και ήθελα να το πάρω, αλλά δεν τολμούσα”. Πήγαμε σε μια φίλη μας που κάνει “βιοσυντονισμό” για να μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε» περιέγραψε o Διονύσης Σχοινάς.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε επίσης για το μυστικό του γάμου του με την Καίτη Γαρμπή!

«Αυτό που μας κρατάει είναι η ελευθερία μας. Έχω την ελευθερία μου και έχει την ελευθερία της. Υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη. Δεν μου έλειψαν τα φιλαράκια μου, δεν μου έλειψε το Μουντιαλίτο. Δεν της έλειψαν οι φίλοι της και οι φίλες της. Και πάντα περιμένουμε να έρθει η ώρα να είμαστε μαζί και να κάνουμε πράγματα μαζί».

Ενδεικτικά, ο τραγουδιστής περιέγραψε ένα περιστατικό με τον γιο του ζευγαριού που συνέβη πριν από μερικές ημέρες. «Ήρθε ο γιος μας και με ρώτησε: Έτσι είναι τα παντρεμένα ζευγάρια; Ο ένας στο στούντιό του  και η άλλη να βλέπει ταινίες, ο καθένας στο χώρο του; Όπα του λέω. Έτσι κρατιόμαστε με τη μάνα σου μαζί».

Για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το μεγαλύτερο «αμάρτημα» σε μια σχέση είναι να προσπαθείς να αλλάξεις τον άλλον. «Μα αφού αυτόν αγάπησες. Τον έτσι, τον γιουβέτσι. Μην το αλλάζεις. Και τον εγωισμό σου… Αυτό μου αρέσει. Τόσο εγωίστρια που είσαι.»

Και βέβαια το να πέσει ο ένας στα μάτια του άλλου. «Η Καίτη δεν με άφησε ποτέ να νιώσω άσχημα. Μέχρι 4-5 χρονών εγώ μεγάλωσα το παιδί γιατί δεν ήθελα να μεγαλώσει με ξένη κοπέλα στο σπίτι. Τα πρώτα χρόνια που είμασταν μαζί τής είχα πει τα λεφτά σου λεφτά σου και τα λεφτά μου λεφτά μου. Κι έρχεται μετά από δύο χρόνια η Καίτη και μου λέει όλα μαζί. Δεν με νοιάζει που έχω περισσότερα. Είσαι ο άντρας μου, όλα μαζί».

Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο στο 00:32

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια