Θετικοί στον κορωνοϊό Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη

 
 
 
Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μια αποκάλυψη για τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη θέλησε να κάνει πριν λίγα λεπτά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της. 

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του «Happy Day» αποκάλυψε πως τα δυο παιδιά που εμφανίζονται δυο φορές την εβδομάδα στην εκπομπή στην ενότητα της μαγειρικής βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και για αυτό θα απουσιάζουν μέχρι να καταφέρουν να αναρρώσουν πλήρως. Όπως είπε η παρουσιάστρια στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας τα δυο παιδιά έκαναν το απαραίτητο τεστ και βρέθηκαν αρνητικοί. Ωστόσο προς τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η Μαρία είχε κάποια ύποπτα συμπτώματα και ενημέρωσε αμέσως την παραγωγή.

Εκείνοι της είπαν πως θα πρέπει να μείνει στο σπίτι της μέχρι να ξανακάνει το τέστ, το οποίο αφού το έκανε βγήκε θετικό όπως και εκείνο του συντρόφου της Δημήτρη.

Αμέσως άρχισε η ιχνηλάτηση και όπως όλα δείχνουν τα δυο παιδιά κόλλησαν σε συνάντηση που είχαν με άνθρωπο που δε σχετίζεται με την εκπομπή.

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως στη συνέχεια της εκπομπής ο Δημήτρης και η Μαρία θα εμφανιστούν μέσω skype στην εκπομπή προκειμένου να περιγράψουν και οι ίδιοι τι ακριβώς έγινε και πως βιώνουν οι ίδιοι την κατάσταση.

 

 

Τα δυο παιδιά-που είναι ζευγάρι και στη ζωή, όπως είναι γνωστό- βγήκαν μέσω skype στην πρωινή εκπομπή του Alpha και μίλησαν για τη δυσάρεστη εμπειρία τους. Η Μαρία, μάλιστα, είναι εκείνη που περνά πιο δύσκολα σε αυτή τη «μάχη», συγκριτικά με τον Δημήτρη.

«Τώρα το περνάμε σχετικά ελαφριά. Τις προηγούμενες ημέρες, εγώ προσωπικά, δεν ήμουν τόσο καλά. Εμείς δεν είμαστε εδώ και 1 εβδομάδα στην εκπομπή. Την προηγούμενη Τρίτη είχαμε κάνει το rapid test και είχαμε βγει αρνητικοί» δήλωσε η Μαρία και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Για μένα τις πρώτες ημέρες τα συμπτώματα ήταν βαριά. Πονούσε όλο μου το σώμα, πονούσε η μέση μου, είχα και τις δύσκολες ημέρες μου, ήμουν μπουκωμένη, πονούσε η μύτη μου μέσα, και ξυπνούσα με έναν πόνο στον λαιμό και πονούσε το στήθος μου. Δεν είχα γεύση».

«Ακόμα και σήμερα δεν έχω γίνει τόσο καλά. Νιώθω το μπούκωμα. Έχω βαλει πέντε κιλά μέικ απ. Πονάω λίγο. Ειδικά τα μάτια μου, νιώθω ότι τα βλέφαρά μου πέφτουν» συνέχισε η Μαρία, με τον Δημήτρη να συμπληρώνει: «Έχω μπούκωμα, συνάχι κανονικά».

Δες όλη την εξομολόγηση του ζευγαριού στο βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον παππού μου Αλέξη Μινωτή τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά & τα συνδικαλιστικά»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους