«Χαρά μου, τιμή μου και καμάρι μου να με ταυτίζουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

 

Στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν ο Κώστας Σπυρόπουλος κι ο Δημήτρης Σταρόβας και είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα ζητήματα, για την «Λάμψη», την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το θέμα των social media και αν μπορεί ο καθένας να λέει την άποψή του ελαφρά τη καρδία. «Ο κάθε καραγκιόζης διαμορφώνει συνειδήσεις»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένα από αυτά που έθεσε ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν αν επηρέασε τον Κώστα Σπυρόπουλο να τον θυμούνται από την συμμετοχή του στην «Λάμψη» ή να τον ταυτίζουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ως τον τελευταίο σύντροφό της.

Ο ίδιος απάντησε: «Με την Αλίκη γνωριστήκαμε σε μια οντισιόν, όχι σε κάποιο μπαρ. Σκεφτόμουν ότι ξεκίνησα από δέκα χρονών παιδί και είναι σημαντικό να συναντήσεις στη ζωή σου προσωπικότητες κι ανθρώπους που έχουν αφιερώσει κάπου την ζωή τους. Η δουλειά τους ήταν το αρχικό στάδιο, ο λόγος να ξεκινάς και να υπάρχεις. Όταν φτάνουμε στην Αλίκη και με έχουν επιλέξει και μου λένε παίξε τώρα μικρέ κι εσύ που τα έχεις κάνει όλα αυτά… Παίξε σε αυτό το παιχνίδι. Το να μάθεις, να εκπαιδευτείς, να τριφτείς, να φας χώμα, να συρθείς κάτω είναι πολύ σοβαρό.»

«Τιμή μου και καμάρι μου και χαρά μου μεγάλη να με ταυτίζουν με την Αλίκη γιατί καμια φορά το πίσω έχει πιο μεγάλη σημασία και το ξέρουμε καλά» συμπλήρωσε ο Κώστας Σπυρόπουλος.

O Δημήτρης Σταρόβας και ο Κώστας Σπυρόπουλος μεταξύ άλλων έθιξαν και το θέμα των social media και αν μπορεί ο καθένας να λέει την άποψή του ελαφρά τη καρδία.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ανέφερε: «Ήθελα να το κουβεντιάσουμε. Δεν είμαστε νοσταλγοί του παρελθόντος. Ακολουθούμε την τεχνολογία. Όμως προκύπτει ένα σοβαρό θέμα με την κατάσταση που υπάρχει τώρα. Έχει λόγο ο καθένας φτιάχνοντας ένα κανάλι, προφίλ και δεν ξέρεις ποιος είναι. Το θέμα μου είναι ότι ενώ οφείλω να παρακολουθώ την εξέλιξη, υπάρχουν τύποι που μπορεί να έχουν μισό εκατομμύριο followers. Είναι οι τίποτες και έχουν λόγο. Επηρεάζεται ο κόσμος βλέποντας κάτι στον υπολογιστή ή στην τηλεόραση νομίζοντας ότι είναι πραγματικότητα.»

Ο Κώστας Σπυρόπουλος είπε ότι έπρεπε να υπάρχει ένα νομοθετικό πλαίσιο για να μπορεί ο καθένας να βρει το δίκιο του με τον Δημήτρη Σταρόβα να συμπληρώνει: «Μήπως πρέπει να είμαστε πιο εκπαιδευμένοι; Ώστε ο κάθε καραγκιόζης, τυχάρπαστος να μην διαμορφώνει συνειδήσεις.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά